500 tl daha verip daha iyi bi hastane olsun dedim ama şimdi keşke Ethica'ya olsaydım diyorum İnternational artık Acıbadem olmuş ve her Acıbadem gibi burasıda insandan çok paraya önem veriyor.... normalde testlere para alınmazken burası testlere önceden avans aldı, ayrıca hiçbiyerde böyle bişey duymadım refakatçı yemeğine ayrıca ücret alıyorlar... bize baştan bu söylenmedi diye itiraz ettik ve ödemedik... o kadar para alıyorlar 3 kuruşluk yemeğin hesabını yapıyorlar... evet konfor adına konforluydu ama çokta ilgili değillerdi açıkcası....
ekledim canım bakabilirsin albümüme.
Canim 39 benim de yamuk duruyordu Dr destek yaptığı için bir tarafa daha yatik oluyor 3 ay sonra öyle durmuyor ara ara şişler indikce de yamuk olabiliyor kıkırdak koyduysa özellikle benim bir tarafım daha önce indi sisi diğer taraf daha ödemi olunca arada yamuk göründü fakat şimdi düzgün telaşlanma:)Ameliyattan oldum dün. Moralim cok bozuk!!! Burun ucum yamuk duruyor! Kafayi yicem.........
:) ameliyattan sonra çok ağrım olur mu? ben 10 gün sonra işe başlayabilirim, işe gidecek kadar tipim düzgün olur mu acaba? :)
ayy bende merak ediyorum onu.. kaç gün izin almak gerekir acaba. 2 hafta yeterli olur mu ki?
Dun gorusmek gittim 3 mayısa ameliyat tarihi aldımayy bende merak ediyorum onu.. kaç gün izin almak gerekir acaba. 2 hafta yeterli olur mu ki?
Dun gorusmek gittim 3 mayısa ameliyat tarihi aldımizin konusunda 1 hafta rapor verecek 10 gün sonra ise başlayabilirsin zaten dedi
aa süper o zaman. ben de bayrama bırakayım diyordum ama yaz sıcak filan içime dertti ayrıca bayrama izinler filan yoğunlaşıyor o kadar uzak kalamayabilirdim işten.
o zaman mayısa ben de mi tarih alsam acaba:))
vuhuu beklediğimden erken olabilecek heyecan bastı bak :))))
Sen bilirsin tabi ama karar vermişsen biran önce olmak en iyisi bende temmuzda düsünüyorum mayısta olmaya karar verdimiş bitmezzzx
Canim 39 benim de yamuk duruyordu Dr destek yaptığı için bir tarafa daha yatik oluyor 3 ay sonra öyle durmuyor ara ara şişler indikce de yamuk olabiliyor kıkırdak koyduysa özellikle benim bir tarafım daha önce indi sisi diğer taraf daha ödemi olunca arada yamuk göründü fakat şimdi düzgün telaşlanma:)
ilk ameliyatım benim, geçmiş olsun, sizin ne probleminiz var acaba?
14.000 mi !!!!!!!!! şaka mı bu ya... bende rvizyon olmak istiyorum( gidip burak erdamar ' a yaptırcam o olcak sonunda yani en azından fazla fark almıyor ancak o da burun şeklini pek değiştirmeye meyilli değilmiş doğaldan yanaymış. ameliyat masasına yattıktan sonra iyi bir burun istiyor insan ama
Kızlar 3.günümdeyim yüzüm çok şişti bugün kaçıncı günden sonra inmeye başlarbir de dudakla burun arasındaki mesafe şuan biraz fazla gibi zamanla azalır mı?
geçmiş olsun bundan sonra daha şişmez yavaş yavaş inmeye başlar yanakların altına doğru iniyor dudak payıda zamanla kapanıyor zaten hatta gülüşün bile farklıdır hepsi düzeliyor ilk zaman panikliyosun böyle mi kalacak diye ama merak etme hepsi geçiyor benim 1.5ay oldu herşey normale döndü sadece burnum şiş biraz o da zaten zamanla oturacak :)
tesekkürler. burnum kırılmıştı, başarısız iki ameliyat ve şuanda revizyon olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?