çok teşekkürler :) yarın tamponlar ve alçı çıkacak... çıkarken acıyor mu korkuyorum açıkcası... özellikle tamponlardan...geçmiş olsun bundan sonra daha şişmez yavaş yavaş inmeye başlar yanakların altına doğru iniyor dudak payıda zamanla kapanıyor zaten hatta gülüşün bile farklıdır hepsi düzeliyor ilk zaman panikliyosun böyle mi kalacak diye ama merak etme hepsi geçiyor benim 1.5ay oldu herşey normale döndü sadece burnum şiş biraz o da zaten zamanla oturacak :)
çok teşekkürler :) yarın tamponlar ve alçı çıkacak... çıkarken acıyor mu korkuyorum açıkcası... özellikle tamponlardan...
bir de sanırım narkozdan midemde sürekli bir baygınlık ve kazınma hissi var yemek yesem bile yememişim gibi oluyorum...
hahaha o açlık hissi bende de oldu hep iştahım açıldı diyodum :) tamponlardan korkma acımıyor bende korkuyodum kapadım gözlerimi hemşire aldı bir kaç dakika sürüyor zaten :)
Ameliyat olan kizlara bi sorum var. Bildiginiz gibi bir kac gun once ameliyat oldum. Sanki burun ucumun sol tarafi sag taraftan daha sert gibi. Elleyince sol taraf daha yumusak gibi. Bunun bi anlami varmi? :/
ilaçlardan mı acaba diyordum ama 2 hafta önce babam da ameliyat oldu o da aynı şeyden şikayetçiydi... zaten yediğimden hiçbi tat almıyorum bide ona rağmen sürekli aç hissedince insan sinir oluyor :) neyse ki yarın en azından artık nefes alabilicem burnumdan bi anlık gelsin geçsin :) dikişleride yarın alırlar mı acaba? bir de bantlar ne zaman çıkıyor?
:) ameliyattan sonra çok ağrım olur mu? ben 10 gün sonra işe başlayabilirim, işe gidecek kadar tipim düzgün olur mu acaba? :)
ameliyat oldunuz mu? nasıl geçti. çok merak ediyorum.
ameliya sinemis nasılsınız?
gecmis olsun cok.
günaydın kızlar
bende ameliyatımı oldum ameliyat olanlar kervanına katıldım çok şüküraslında uzun uzun yazmak isterim ama kısa geçececğim
ameliyatım 2,5-3 saate yakın sürdü çok güzel bir şekilde uyandım sanki uykudan uyanır gb narkoz hiç etiklemedi ben
ameliyat sonrası ilk günüm kötü geçti bünyeden bünyeye değişiyor ama bende galiba ağır oldu
çok morardım ve şiştim
muhammmed bey en çok moraran hastalarımdansın dedi
5 gün tampon ve alçılar alındı çok iyiydi birşey anlamadım diyebilirm
sonra morarma ve şişmeler hızla geriledi
bugün 10.günümdeyim daha iyiyim
burun yapıma şekline gelince kemerden eser yok bu çok güzel
ama burun ve dudak mesafem çok açıkzamanla iner diyor dr ama canım sıkılmıyor değil hakkımdan hayırlısı artık
zaten o benim dez avantajımdı burada da bahsetmiştim sizlere ..ucu şiş ve kalkık oda iner dedi kısacası zamana ihtiyacım var
çok şükür ki daha iyiyim darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına
günaydın kızlar
bende ameliyatımı oldum ameliyat olanlar kervanına katıldım çok şüküraslında uzun uzun yazmak isterim ama kısa geçececğim
teşekkür ederim bantlar çıkınca eklemeyi düşünüyorum canimcok gecmis olsun canim darisi basimafotograf koyarsan sevinirim cok merak ettim yeni burnunu
canım o mesafe acıklıgı hepimizde oldu. michael jackson sendromuda yasayacaksın ama inan normal seviyeye geliyor:) gecmis olsun canım.
günaydın kızlar
ameliyatım 2,5-3 saate yakın sürdü çok güzel bir şekilde uyandım sanki uykudan uyanır gb narkoz hiç etiklemedi ben
ameliyat sonrası ilk günüm kötü geçti bünyeden bünyeye değişiyor ama bende galiba ağır oldu
çok morardım ve şiştim
ama burun ve dudak mesafem çok açıkzamanla iner diyor dr ama canım sıkılmıyor değil hakkımdan hayırlısı artık
zaten o benim dez avantajımdı burada da bahsetmiştim sizlere ..ucu şiş ve kalkık oda iner dedi kısacası zamana ihtiyacım var
Gecmis olsun. Bende 5 gun once muhammet beye ameliyat oldum. Yakinda bantlarim cikicak. Siz nezaman gidiceksiniz bantlari cikartmaya ve ameliyatiniz revizyonmuydu? Ben revizyon oldum
Gecmis olsun. Bende 5 gun once muhammet beye ameliyat oldum. Yakinda bantlarim cikicak. Siz nezaman gidiceksiniz bantlari cikartmaya ve ameliyatiniz revizyonmuydu? Ben revizyon oldum
benim 3.5 ayım ilk açıldıgında baya alnıma değiyodu burnum:) şimdi baya bi indi seninde inicek hala yüzüm eskisi gibi değil ama zamanla oturuyor senın daha erkende duzelebılır kısıden kısıye degsıyor.. benle cok dalga gecıyolardı ama artık alıştım cunku duzelmeye basladıgını goruyorum oyuzden cevrenızdekı yorumlarada aldrnayın
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
günaydın kızlar
çok morardım ve şiştim
micheal jackson falan dıolardı ki okdrda kalkık diil ama kendi kazulet burnumun daha güzel oldugunu soluyolar hahaha ama tabı bana yakıstrmadıkları ıcın cunku doktorum kıkırdagını eksik dikmiş oyuzden b deliğim tuhaf duruyo ama ilk günlere nazaran ben buna şükrediyorum:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?