Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlarr birsey sormak istiyorum burunda en en takildigim yer kas arasi .alindan inermis gibi duran hic cukurlk olmadan en istemedigim burun .muhammet beyn yaptigi daha yeni sis olan burunlarda bile hic oyle gormedim hep kavisli kas arasi ama ben kendi fotografma tasarim yapip kemerimi aldigimda aynen alindan iniyo gibi duruyo kas aarasini kendimi oyuyo muhammet bey yoksa oraya dokunmk sakincalimi ssizlerin dogal burunlariniz oyle oyukmuyduuuu

Ameliyat olan kizlara bir sorum var, benim burun ucuma kikirdak eklendi, burun ucumun sol tarafi daha dik ve sert, diger taraf sert degil ve daha top gibi. cok rahatsiz ediyor bu durum. burnum 11 günlük... tecrübeli akradaslar cevap yazarsa sevinirim, bu sertlik gidicekmi ve diger tarafla ayni duruma gelicekmi, yoksa diger taraf hep top gibimi kalicak.... -.-

ameliyat oldunuz mu? nasıl geçti? ameliyat sonrası çocuk bakımı nasıldı çok zorlandınız mı? beni en çok düşündüren kısım bu :)

ilk başta kızım benden korkar diye çok korkmuştum,ama sonra babasıyla bıyık yaptım kendime filan diye oyun yaptık.yaklaştırmadıkça ben,hırçınlaştı en son yavaş bebeğim yavaş kuşum diyerek sürekli telkin ettim,öyle öyle kucağıma geldi yanıma yattı sarıldı..uzak tutmak çok etkiliyor psikolojilerini onu anladım ben.eğer çok dikkatli olursan aşarsınız beraber :)

canim ayni sorun bendede var ve benim bugün 24. gün. kafama cok takiyorum cünki burnum biraz yamuk gibi. ama bende kikirdak eklenmedi benim kikirdak kücültüldü

mrb kızlar benimde 4,5 yaşında kızım var ameliyat öncesi çok konuştum sonrasında da ilk günde dahil sürekli konuşarak aştık tabi sizinkilere göre benim kızım büyük ama uzak tuttukça çok üzülüyorlar kendinizi çok koruyarak ve en azından yan yana yatarken örn siz 2 yastıkla yukarda o tek yastıkla sizden alcakta olup yanyana yatabilirsiniz saçını okşayarak uyuttum yada el ele tutuşarak diğer türlü çok hırçın oluyorlar hem bize üzülüyorlar birşey olacak sanıyorlar zaten el ele vs olunca onlarda az çok alışıyorlar gün geçtikçe ...ama çok dikkatli olalım en ufak bir dalgın aman allah korusun giyinirken vs ben babasına yaptrtıyorum elimden geldikce çünkü ani bir hareket karşı önlemimiiz mutlaka alalım

canim ayni sorun bendede var ve benim bugün 24. gün. kafama cok takiyorum cünki burnum biraz yamuk gibi. ama bende kikirdak eklenmedi benim kikirdak kücültüldü

Aynen canim benimde hafif yamuk duruyor... benim 12 gun oldu ve burun ucumun bi tarafi diger taraftan daha asagida...bende kafama cok takiyorum

bütün kızlara merhaba :) öncelikle şunu belirteyim ameliyattan sonra ödemler eşit olmuyo ve bu durumda burunu yamuk gösterebiliyor benimde öyleydi ama herkeste bu şekilde olacak diyede bir şey yok tabi... 2. aydan sonra ödemlerin çoğu iniyo ve dümdüz oluyo zaten 2.aydan sonra tehlikede kalmıyor artık... bende yersiz sabırsızlık göstermiştim ama ameliyattan sonra asıl sabretmenin önemli olduğunu anladım 6.ayımdayım herşey yolunda burnum dümdüz yandan kavisi harika minicik sağlıklı ve tatlı bir buruna kavuştum inş herkesin darısı başına yeni ameliyat olan kızlarada çok çok çok geçmişler olsun

Merhaba canim kas arasi dedigin yere malesef hicbir doktor mudahale edemiyor sakincali sanirim benim burun kokum oyuktu ve asagidan basliyordu cikinti oyuzden avantajliydim. burun koku yukardan baslayan insanlarin malesef cok kaviste verilemiyor.

kızlar pekıı mımık olayını tam tamınaa ıstedıgın gıbı ne zaman yapmaya baslıyorsunn, ya yapılan burunlarr kusursuzz ama yüzde ayrı montelenmıs gıbı duruyor tam kavraması lazım yuzu, bu ne kadar zaman alıyor ayrıca ama , bırde grıp olurken burun sılmede öyle allah ne verdıyse burnaa dalmıyorsundur muhtemel demıı nazık sılınıyordur :)

Arkadaşlar muhammed bey temmuz ayında ankaraya geliyor ben ve bir arkadaşım var ameliyat olcak 4 kişi olmk gerekiyormuş olmak isteyen lütfen benle iletişime geçsinn

Cnm kaş arasına yapılan o kavis ancak çok kemerli yada yüksek burun kökü olmayan insanlarda mümkün oluyor yani muhammet bey bana çok fazla işlem yapamıyoruz orda önceden düz olsa yapılır ama çok kemerli yada çok yüksekse bi nebze kavis verilir demişti ama şöyle söyleyim bnm burnum yüksek kemerliydi ve kavis vermeyi başardığını gördüğümde hocam çok fazla işlem yapamayız demiştiniz nasıl oldu dedim ucunu kaldırarakta kavis verebiliyorlarmış ayrıca sana tavsiyem tasarım yapma cnm sen o tasarımla sadece photoshop yapıyorsun istediğin gibi oynayabilir harikalar yaratırsın fakat ameliyat öyle farklı et kemik damar nefes yolu hepsi bi araya gelince dr ların photoshop yapma ihtimali olmuyor senin yaptığın istediğin elde ettiğin sonuca sağlık nedenleriyle uymazsa hayal kırıklığına uğrarsın

Kalmiyor canim tabi zamanla benim 3 ay olacak nerdeyse cok dikkatli bakarsam belli benim kanatlarimda da islem oldu kanat kesileri hemen kapaniyo orta kisimda zamanla kayboliyor

çok teşekkürler... ben daha 13. günümdeyim ve burnum çook şiş o yüzden daha bi kalkık duruyor karşıdan bakıncada belli oluyor kırmızılık, inmesi baya zaman alacağa benziyor siz bu süreci hızlandırmak için hiç ekstra bişey yaptınızmı ne biliyim sonuçta bu da bi tür ödem detoks fln işe yararmı? benim burnumun üstü ve iki gözümün arasıda çok şiş hala öyle ki gözlerim içe gömük duruyor...

Merhaba kızlar öncesi sonrası fotograf ekliyorum. Ameliyattan sonra herkes yaşımı oldugundan kücük söylüyor yani öyle gösteriyormuşum. Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum:) bu arada ameliyat olalı 2 ayı gecti ve cok memnunum cok şükür 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…