kızlar günaydın nasılsınız
benim size yani ameliyat olanlara danışmak istediğim bir kaç sorum olacak
burada da yazdığım gb muhammed bey ile son görüşmemde dez avantajlarımdan bahsetmişti ilk kafama takılan ise burun ve dudak mesafesi...
bana örnek olarak web sitesinde 26 ekim 2013 de yayınlamış seçil hanım diye ..bana yorumu şu oldu evet bu arkadaşımız iyi ki yaptırmış ama eleştireye açık mesela dudak ile burun mesafe fark çok dedi ve hastaya ben söyledim dudak dolgusu ile durumu topla dedim dedi fotosunu gösterdi buna benzer açıklık olur milimetrik fazla olabilir dedi ve bu arkadaşta alın dolgusu var sende yok dedi
sizler görüşmede neler konuşuldu peki benim gibi bir durumla karşılaşanınız varmı
eşimde tabiki dez avantajların var ama ilk önce olumsuzlukları baştan söyledi kötü olacak demedi ki diyor beni rahatlatmak içinmi söylüyor anlamıyorum çok taktım kafayı
nasıl bir burun çıkacak düşünmekten kaç gündür kendimi alamıyorum burun kökümde üsten başlıyor çok kötü bir sonuç ile inşallah karşılaşmam
Canım benimde mesela çenem biraz geride Buda etkiliyor burnun görüntüsünü dedi bana ameliyatla düzeltilebilirmiş ama açıkcası ben rahatsız olmuyorum ve cene ameliyatı biraz korkutucu geldi bana ve kesinlikle de düşünmüyorum. Sana gelince de sana dezavantajları söylemesi cok iyi bişey seni bilgilendiriyor.. Ben burnun o mesafe yüzünden kötü olcanı sanmıyorum burun güzel olur ama mesafe yüzünden bütün görüntü nasıl olur bilmiyorm ama cokta kalkık bi burun olmazsa kötü olmaz diye düsünüyorum.. Ameliyatın ne zaman?
Banada çene ve ince deriden dolayı kurtarırsın dedi detayı incelersen detay ararsın bulunur ama eskiye göre iyi olacğı kesin dedi ne biliym kafam çok karışık hafta cuma ameliyat günüm
Kizlar agri hic olmuyor goruntu biraz ilk gun vahim ama ne sizi ne agri
peki buraya önce ve sonraki resimlerini paylasabilirmisin? cok merak ediyorum ne yönde bir degisiklik oldugunu.
benim size yani ameliyat olanlara danışmak istediğim bir kaç sorum olacak
burada da yazdığım gb muhammed bey ile son görüşmemde dez avantajlarımdan bahsetmişti ilk kafama takılan ise burun ve dudak mesafesi...
bana örnek olarak web sitesinde 26 ekim 2013 de yayınlamış seçil hanım diye ..bana yorumu şu oldu evet bu arkadaşımız iyi ki yaptırmış ama eleştireye açık mesela dudak ile burun mesafe fark çok dedi ve hastaya ben söyledim dudak dolgusu ile durumu topla dedim dedi fotosunu gösterdi buna benzer açıklık olur milimetrik fazla olabilir dedi ve bu arkadaşta alın dolgusu var sende yok dedi
sizler görüşmede neler konuşuldu peki benim gibi bir durumla karşılaşanınız varmı
eşimde tabiki dez avantajların var ama ilk önce olumsuzlukları baştan söyledi kötü olacak demedi ki diyor beni rahatlatmak içinmi söylüyor anlamıyorum çok taktım kafayı
nasıl bir burun çıkacak düşünmekten kaç gündür kendimi alamıyorum burun kökümde üsten başlıyor çok kötü bir sonuç ile inşallah karşılaşmam
Muhammet Beyle çarşamba günü görüştüm burnun çok uygun harika olucak dedi ve ameliyat gününü 27 mart olarak belirledik çok heyecanlıyımm
b
Sinemis aynı durumu ben yaşadım hatta doktor bey bana burun ve dudak mesafen açık bu bir dezavantaj dedi ameliyattan sonra kaldırmasam bile daha da açık görünecektir o mesafe dedi hatta ben o mesafenin açılmasından çok korktuğum için istersen olma vazgeç dedi . ben çok güvendim muhammet neye ve eskisinden daha iyi olacak değil mi dediğimde kesinlikle dedi ve şimdi iyiki olmuşum diyorum ben senin resmini gördüm benimki kadar açık değil dudak burun mesafen ama yandan resim koyarsan sana fikir veririm
Muhammet Beyle çarşamba günü görüştüm burnun çok uygun harika olucak dedi ve ameliyat gününü 27 mart olarak belirledik çok heyecanlıyımm
Eger benim burnumda ameliyata uygunsa 26 martta olacagim hayirlisiyla....senin burnunda neler yapilmasi lazim canim? doktor neler dedi? Resim yüklesene simdiki halinden...
Canım
oncelikle sana sunu soyleyeyim muhammet bey kotu senaryo yazmayı sever ki beklentileri yuksek tutma. ama gercegi soyler. ameliyat sırasında ongordugu olumsuzlukarın en iyi sekilde ustesinden gelmeye calısıyor zaten. Yani birseyler ters giderse yapamadıgından degil ya da cerrahi yetersizliginden degil, oluru okadar oldugu icindir. ve kesinlikle bir onceki ameliyatından daha iyi bir burnun olacaktır ama biz kızlar sunları yapıyoruz
1) yeni burnumuuzn iyilesme surecinde sabır gosteremioruz.
2) eski burnumuzu unutup bu sefer yeni burnumuzdaki kusrlarla ilgilenioruz. halbuki ameliyattan once bize senin sonraki burnun bu olacak bundan fazlası olmayacak diye birebire olucak burun fotumuzu gosterseler kesin buna bile razıyız deriz.
burun ile dudak mesafesi ameliyattan sonra cooooook oluyor. ben bile boyle kalacak diye korkmustum cunku benzer durum bendede vardı dez avantaj olarak. o yuzden duz bir burun istedim. sanki burun kalktıkca o mesafe kotu olcak gibi. halbiki su an bakıyorumda daha cok kavis yada kalkıklık verdirebilirmisim.
ilk ay o mesafe gercekten cok oluyor ama daha sonra burun oturuyor. sen endiseni soyleyip kavis ve burun kalkıklıgını buna gore ayarlamasını rica edersen. en dogru noktayı verecektir. bak esinde ne guzel desdek olmus sana.
bu arada kendimin ve kuzenimin yeni fotıoları ekleyip acık album yaptım arkadaslar. bakarsınız.
canım kalkıklıgını kesinlikle muhammet beye bırak. siz burun dudak mesafem estetik acıdan kotu gorunmeyecek sekilde kalkıklıgını size bırakıorum de canım.
sonra aglarsın walla daha kalkık yaptırsaydım keske diye
Bende bu ayın 27 sinde ameliyat olacağım inşallah.Doktorum banada ameliyat öncesi Arnıca Kreme başla dedi.Göz altlarım şiş ve morluklar var.Ameliyattan sonrada kullanacağım tabiki.Hem şişligi önleyecek hemde morluğuAcaba muhammet bey beni ameliyata uygun görücekmi:/ muhammet beyde ameliyat olan veya olmayi düsünenler benim resimlere bakip yorum yaparmisiniz kizlar Ve bugün burda eczaneye gidip arnika kremi aldim, fakat eczanedeki adam dediki, bu krem ameliyattan önce bir ise yaramaz, ameliyattan sonra sislikleriniz olursa sürerseniz faydasini görürsünüz dedi...yurt disindaki arkadaslar siz bu kremi kullandinizmi?Eki Görüntüle 1021827
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?