Muhammet bey Ankara da ameliyat yapıyor mu yada yapacak mı?kusura bakmayın sayfaları çok geriye dönü okuyamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Sanirim aramizdaki en talihsiz hasta benim :-((
Ins bitanem korkuyorum bu kezde kötü olursa yikilirim
Evt cnm gecici cok sis suan sabretmen gerek Demisti dr
Slm arkadaslar ameliyat olali 1 ay oldu Fakat cok üzgünüm burnumun ucu Saga dogru yamuk ve Sol kanat Baya asagida ve ucuda asagida duruyor moralim cok bozuluyor bu duruma belki zamanla gecer diyorum ne yapacagimi bilmiyorum Fotograf Bile koymak istemiyorum
Slm arkadaslar ameliyat olali 1 ay oldu Fakat cok üzgünüm burnumun ucu Saga dogru yamuk ve Sol kanat Baya asagida ve ucuda asagida duruyor moralim cok bozuluyor bu duruma belki zamanla gecer diyorum ne yapacagimi bilmiyorum Fotograf Bile koymak istemiyorum
Canim hayirlisi olsun bende cabuk atlatanlardanim cok korkuyordum ama ne sizi ne agri oldu bende kansizintisi da 4 gune geciyor umarim sende ameliyattan sonra cabuk atlatirsin benim 3 ay oldu iyiki ameliyat olmusum diyorum darisi basiniza
Muhammet bey Ankara da ameliyat yapıyor mu yada yapacak mı?kusura bakmayın sayfaları çok geriye dönü okuyamadım yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?