nedenini söylermisin acaba
hemşirelerinden nefret ettim. ağrı kesici yapılan yer burnumdan çok agrıdı.*çok gıcıklardı. sevmedim.
bben pişmanım seçimimden dolayı
bben pişmanım seçimimden dolayı
merhabalar ben dun muhammet beyle gorustum persembe gunu saat 1 de ethicada ameliyat olucam yaklasik 1 aydir arastiriyodum muhammet dilber i bu formunda cok faydasi oldu ingiltered e yasiyorum normalde o yuzden 1 ay once muane ve ameliyat gununu ayarlayip geldim muhamet bey cok ilgili ve detayci bakalim yeni burnum nasil olucak son 1 gun :))
merhabalar ben dun muhammet beyle gorustum persembe gunu saat 1 de ethicada ameliyat olucam yaklasik 1 aydir arastiriyodum muhammet dilber i bu formunda cok faydasi oldu ingiltered e yasiyorum normalde o yuzden 1 ay once muane ve ameliyat gununu ayarlayip geldim muhamet bey cok ilgili ve detayci bakalim yeni burnum nasil olucak son 1 gun :))
kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum kendi ameliyat sürecimi atlatmaya çalışıyorum fazla katılamadım ameliyat sürecimle ilgili yeni fotolarımı yükledim eski haline göre bu halini beğeniyorum ama bir kaç sorun var ama zamana ihityacımız var şuan 40 gün oldu ameliyat olalı burun sırtında eşitsizlkler var dr geçici bir durum olduğunu söyledi benim ameliyatım zor bir ameliyattı ve benim çok dez avantajım vardı biraz sabredeceğim muhammet beye güveniyorum inş 7-8 ay sonra ödemlerim ve şişlerim geçtikten sonra daha iyi bir buruna sahip olacağıma inanıyorum
canım, ben bu siteyi geç keşfettim... daha çok araştırmam lazımdı aslında...
dediğin gibi revizyon çok pahalı... sonuçta burun için harcayacağım para revizyon ve ilk ameliyat toplam 15-16.000 lirayı bulacak
revizyon içinde 4 ay daha beklemem lazım
parama mı yanayım, canıma mı bilemiyorum
evet canım ya benle beraber 3 kişi kötü oldu
bütün kızlara merhaba :) öncelikle şunu belirteyim ameliyattan sonra ödemler eşit olmuyo ve bu durumda burunu yamuk gösterebiliyor benimde öyleydi ama herkeste bu şekilde olacak diyede bir şey yok tabi... 2. aydan sonra ödemlerin çoğu iniyo ve dümdüz oluyo zaten 2.aydan sonra tehlikede kalmıyor artık... bende yersiz sabırsızlık göstermiştim ama ameliyattan sonra asıl sabretmenin önemli olduğunu anladım 6.ayımdayım herşey yolunda burnum dümdüz yandan kavisi harika minicik sağlıklı ve tatlı bir buruna kavuştum inş herkesin darısı başınayeni ameliyat olan kızlarada çok çok çok geçmişler olsun
Başliga dıkkat etmemişim
Muhammet dılber sanada guzel burun yanIyi dinlenmeler
Canm hayırlı olsun şimdiden güzel olcak burnuşun muhammed hoca çok iyi bir hoca maşallah cok güvenyorum ona :) bende şafak sayıyorum bende 10 temmuz olcam ankarada
Geçmiş olsun cnm. Evet biz revizyoncular ne yazikki bir araba parasının yarısını ameliyatlara yatırmış oluyoruzaslında bize acisalar düşük fiyat verseler ya zaten o acıları 2. Kez çekmeye cesaret etmek bile zorken bir de el yakan fiyatlar iyice canımızı sıkıyor
Canım ameliyattan 2 ay sonra tehlike kalmıyor demişsin ben denize girmeden bir yaz düşünemiyorum ameliyatım 16 haziranda sence yaz bitmeden denize girebilirmiyim? Birde ne kadar zaman güneşten korunmaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?