Benimde burun ucumda hafif yamuk duruyor. Burun ucumun sol tarafi sag taraftan daha sert ve kalkik. Sol taraf daha yumusak ve sag tarafdan daha asagida( 1 hafta önce ameliyat oldum
ameliyat oldunuz mu? nasıl geçti? ameliyat sonrası çocuk bakımı nasıldı çok zorlandınız mı? beni en çok düşündüren kısım bu :)
Ameliyat olan kizlara bir sorum var, benim burun ucuma kikirdak eklendi, burun ucumun sol tarafi daha dik ve sert, diger taraf sert degil ve daha top gibi. cok rahatsiz ediyor bu durum. burnum 11 günlük... tecrübeli akradaslar cevap yazarsa sevinirim, bu sertlik gidicekmi ve diger tarafla ayni duruma gelicekmi, yoksa diger taraf hep top gibimi kalicak.... -.-
ilk başta kızım benden korkar diye çok korkmuştum,ama sonra babasıyla bıyık yaptım kendime filan diye oyun yaptık.yaklaştırmadıkça ben,hırçınlaştı en son yavaş bebeğim yavaş kuşum diyerek sürekli telkin ettim,öyle öyle kucağıma geldi yanıma yattı sarıldı..uzak tutmak çok etkiliyor psikolojilerini onu anladım ben.eğer çok dikkatli olursan aşarsınız beraber :)
canim ayni sorun bendede var ve benim bugün 24. gün. kafama cok takiyorum cünki burnum biraz yamuk gibi. ama bende kikirdak eklenmedi benim kikirdak kücültüldü
Kizlarr birsey sormak istiyorum burunda en en takildigim yer kas arasi .alindan inermis gibi duran hic cukurlk olmadan en istemedigim burun .muhammet beyn yaptigi daha yeni sis olan burunlarda bile hic oyle gormedim hep kavisli kas arasi ama ben kendi fotografma tasarim yapip kemerimi aldigimda aynen alindan iniyo gibi duruyokas aarasini kendimi oyuyo muhammet bey yoksa oraya dokunmk sakincalimi ssizlerin dogal burunlariniz oyle oyukmuyduuuu
kızlar dikiş yerlerinde iz kalıyor mu?
Arkadaşlar muhammed bey temmuz ayında ankaraya geliyor ben ve bir arkadaşım var ameliyat olcak 4 kişi olmk gerekiyormuş olmak isteyen lütfen benle iletişime geçsinn
Kizlarr birsey sormak istiyorum burunda en en takildigim yer kas arasi .alindan inermis gibi duran hic cukurlk olmadan en istemedigim burun .muhammet beyn yaptigi daha yeni sis olan burunlarda bile hic oyle gormedim hep kavisli kas arasi ama ben kendi fotografma tasarim yapip kemerimi aldigimda aynen alindan iniyo gibi duruyokas aarasini kendimi oyuyo muhammet bey yoksa oraya dokunmk sakincalimi ssizlerin dogal burunlariniz oyle oyukmuyduuuu
Kalmiyor canim tabi zamanla benim 3 ay olacak nerdeyse cok dikkatli bakarsam belli benim kanatlarimda da islem oldu kanat kesileri hemen kapaniyo orta kisimda zamanla kayboliyor
canm ankaraya geliyor izmiri bilmyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?