Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet arkadaşlar bazı hastaneler refekatcı ıcın yemek parası alıyor.bende bilmiyordum.zaten burnum ameliyatlıyken ağzını acamıyorsun yemek yiyemiyorsun anestezi iştah bırakmıyor (tabi bu hastadan hastaya değişiyor) kimisi zımba gibi etkılenmıyor.ameliyat öncesi bunu koşun halledin kızlar

anliyorum canim hic hos olmayan seyler bunlar malesef

kızlar buz kompresini kaç gün yaptınız? birde burundaki kanları nasıl temizlediniz benim ilk akşamdan kanamam bitti kuruyan kanlar biraz kötü görünüyor, doktorun hemşiresi oksijenli suyla temizleyebilirsin dedi, ben biraz uğraştım ama fazla dokunmaya cesaret edemiyorum şimdilik...

Ameliyattan oldum dün. Moralim cok bozuk!!! Burun ucum yamuk duruyor! Kafayi yicem.........
Canim 39 benim de yamuk duruyordu Dr destek yaptığı için bir tarafa daha yatik oluyor 3 ay sonra öyle durmuyor ara ara şişler indikce de yamuk olabiliyor kıkırdak koyduysa özellikle benim bir tarafım daha önce indi sisi diğer taraf daha ödemi olunca arada yamuk göründü fakat şimdi düzgün telaşlanma:)

arkadaslar muhammet beyın ankaraya gelmesını cok ıstıyorum ıstanbul benım ıcın cok sıkıntı ankarada olmak ısteyen varsa yada tanıdık bıldıgınız arkadaslar varsa bana ozelden yada buraya yazarmısnz sınava hazırlanıyorum sureklı takıp edemıyorum :S lutfen bırkac kısı cıksınnnnnn

Dun gorusmek gittim 3 mayısa ameliyat tarihi aldım izin konusunda 1 hafta rapor verecek 10 gün sonra ise başlayabilirsin zaten dedi

aa süper o zaman. ben de bayrama bırakayım diyordum ama yaz sıcak filan içime dertti ayrıca bayrama izinler filan yoğunlaşıyor o kadar uzak kalamayabilirdim işten.
o zaman mayısa ben de mi tarih alsam acaba:))
vuhuu beklediğimden erken olabilecek heyecan bastı bak :))))

Sen bilirsin tabi ama karar vermişsen biran önce olmak en iyisi bende temmuzda düsünüyorum mayısta olmaya karar verdim iş bitmezzzx

arkadaşlar merhaba Muhammet beyin ameliyat fiyat aralığı ne kadar? revizyon düşünüyorum. bir de kredi kartına taksit imkanı var mı

Ben senin ameliyattan sonraki resimlerine baktim hic yamuk durmuyor...boyle kalicak diye korkuyorum

Kızlar 3.günümdeyim yüzüm çok şişti bugün kaçıncı günden sonra inmeye başlar bir de dudakla burun arasındaki mesafe şuan biraz fazla gibi zamanla azalır mı?

burak erdamar nerede, revizyonda nasıl?

Kızlar 3.günümdeyim yüzüm çok şişti bugün kaçıncı günden sonra inmeye başlar bir de dudakla burun arasındaki mesafe şuan biraz fazla gibi zamanla azalır mı?

geçmiş olsun bundan sonra daha şişmez yavaş yavaş inmeye başlar yanakların altına doğru iniyor dudak payıda zamanla kapanıyor zaten hatta gülüşün bile farklıdır hepsi düzeliyor ilk zaman panikliyosun böyle mi kalacak diye ama merak etme hepsi geçiyor benim 1.5ay oldu herşey normale döndü sadece burnum şiş biraz o da zaten zamanla oturacak :)

bu dudak payinin kapanmasi nekadar sürer sizce? benide biraz rahatsiz ediyor acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…