Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim yesilköy international hastanesini secmendeki faktörler neydi acaba?

ne kadar üceret ödeyeceğinizi öğrenebilir miyim. sğln.

resimlerinize bakabilir miiim. doktor araştırması içndeyim de . bir de ne kadar ödediniz acaba. yarımcı olursanız sevinirim.

Acil yardima ihtiyacim var!!!!! Dun ameliyattan ciktim ve burun ucum resmen yamuk!!!!! Ameliyattan once burnun yamuk degildi. Simdi burun ucum yamuk gozukuyor!!!!

selam fotograflarinizi koyarsaniz gercekten ameliyat olmak isteyen arkadaslara cok yardimci olursunuz nasil bi tarz burnunuz oldu simdi düzmü kavislimi ben cok kararsizim o yüzden sordum

Merhaba, yüzüm hala mor ve şişlik var, onların biraz düzelmesini bekliyorum, sonra eski ve yeni fotoğraflarımı koyacağım, kavisli istemiştim, öyle yaptı doktor, çok beğeniyorum şimdiki halini bile.

Merhaba, yüzüm hala mor ve şişlik var, onların biraz düzelmesini bekliyorum, sonra eski ve yeni fotoğraflarımı koyacağım, kavisli istemiştim, öyle yaptı doktor, çok beğeniyorum şimdiki halini bile.

Ne güzel darisi basima .hangi hastanede oldun canim sen hastane nasildi

merhaba:)

karsilastik yazmissiniz, ben resiminiz yok diye cikaramadim kim oldugunuzu almanyadanmi??

Merhaba :) evt karşılaştık dr un ofisinde, geçen gün benim tamponlarım alınmıştı tam çıkarken sizi farkettim yanınızda bi bey vardı, ama tam kapıdan çıkıyodum tanışamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…