- 14 Ocak 2011
- 414
- 29
- 323
Temmuzda ameliyatimi iple cekiyorummmmm :)))
bende senin ameliyatını iple çekiyorum :))))
canımm okadar basını agrıttımkı kusura bakma :)) cabukcak gelsınnnn temmuzz
Sagol canim tesekkur ederim bende deviasyon vardi kemikte egriydi suan bantli burnumu bile herkes cok begendi ama saglam pisikoloji lazm ve cok teferrruatli ameliyat genizde surekli kanli tukuruk mide bulantisi sanki burnu cekicle kirmislar gibi bi agri benim tum arkaslarim oldu hepsi boyle gecirdi doktorlar farkli olmasina ragmen yani ben hafif geciririm diyenler olmasin cok zor allah kolaylik versin artik seklini gectim canimin acisi gecsin ve arkadaslar dislerde bi hassasiyet olusuyor sanki sizin degilmis gibi ve disleri kaybetme ihtimalinizde varmis hissizlik kimilerinde kalici oluyormusss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım aşk olsun deme öyle :) 2 ay kaldı zaten hem senin içinde daha iyi bol bol fotoğraf görürsün daha net olur kararın
anladım canım cok gecmıs olsun cabuca atlatırsın ınsallahbende olucam cok panıgımdır ama herkes kolay atlatıyo dıye rahatlamıstım ben de boyle sorunlarda yasayabılırz yanı :/ ınsallah ben de kolay atlatırım
Bende dun ameliyat oldum arkadaslar ama acisi ve sizisi cok fazla pismanim keske yaptirmasaydim 10 gun uyku yok
anladım canım cok gecmıs olsun cabuca atlatırsın ınsallahbende olucam cok panıgımdır ama herkes kolay atlatıyo dıye rahatlamıstım ben de boyle sorunlarda yasayabılırz yanı :/ ınsallah ben de kolay atlatırım
Insallah daha hafif bir sekilde atlatirsin csnim bende sen gibi hafif olur dyodum ama olmadi susn 3 gun morarma yok sislerimde indi ama iste can tatli:)
Canim hayirlisi olsun bende cabuk atlatanlardanim cok korkuyordum ama ne sizi ne agri oldu bende kansizintisi da 4 gune geciyor umarim sende ameliyattan sonra cabuk atlatirsin benim 3 ay oldu iyiki ameliyat olmusum diyorum darisi basiniza
ınsallah :)canım fotolarını merak edıyorummm :)
Koyacağım canim suan iyi gorunuyor burnum cuma bantlari ciksin koycam darisi sana tezz zamanda bide aklinda bulunsun ameliyttan sonra sivi gida dyolar ya ben patates haslama yiyorum midem hassas ilac dokunmuyor aklinda olsun :)
tamam canımm inşallah daha var bakalım temmuzda olucam ben patatesi bol bol tuketırım seve seve :) bırde alcıdan sonra kac gun kalıyo bantlar
tamam canımm inşallah daha var bakalım temmuzda olucam ben patatesi bol bol tuketırım seve seve :) bırde alcıdan sonra kac gun kalıyo bantlar
Tam 1 hafta cnim peki sen kme ameliyat olcn
muhammet beye olcam bende canım ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?