çok teşekkür ederim çoook heyecanlıyım yarın sabah 10.00 da ameliyatım :18:
bu arada ameliyatını yeşilköy international'da olmak isteyenler için bir uyarım olacak, bu sabah testlerimi yaptırmaya gittim hastaneye, normalde bu testler sırasında bir ücret ödenmediğini söylemişti Muhammet Bey'in asistanı,fakat benden 573 TL ameliyat ücretinden avans talep ettiler, asistanı arayıp durumu anlattım onlarında haberi yokmuş, sistemleri değişmiş, bundan sonra ameliyat olacaklara eminim bu bilgiyi vereceklerdir ama sizinde bilginiz olsun kızlar...
Merhaba kızlar,
Yeni ameliyat olcak arkadaslara belki yardımcı olur diye ameliyat tecrübemi paylaşmak istedim:)
4 Şubat'ta ameliyat oldum, yurt Dışında yaşadığım için Pazartesi muayene salı günü hemen ameliyat oldu. Doktor beyle tanışana kadar cok heyecanlıydım ve korkuyordum ama muayeneden sonra o kadar rahatladım ki hemen güvendim doktoruma ve bi daha hic ya kötü olursa diye düşünmedim :) incirli ethica hastanesinde ameliyat oldum.. Ameliyattan önce doktor bey yanıma geldi tekrar kısa bi konuştuk. Hic heyecanlı da değildim olsun ve bitsin istiyordum sadece. Oldu bitti ve hic bi ağrım olmadı şimdiye kadar. Sadece ilk gece zor geçmişti tamponlar dolduğunda. Burnumu da beğeniyorum çok şükür memnunum yani:) bi kaç resim yükledim bugün bakabilirsiniz.. Tabi zevk meselesi birazda begenip beğenmeme olayı..
Kısacası ameliyattan gercekten korkmanıza gerek yok. İnşallah hepnizin burnu istediğiniz gibi olur[/QU
geçmiş olsun resimlerini görmem mumkun mu. lütfen
çok teşekkür ederim çoook heyecanlıyım yarın sabah 10.00 da ameliyatım :18:
bu arada ameliyatını yeşilköy international'da olmak isteyenler için bir uyarım olacak, bu sabah testlerimi yaptırmaya gittim hastaneye, normalde bu testler sırasında bir ücret ödenmediğini söylemişti Muhammet Bey'in asistanı,fakat benden 573 TL ameliyat ücretinden avans talep ettiler, asistanı arayıp durumu anlattım onlarında haberi yokmuş, sistemleri değişmiş, bundan sonra ameliyat olacaklara eminim bu bilgiyi vereceklerdir ama sizinde bilginiz olsun kızlar...
Merhaba kızlar,
Yeni ameliyat olcak arkadaslara belki yardımcı olur diye ameliyat tecrübemi paylaşmak istedim:)
4 Şubat'ta ameliyat oldum, yurt Dışında yaşadığım için Pazartesi muayene salı günü hemen ameliyat oldu. Doktor beyle tanışana kadar cok heyecanlıydım ve korkuyordum ama muayeneden sonra o kadar rahatladım ki hemen güvendim doktoruma ve bi daha hic ya kötü olursa diye düşünmedim :) incirli ethica hastanesinde ameliyat oldum.. Ameliyattan önce doktor bey yanıma geldi tekrar kısa bi konuştuk. Hic heyecanlı da değildim olsun ve bitsin istiyordum sadece. Oldu bitti ve hic bi ağrım olmadı şimdiye kadar. Sadece ilk gece zor geçmişti tamponlar dolduğunda. Burnumu da beğeniyorum çok şükür memnunum yani:) bi kaç resim yükledim bugün bakabilirsiniz.. Tabi zevk meselesi birazda begenip beğenmeme olayı..
Kısacası ameliyattan gercekten korkmanıza gerek yok. İnşallah hepnizin burnu istediğiniz gibi olur
resimlerinize bakabilir miiim. doktor araştırması içndeyim de . bir de ne kadar ödediniz acaba. yarımcı olursanız sevinirim.
Ark istegini kabuk ettim. 6500 tl ödedim ama sanırm fiyatlar 7bin oldu. En iyisi doktoru arayıp sormak
tşekkrler resimler için cevaplarınız için. maşşallah yuzunuze giden super bir burun olmuşş. daha önceki burnunuz nasıldı peki
merhaba, bir resim görebilirmiyiz?
çok merak ettim burnunuzu ama ne yazık kı göremyrm
kızlar ben neden fotoları göremiyorum((
25 mesaj sınırını da doldurdum halbuki
selam fotograflarinizi koyarsaniz gercekten ameliyat olmak isteyen arkadaslara cok yardimci olursunuz nasil bi tarz burnunuz oldu simdi düzmü kavislimi ben cok kararsizim o yüzden sordum
Ameliyattan oldum dün. Moralim cok bozuk!!! Burun ucum yamuk duruyor! Kafayi yicem.........canım nasılsın??
Merhaba, yüzüm hala mor ve şişlik var, onların biraz düzelmesini bekliyorum, sonra eski ve yeni fotoğraflarımı koyacağım, kavisli istemiştim, öyle yaptı doktor, çok beğeniyorum şimdiki halini bile.
merhaba:)
karsilastik yazmissiniz, ben resiminiz yok diye cikaramadim kim oldugunuzualmanyadanmi??
Ameliyattan oldum dün. Moralim cok bozuk!!! Burun ucum yamuk duruyor! Kafayi yicem.........
ilk ameliyatınız mı acaba? benim revizyon olmam gerek
Ne güzel darisi basima .hangi hastanede oldun canim sen hastane nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?