Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ethica da oldum, hastane gayet güzeldi, bir gece kaldım, bir sorun olmadı, personeli gayet ilgili.

Bende orada olmayi dusunuyorum genelde herkez orada oluyor galiba ama bugun internette bagzi olumsuz seyler yaziyordu hastane hakkinda kafam karisdi dogrusu:44:

Bende orada olmayi dusunuyorum genelde herkez orada oluyor galiba ama bugun internette bagzi olumsuz seyler yaziyordu hastane hakkinda kafam karisdi dogrusu:44:

evet ben memnun kaldım açıkçası hiçbir olumsz şey le de karşılaşmadım. ne gibi olumsuz şeyler yazıyordua acaba?

evet düşünüyorum canım, kısmetse yaza. pazartesi günü ön görüşmem var.
çok istiyorum çook :)))
ama doktor konusunda emin olmak zor valla. günlerdir allak bullak oldum

Kismetse bende agustos da olacagim gecen hafta türkiyeye geldim sirf iki doktorla görüsmek icin muhammet beyde karar kildim artik doktor secme nihayet kafamda netlesdi 7 aylik arastirma sonunda

Kismetse bende agustos da olacagim gecen hafta türkiyeye geldim sirf iki doktorla görüsmek icin muhammet beyde karar kildim artik doktor secme nihayet kafamda netlesdi 7 aylik arastirma sonunda

darısı basıma valla :)))
peki muhammet bey agustosa mı verebildi en erken tarih yoksa sen mi istedin o şekilde?
Ben temmuz ayında düşünüyorum, çalıştığım için zaman çizelgem biraz sınırlı

Senelik tatil izinim agustosda canim o yuzden

Senelik tatil izinim agustosda canim o yuzden

bir an korktum cok dolu diye :))
ne kadar izin kullancaksın peki?
rapor filan geçerli oluyor mu? acaba işe geri dönmek için kaç hafta gerek, muhammet bey ile konustunuz mu bu konuları?

ayy ne cok sordum dimi :)) ama zamanda değerlii şimdi :)

Acil yardima ihtiyacim var!!!!! Dun ameliyattan ciktim ve burun ucum resmen yamuk!!!!! Ameliyattan once burnun yamuk degildi. Simdi burun ucum yamuk gozukuyor!!!!

canim önce bi sakin ol cok gecmis olsun bak dün ameliyattan ciktim diyosun burun ucum yamuk diyosun sen ameliyata hazir degilmissin be canim alcili haline yorum yapma sakin doktor bir tarafinda daha fazla calistigi icin fazla sismistir yamuk duruyodur adam burnunu niye yamultsun.. Bak benim alcili halim cok kalkikti tuhafti ama hic aldiris etmedim cunku o degilki burnumun son hali ayrica bantim ciktiktan sonra burnum bariz yamuktu istersen sonra sana o fotomu atarim ama onada aldirmadim cunku dr bana hep odem onlar dedi 1 aya kdr da dümdüz oldu zaten moralini bozmak icin cok erken cnm inan ve alcidayken benimde yamuk duruyodu

Yazin geldigimde 4 hafta kalacagim canim turkiyeye geldikten 2 gun sonra ameliyat olacagim malum biran önce iyilesmem icin doktor beyle hepsini detayli konusduk tatil dönusu burun bantlarim cikarip son kontrol yapacak .hep tatil diye bahsediyorum gerci benim icin tam anlamiyla tatil olamiyacak malesef rapor gecerlimi senin icin bilemiyorum ama benim icin malesef gecerli deyil

artık ben de pazartesi konusurum o zaman, tesekkur ettim canım:)
umarım cok rahat bir ameliyat geçirip, tatlı mı tatlı bir burna sahip olursun, amin hepimiz

ben hijyen açısından bir problem görmedim açıkçası, personeli de gayet güler yüzlü ve ilgiliydi, gece bile gelip ağrı var mı diye başında bekliyrlar

Aynen bende problem yaşamadım kaç tane ameliyat yapıyorlar mikrop kapan görmedim guleryuzlulerdi zaten 1 gece kaliniyor

Acil yardima ihtiyacim var!!!!! Dun ameliyattan ciktim ve burun ucum resmen yamuk!!!!! Ameliyattan once burnun yamuk degildi. Simdi burun ucum yamuk gozukuyor!!!!

Gecmis olsun.. Canım bencede sakin olmalısın. Daha cok yeni yani bi yamukluk görüyorsan büyük ihtimal şişliktendir. Burnunu yamultmuş olamazki.. Ameliyat olmadan öncede negatif düşünüyordun sen sanırm. Iyi düsün positif ol ve bi iki ay boyunca asimetrikleri kafana takmamaya calıs diğer türlü kendine eziyet edersin bos yere cünkü eminim seninki de düzelecek. Üzme kendini şimdiden böyle :)

cnm sakin ol biraz rahatla şişliklerden öyledir ameliyattan sonra böyle panikler oluyor benimde burnun sağ tarafında kemik biraz daha fazla olduğu için daha fazla morardı ve şişti senin burun ucunda biraz daha fazla uğraşmıştır benim nerdeyse 1.5 ay olcak bir tarafın şişliği diğer tarafta daha farklı zamanla oturuyor merak etme geçecek onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…