7bin civari diye duydum ama doktorun kendisiyle görüşmek lazim tabi bilemiyorumkaça yapıyo mus hocaaa bılıyormusnuz
tesekkür ederım :)7bin civari diye duydum ama doktorun kendisiyle görüşmek lazim tabi bilemiyorum
Kızlar bişey sorcam size benim adet günüm 10 11 denk geliyor ameliyat tarihimde 10 temmuz hiç denk gelen oldumu ilaç kullansam geçiktirici olurmu :44:
bende de aynı güne denk gelmişti...
valla olumsuz bir durum yaşamadım... sende de olacağını sanmam...
bol ped al yanına...
aa tamam canm kafama takıldı bu kaç gündür tamam artık yanıma pedleri doldururum
umarım istediğiniz gibi bir burna kavuşursunuz
aa tamam canm kafama takıldı bu kaç gündür tamam artık yanıma pedleri doldururum
Ameliyat sonrası burun üzerindeki deri çok hassas malum siyah noktalar ve sivilceler çıkmaya başladı buna bi çözüm bulabilen varmı kızlar? Siyah noktalar için burun bantı kullansam sakıncalı mı acaba?
hemde nasıl yükseliyor
12000 ve üzerini gözden çıkarmak gerekiyor...
revizyon fiyatları gercekten yuksek. ilk ameliyatınzda dogru dru secmeye calısın muhakak. ilk ameliyatlarda muhammet bey revizyonlardada emre beyin basarılı oldugunu/ basarı oranlarının yuksek oldugunu dusunuyorum. Kuzenim Muhammet beye revizyon oldu ve oldukca memnun. Emre beye revizyon arkadaslarımızda cok memnun.
ilk defa ameliyat olacaksanız ucuza kacmayın. doktorunuzu iyi secin. Muhammet bey de emre bey de bu anlamda kıymetli. Benmuhammet beyi secmistim ve memnunum.muhammet dilberi çok iyi diyorlar ama çok da paramız yok ya çok pahalı doktorlar((
daha onceki yazıları okursanız en iyi gelen seylerden biri burna vazelin surup 2-3 dk bekleyip beyaz bir pamukla burnu silmek.
her aksam yaptıgında farkı goreceksin.
ilk defa ameliyat olacaksanız ucuza kacmayın. doktorunuzu iyi secin. Muhammet bey de emre bey de bu anlamda kıymetli. Benmuhammet beyi secmistim ve memnunum.
daha onceki yazıları okursanız en iyi gelen seylerden biri burna vazelin surup 2-3 dk bekleyip beyaz bir pamukla burnu silmek.
her aksam yaptıgında farkı goreceksin.
ilk defa ameliyat olacaksanız ucuza kacmayın. doktorunuzu iyi secin. Muhammet bey de emre bey de bu anlamda kıymetli. Benmuhammet beyi secmistim ve memnunum.
selam. adet gununden 1 gun once yada adet gunu kanda sulanma oluyor.
ameliyatta bu zorluga neden oluyor.
o sebebple dr il gununuze denk gerlise ameliyatı erteleyebilir.
tavsiyem drunuza danısıp geciktirici kullanmanız.
basarılar
Kizlar muhammet dilber in ilk ameliyati nekadar oluyor bilen varmi??
Kızlar resim yükledim :)
Nasıl görebiliyoruz ben bilmiyorumda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?