Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merabalar kızlar bana da foto yollar mısınız ben de reviZyon olmayo düşünüyorum ayrıca hali hazırda eskki doktoruma açtığım dava sürmekte napcam bilyorum 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski Doktorunuza neden dava actınız cok merak ettim ��

Son düzenleme:
Ben yeniyim ve 3. Ameliyatimi olmayi düsünüyorum iki doktor var aklimda ama kafam cok karisik birdaha hata yapmak istemiyorum, muhammet beyle mayisda görüsmeye gidecegim, insallah busefer olur 

Bende dun ameliyat oldum arkadaslar ama acisi ve sizisi cok fazla pismanim keske yaptirmasaydim 10 gun uyku yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve yedigim igneler cabasi aslinda hic morlugum bile yok ama sizi cokk

Bende dun ameliyat oldum arkadaslar ama acisi ve sizisi cok fazla pismanim keske yaptirmasaydim 10 gun uyku yok

neden o kadar agrın oldu acaba uzuldum canım gecmıs olsun yavas yavas gecer agrıların ve seklınden saglık acısındanda memnun olursun ınsallah fotolarını koyarsanda bızler ıcın fıkır olur

Sagol canim tesekkur ederim bende deviasyon vardi kemikte egriydi suan bantli burnumu bile herkes cok begendi ama saglam pisikoloji lazm ve cok teferrruatli ameliyat genizde surekli kanli tukuruk mide bulantisi sanki burnu cekicle kirmislar gibi bi agri benim tum arkaslarim oldu hepsi boyle gecirdi doktorlar farkli olmasina ragmen yani ben hafif geciririm diyenler olmasin cok zor allah kolaylik versin artik seklini gectim canimin acisi gecsin ve arkadaslar dislerde bi hassasiyet olusuyor sanki sizin degilmis gibi ve disleri kaybetme ihtimalinizde varmis hissizlik kimilerinde kalici oluyormusss

geçmiş olsun canım çok çok şaşırdım kanlı tükürük falan ben çok kolay atlattım hiç ağrım olmamıştı sadece ilk gün dişlerim ağrımıştı senin gibi..demekki bünyeden bünyeye değişiyo sonraki süreç allah yardımcın olsun o zaman inş. güzel olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…