Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Slm arkadaslar ameliyat olali 1 ay oldu Fakat cok üzgünüm burnumun ucu Saga dogru yamuk ve Sol kanat Baya asagida ve ucuda asagida duruyor moralim cok bozuluyor bu duruma belki zamanla gecer diyorum ne yapacagimi bilmiyorum Fotograf Bile koymak istemiyorum

Muhammet bey Ankara da ameliyat yapıyor mu yada yapacak mı?kusura bakmayın sayfaları çok geriye dönü okuyamadım yardımcı olursanız sevinirim.

senede bir iki defa Ankara'ya gelip yapıyo cnm temmuzda gelicek Muhammet dilber temmuzda Ankarada diye topic var ordan sende ekleyebilirsin kendini fiscalwoman nickli arkadaş ilgileniyo üst taraflarda yorumları var ordan ulaşabilirsin :) yardımcı olayım dedim gönlüne göre olsun herşey

kime oldnz ameliyatiniz ya biz kadinlar cok goze batmayan seyleri buyuk sorun haline getirioruz ekle istersen burnunun fotosunu yorum yapalim belki sana ole geliodur <3

saga dogru yamuklugu bırkac kısıde daha duymustum acaba o yazan arkadaslarında duzeldımı 6 ay sonrasnda bu sorunlar duzelıyomu cevaplayın lutfen ınsan kararsız kalıyo

Acele etme canim duzelir bende olali 4 gun bugun tamponlarim alindi alcim cuma gunu ckacak bakalm nasl olck

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayirlisi olsun bende cabuk atlatanlardanim cok korkuyordum ama ne sizi ne agri oldu bende kansizintisi da 4 gune geciyor umarim sende ameliyattan sonra cabuk atlatirsin benim 3 ay oldu iyiki ameliyat olmusum diyorum darisi basiniza

canım bende kan sızıntısı olmadı cok sukur kokuda alıyorum sadece sızı oldu ve suan 4 gun cok ıyıym sukur allaha

Kizlar merhaba, bi sorum olacak, muhammet beyin sayfasinda ece mir diye bir arkadas var, öncesi ve sonrasi resimleri inanilir gibi degil, kac kere baktim ayni kisimi diye birde zehra gündogan var müthis ya, sihirli elleri var sanki, muhtesem gercekten

Soruma gelince önceki halleri fazla degisik geldi, nasil desem resimdenmi kaynaklaniyor yoksa önceki halleri gercekten böylemi görünüyor acaba bilemedim

kizlar bendede biraz yamukluk var sanki. resimlerde belli olmuyor ama doktor bey gecici dedi 6 aya kadar normalmis. Insallah düzelir

kızlar merhaba, ben 2010 yılında dr.veli aslana ameliyat oldum başlarda çok memnundum fakat son 1 yılda burnumun ucundaki kıkırdak yamuldu sol tarafımda sipsivri görünüyor.bu yüzden revizyon olmak istiyorum. muhammet beyin ameliyat ücretleri nasıl baya memnun olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…