Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Tesekkur ederim canim bakalim burnum guzel ama dedigim gb teferruatli senin kolay gectigine sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım cok gecmıs olsun cabuca atlatırsın ınsallah bende olucam cok panıgımdır ama herkes kolay atlatıyo dıye rahatlamıstım ben de boyle sorunlarda yasayabılırz yanı :/ ınsallah ben de kolay atlatırım

yok canım aşk olsun deme öyle :) 2 ay kaldı zaten hem senin içinde daha iyi bol bol fotoğraf görürsün daha net olur kararın

ıyıkı varsın dıleeekkk :) evet cok olan var muhammet beye ama foto koyan az kişi var genelde herkes olana kadar aktıf burda amelıyat olduktan sonra herkes kayboluyoo

Canim hayirlisi olsun bende cabuk atlatanlardanim cok korkuyordum ama ne sizi ne agri oldu bende kansizintisi da 4 gune geciyor umarim sende ameliyattan sonra cabuk atlatirsin benim 3 ay oldu iyiki ameliyat olmusum diyorum darisi basiniza

Bende dun ameliyat oldum arkadaslar ama acisi ve sizisi cok fazla pismanim keske yaptirmasaydim 10 gun uyku yok

Gecmis olsun canim bunyeye gore degisiyor demekki ben kolay atlatmistim sizimda olmadi sonunda guzel olacagini dusun inan daha sonra degermis diyeceksin

Tesekkur ederim canim aynen ben dayaniksizim yoksa doktorumdan cok memnunum sagolsun taburcu oldum aradi sordu nasl oldun dye

Insallah daha hafif bir sekilde atlatirsin csnim bende sen gibi hafif olur dyodum ama olmadi susn 3 gun morarma yok sislerimde indi ama iste can tatli:)

Canim hayirlisi olsun bende cabuk atlatanlardanim cok korkuyordum ama ne sizi ne agri oldu bende kansizintisi da 4 gune geciyor umarim sende ameliyattan sonra cabuk atlatirsin benim 3 ay oldu iyiki ameliyat olmusum diyorum darisi basiniza

canım ınsallah sızlerı takıp edıyorum ınsallah bende sızler gıbı sorunsuz ve guzel sonucşu bır amelıyat gecırırmm :)

ınsallah :)canım fotolarını merak edıyorummm :)

Koyacağım canim suan iyi gorunuyor burnum cuma bantlari ciksin koycam darisi sana tezz zamanda bide aklinda bulunsun ameliyttan sonra sivi gida dyolar ya ben patates haslama yiyorum midem hassas ilac dokunmuyor aklinda olsun :)

tamam canımm inşallah daha var bakalım temmuzda olucam ben patatesi bol bol tuketırım seve seve :) bırde alcıdan sonra kac gun kalıyo bantlar

tamam canımm inşallah daha var bakalım temmuzda olucam ben patatesi bol bol tuketırım seve seve :) bırde alcıdan sonra kac gun kalıyo bantlar

Tam 1 hafta cnim sen kme ameliyat olcaksin peki

Tam 1 hafta cnim peki sen kme ameliyat olcn

Muhammet bey Ankara da ameliyat yapıyor mu yada yapacak mı?kusura bakmayın sayfaları çok geriye dönü okuyamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…