- 25 Aralık 2013
- 78
- 3
- 98
canim doktorun Muhammet Dilbermiydi?
yok cnm özelden söliyim istersn ekle beni msj atym
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
cnm cok gecmis olsun basarili gecmesine cok sevindim dudak mesafesi 2.ayda tamamen düzeliyo cnm doktorun planladigi yere kadar iniyo burun bende yasamistim o havaya bakan kalkiklik düzeliyo rahat ol sadece sabret hersey cok güzel oluyo
Tesekkür ederim dilekcim sizin engin tecrübeleriniz beni rahatlatıyor inş istediğim gb olur ..ama dudak mesafesi hariç mutluyum
lalalalalalalayyy
30 mayısa gün aldım sonunda :)))
2 ayım var çabuk geçsin istiyorum. geç zaman geç geç geç
Muaynede burnun icin ne dedi doktor canim nasil bir burun istiyorsun
benim aklımda cok bir fikir yoktu, tatlı olsun yeter dedim :)))
ardından yuzume nasıl gider konustuk.. bir kaç örnek gösterdi. ordan yola cıktık.
azcık şöyle olsun, azcık da böyle olsun ama şu şekilde olsun
bir tutam kavis, bir tutam kalkık :)))
cok gecmis olsun canim:) medafeyi takma fazla 1 hafta sonra gözün alisir zaten ve sonra yavas yavas mesafe azaliyor. benimde bugün 18. gün ve ilk günlere göre biraz indi. iki ayin dolmasini iple cekiyorum
lalalalalalalayyy
30 mayısa gün aldım sonunda :)))
2 ayım var çabuk geçsin istiyorum. geç zaman geç geç geç
yok canım ağrılı bir ameliyat değil sadece mimik çok fazla yapamıyosun 10 gün yeter ama bünyene bağlı şişlikler cene kısmına iniyor.
Muaynede burnun icin ne dedi doktor canim nasil bir burun istiyorsun
kızlar merhaba
bantlarım çıktı burun ucum çok şiş belli ama hemn üstü çizgi gb düz bişy geçiyor sanki birde üst kısımda da gövde kısmında da şişlik var birde aklıma takılan iki taraf yanların biri dolu diğeri boş gibi şekilsiz yamuk bir burnum var bu normal mi moralim çok bozuk hemde çoksağ düzgün sol zaten kıkırdak eklenecekti o kısım bi garip çökük gb anlatamıyorum şuan yamuk bir burun var yüzümde canım çok sıkılılıyor lütfen normal mi değilmi bu durum ? işteyim ve garip garip bakıyor insanlar
mimik yapmamaya çalışmakta zor olacak benim için çünkü 1 yaşında bir kızım var
resmen oyun delisi:))
artık bi süre ikimizde katlancaz bu duruma.
herşey daha güzel bi anne olmak için
Cok normal canim benimde goz pinarina yakin olan burnumun sag tarafi daha sis kemik odemi diyorlar ona kikirdak eklenen yer islem gordugu icin malesef odemi daha gec iniyor panik yapma benimde zamanla iniyor benimde sag taraf daha sis
kızlar merhaba
bantlarım çıktı burun ucum çok şiş belli ama hemn üstü çizgi gb düz bişy geçiyor sanki birde üst kısımda da gövde kısmında da şişlik var birde aklıma takılan iki taraf yanların biri dolu diğeri boş gibi şekilsiz yamuk bir burnum var bu normal mi moralim çok bozuk hemde çoksağ düzgün sol zaten kıkırdak eklenecekti o kısım bi garip çökük gb anlatamıyorum şuan yamuk bir burun var yüzümde canım çok sıkılılıyor lütfen normal mi değilmi bu durum ? işteyim ve garip garip bakıyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?