Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar temmuzda bende oluyorm muhammed dilber hocaya ankarada koru hastanesinde çok araştırdım en güvenilir muhammed bey içim cok sindi arkadaşımla beraber temmuzda inş. ameliyat olcaz

kızlar temmuzda bende oluyorm muhammed dilber hocaya ankarada koru hastanesinde çok araştırdım en güvenilir muhammed bey içim cok sindi arkadaşımla beraber temmuzda inş. ameliyat olcaz

hayırlı olsun canım ya ne güzel

revizyon 12000

bu ne manyak paradır yaaaa

bu doktorlara anlaşıp bir süre gitmesek aslında.... burunları sürtse biraz....

valla verdikleri fiyatlar akıl sınırlarını zorluyor... el insaf yani

revizyon 12000

bu ne manyak paradır yaaaa

bu doktorlara anlaşıp bir süre gitmesek aslında.... burunları sürtse biraz....

valla verdikleri fiyatlar akıl sınırlarını zorluyor... el insaf yani

aynen de dediğin gibi canım katılıyorum sana

fiyatlar çook uçuk ama güzel yapıyorlar ya

canım, parayı yapanda alıyor yapamayan da.... birde çıtayı yükselttikçe yükseltenler var... işte onlara bir dur demek lazım...

isim yaptıysan, kafadan araba fiyatına burun yapmaya başlıyorlar zaten... tamam bazıları heykeltraş gibi iş çıkarıyor ama bu kadar da olmamalı...

bir yerde dur demek lazım artık bunlara...

diğer branşlardaki doktorlara acıyorum ben.... en iyisi estetik cerrahi okumak...

gelsin paralar

oyyyy nasıl kızmış

kesinlikle cnm fiyatlar ucuk hele revizyon fiyatları :/ sen ilk ameliyatını nerde oldun hangi doktor cnmm

kesinlikle cnm fiyatlar ucuk hele revizyon fiyatları :/ sen ilk ameliyatını nerde oldun hangi doktor cnmm

Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesi Estetik Cerrahi Bölümü Prof.Dr.Zeki Can

palyaço burnum vardı... üstüne basa basa noolur ortadaki o tombulluk gitsin, burnum toparlansın dedim ama olmadı, yapamadı...

tavsiye etmiyorum doktoru... belki asistanlara havale etti beni..... her türlü ihtimal aklıma geliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…