ben daha o aşamaya gelemedim.emre ilhan eylül ayına gün verdi bir de 14.000 tl gibi bir maliyet.revizyon olacak benimkisi.
bende perşembe günü ameliyat oluyorum kızlar :) çok heyecanlıyım tamamen muhammet beye bıraktım herşeyi bunun dışında bana süreçle ilgili tavsiyeniz var mı?
Ameliyattan sonra ilk zamanlar burnum cok kuruydu cildim yani. Şimdi de tam tersi cok yağlı ve kücük kücük sivilceler cıktı sıkamıyorumda. Burnunuzun üstünü neyle temizliyorsunuz kızlar? Ben Gül suyu kullanıyorum ama belki daha iyi bir sey önerirsiniz :)
Son bir kac saat kaldi kizlar....yarin sabah 10 da türkiyeye ucuyorum insallah...pazarteside muhammet beyde randevum var...artik hayirlisi diyorum! Türkiyede internetim olmayacagi icin, sizi takip edemicem. Chillen en gec 2 hafta sonra seni bilgilendirecegim canim sagol iyi dileklerin icin. Benim icin dua et :/
herşey 25 mesaj için
bende 21 martta ameliyat oluyorum canım bugünde görüşmeye gidiyorum..morarma ,şişme vs olacak ilk 3 gün zor geçer bünyeye göre değişiyormuş ama ağrı çok olmuyor morarma ve şişmede ağrı yapmıyor diyorlar görsel olarak ağır bir vaka gözüküyorben bir çok dr inceledim ama muhammed beye karar verdim neden bilmiyorum içime siniyor yaptığı burunlar kişiye göre değişiyor ve mesele bazı doktorlar gb herkese aynı burun yapmıyor dikkatimi çekenleri söylüyorum sadece
Benim de 2.5 yaşında kızım var canım,ameliyattan önce mor makyaj yaptım kendime de kızıma da:)benim kızım hiç korkmadı benden ben de çok üzülüyodum korkarsa diye,sadece yanıma gelmek istediğinde yavaş yavaş çok yavaş diyerek yanıma yatmasına filan izin verdim bir de anlattım annein burnu uf oldu dr iyileştircek die...eşim de dedi hep.beynine kazıdık:)
ağrı kesiicilerini içmeyi unutmazsan eger hiç ağrın olmaz bu arada.
benim 2.5-3 saat sürdü canım
dr dan çıkınca emin ol doğru dr seçmişim diyeceksin:)o kadar güven verici bir yapısı var ki,çok da mutavazi her soruyu cevaplıyor:)
aaa gunun bell oldu demek canım süperrrrr:)şimdi sana günler de geçmez:)yanına lipstick almayı unutma dudakların için :) hadi bakalım inşallah cok güzel olucak:)
bende perşembe günü ameliyat oluyorum kızlar :) çok heyecanlıyım tamamen muhammet beye bıraktım herşeyi bunun dışında bana süreçle ilgili tavsiyeniz var mı?
cuma günü ilk randevum var çok heycanlıyım.ilk rendevuda bu kadar heycanlıysam ameliyat günü nasıl olurum bilmiyorum :))
benim bi arkadaşıma yaptı ama pek memnun deil bir buçuk ay oldu ama daha
selam canım.
vazelin ve pamuk... vazelini sur canım sonra biraz bekle ve pamukla sil. cok ii gelecek.
çok teşekkür ederim ne kadar bekletim? 5-10 dk mı
3-5 dkka yeter. Kalın kalın sursende olur. Bende kuzenımde herseyı denedık. Bırtek bu derdımıze derman oldu
sagol canim hepimiz icin insallah hayirlisi olur
simdiden gecmis olsun canim insallah istedigin buruna kavusursundarisi basima
çok teşekkür ederim çoook heyecanlıyım yarın sabah 10.00 da ameliyatım :18:
bu arada ameliyatını yeşilköy international'da olmak isteyenler için bir uyarım olacak, bu sabah testlerimi yaptırmaya gittim hastaneye, normalde bu testler sırasında bir ücret ödenmediğini söylemişti Muhammet Bey'in asistanı,fakat benden 573 TL ameliyat ücretinden avans talep ettiler, asistanı arayıp durumu anlattım onlarında haberi yokmuş, sistemleri değişmiş, bundan sonra ameliyat olacaklara eminim bu bilgiyi vereceklerdir ama sizinde bilginiz olsun kızlar...
Özelden mesajına cevap verdim ama gitmiyor bi türlü :/ yoksa geldimi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?