Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

gün itibariyleee sevgili burnuşumm 1 yaşındaa :)) dile kolay tam bir yılı doldurduk çok şükür. gün boyu geçen yıl bugün yaşadıklarım an be an aklımdaydı diyorum ne çabuk geçmiş bir yıl :)) canım doktorumm Muhammed Bey'i iyiki tanımışımm ve başka alternatif bile düşünmeden direk ona ameliyat olmuşumm. gerçekten Muhammed bey'e ameliyat olduğum için hep çok şükrettim. burnumu çok seviyorum, bir kez bile olumsuz birşey duymadım, doğallığı tatlılığı kıvamında kavisi ve kalkıklığıylaa bir yıldır çok çok mutluyum elhamdulillah :))

Cok sevindim insallah benimde 4.5 ay oldu 1 yil olmasini sabirsizlikla bekliyorum. Merak ettim resmin varsa yukleyebilirmisin

Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum hollandadan bu yaz izmire geliyorum karar veremiyorum lutfen yardimci olun fotolari goremiyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

kizlar agustosun 12sinde ameliyat olucagim muhammet beye
ama yeni birsey farkina vardim, benim burun ucum çok sert ve ellestigimdede burun derimde bayagi kalint
anneminkiyle demin kiyasladim, anneminki elastik gibi cekiliyor ve yumusak, galiba ben çok fena kalin deriliyim neolacak :/ ???
demin burdan bir arkadasla konustum ve onun kizkardesinin burnunu yapmamis kalin derili diye, cunku kiz kucuk ve kalkik burun istiyormus
acaba bende taaa istanbula gidip kalin derili cikip benim burnumda ameliyata musayit degilse ??? cunku bende burnumun kucuk ve kalkik olmasini istiyorum ve ozelliklede burnumun ucu çok sert ve kalin..
acaba kalin derili olan varmi burda muhammet beye ameliyat olan???

ben kalın deriliyim canım hatta ameliyat esnasında burun ucumdaki deriyi tıraşlamış çabuk insin diye şişliklerim ama ben küçük kalkık burun istemedim doğal olsun dedim belki küçük olmaz kalın deriye onu bilmiyorum canım istersen bir danış doktora

kiz seninkide bayagi kücük ki zatennn!
ama ben mesela bizim gokceyi bilirsin, onunda çenesi böyle öne dogru gidiyor benimki gibi, ve bence banada öyle bir burun gider
ben oyle bir burun istiyorum, çok hafif kavisli, kucuk ve kalkik.. acaba olurmu yaa
kalin derili oldugunu nasil anliyorsun, özellikleri nedir?

evet gökçenin burnu çok güzel ve sanada gider ben Muhammet beyin ofisinde çok kişi gördüm burnu güzel olan illaki içlerinde kalın derili vardır... yanaklarını çektiğin zaman kalın mı geliyor eline derin yoksa ince uzuyan bir derin mi var?? çok kalın derili kişileri ameliyat etmiyor Muhammet bey yani şöyle yine eder ama kişinin beklentilerini karşılamıyorsa etmez anlatır istediği gibi olamayacağını ama senin çok kalın değildir ya en fazla kalın derilisindir ondanda sıkıntı olmaz cnm

kiz çok komik duruma dustum surda :))) yanagimin her tarafini cekiyorum :))) ama derim gelmiyo elime yaa böyle etimde birlikte geliyo derimi yanliz çekemiyorum. ama dudagimin yanindaki deriyi cektigimde ne çok kalint ama kesinlikle incede degil..

kıyamam biz kızlar çok komik anlatıyoz bişeyleri ama anlıyozda oda ayrı bir beceri :)) canım bence senin derin ya orta derecede yada kalın o yüzden sıkıntı olmaz takma kafana burcu diye bir arkadaşımız kalın deriliydi küçük ve kalkık oldu burnu öyle istedi çokta güzel olmuş :)

canim bana özelden facebookunu yollasana ahahhahahahaha resim cektim cildimi boyle cekiyorum :)))))))) sana yollucam bi bak ne tür deriliymisimmm :)))

Hangi hastanede ameliyat oldunuz Ethicamı Acıbademmi? Hastane konusunda kararsız kaldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…