Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sinemis senin ne gibi dezavantajlarin varmis?doktor neler dedi burnunla ilgili? Resim varmi?

Daha once kime ameliyat oldun?

bir bucuk ay once Hasan Findiga ameliyat oldum 8 milyara. simdi yana yakila bir an once revizyon yapacak yeni bir doktor ariyorum. yaz tatiline kadar ins yeni bi doktor bulursam ona gore para biriktircem. Agustos ayinda revizyon ameliyati olcam

Hhh gün hig focus uçucu kfu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hhh jjijj Uhud jjijj vghjjbbbb

Gghjjj haal halkla hjjjjjj hggfdddvh

Sinemis senin ne gibi dezavantajlarin varmis?doktor neler dedi burnunla ilgili? Resim varmi?

Burun köküm çok üsten başlıyor -alnım düz -dudak ve burun mesafesi uzun -aks var tek avantajım ince derili olmam ama yinede olacağım en azından bu koca burnumdan kurtulurum kemerli önden değil ama yandan çok kötü foto var 1 tane albümde

bir bucuk ay once Hasan Findiga ameliyat oldum 8 milyara. simdi yana yakila bir an once revizyon yapacak yeni bir doktor ariyorum. yaz tatiline kadar ins yeni bi doktor bulursam ona gore para biriktircem. Agustos ayinda revizyon ameliyati olcam

1 bucuk ay revizyon düşünmek için çok erken canım ne sıkıntın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…