Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben daha o aşamaya gelemedim.emre ilhan eylül ayına gün verdi bir de 14.000 tl gibi bir maliyet.revizyon olacak benimkisi.

14.000 mi !!!!!!!!! şaka mı bu ya... bende rvizyon olmak istiyorum ( gidip burak erdamar ' a yaptırcam o olcak sonunda yani en azından fazla fark almıyor ancak o da burun şeklini pek değiştirmeye meyilli değilmiş doğaldan yanaymış. ameliyat masasına yattıktan sonra iyi bir burun istiyor insan ama

selam canım.

vazelin ve pamuk... vazelini sur canım sonra biraz bekle ve pamukla sil. cok ii gelecek.

canım nasılsın??

ameliyat oldunuz mu? nasıl geçti. çok merak ediyorum.

ameliyat oldunuz mu? nasıl geçti? ameliyat sonrası çocuk bakımı nasıldı çok zorlandınız mı? beni en çok düşündüren kısım bu :)

bende perşembe günü ameliyat oluyorum kızlar :) çok heyecanlıyım tamamen muhammet beye bıraktım herşeyi bunun dışında bana süreçle ilgili tavsiyeniz var mı?

simdiden gecmis olsun canim insallah istedigin buruna kavusursun darisi basima

cuma günü ilk randevum var çok heycanlıyım.ilk rendevuda bu kadar heycanlıysam ameliyat günü nasıl olurum bilmiyorum :))

2 kere gidiceksin canim sonra insan alisiyo ameliyat gunu bende heyecanliydim ama sonunda guzel bir buruna kavusacagim icin katlaniyor insan herseye ameliyattan sonra da heyecanlanmanin ne kadar bos olacagini farkedeceksin :))) hayirlisi olsun canim

Merhaba kızlar,
Yeni ameliyat olcak arkadaslara belki yardımcı olur diye ameliyat tecrübemi paylaşmak istedim:)
4 Şubat'ta ameliyat oldum, yurt Dışında yaşadığım için Pazartesi muayene salı günü hemen ameliyat oldu. Doktor beyle tanışana kadar cok heyecanlıydım ve korkuyordum ama muayeneden sonra o kadar rahatladım ki hemen güvendim doktoruma ve bi daha hic ya kötü olursa diye düşünmedim :) incirli ethica hastanesinde ameliyat oldum.. Ameliyattan önce doktor bey yanıma geldi tekrar kısa bi konuştuk. Hic heyecanlı da değildim olsun ve bitsin istiyordum sadece. Oldu bitti ve hic bi ağrım olmadı şimdiye kadar. Sadece ilk gece zor geçmişti tamponlar dolduğunda. Burnumu da beğeniyorum çok şükür memnunum yani:) bi kaç resim yükledim bugün bakabilirsiniz.. Tabi zevk meselesi birazda begenip beğenmeme olayı..
Kısacası ameliyattan gercekten korkmanıza gerek yok. İnşallah hepnizin burnu istediğiniz gibi olur

simdiden gecmis olsun canim insallah istedigin buruna kavusursun darisi basima

çok teşekkür ederim çoook heyecanlıyım yarın sabah 10.00 da ameliyatım :18:

bu arada ameliyatını yeşilköy international'da olmak isteyenler için bir uyarım olacak, bu sabah testlerimi yaptırmaya gittim hastaneye, normalde bu testler sırasında bir ücret ödenmediğini söylemişti Muhammet Bey'in asistanı,fakat benden 573 TL ameliyat ücretinden avans talep ettiler, asistanı arayıp durumu anlattım onlarında haberi yokmuş, sistemleri değişmiş, bundan sonra ameliyat olacaklara eminim bu bilgiyi vereceklerdir ama sizinde bilginiz olsun kızlar...

Insallah cabuk atlatirsin canim heyecanini anliyorum Bu sistem öbür hastaneler icinde gecerlimiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…