Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hemşirelerinden nefret ettim. ağrı kesici yapılan yer burnumdan çok agrıdı.*çok gıcıklardı. sevmedim.

Gecmis olsun cok agrinmi oldu canim bide ne kadar oldu ameliyat olali senin ?cok sordum biliyorum 2 ay sonra bende ameliyat olacagim o yüzden

merhabalar ben dun muhammet beyle gorustum persembe gunu saat 1 de ethicada ameliyat olucam yaklasik 1 aydir arastiriyodum muhammet dilber i bu formunda cok faydasi oldu ingiltered e yasiyorum normalde o yuzden 1 ay once muane ve ameliyat gununu ayarlayip geldim muhamet bey cok ilgili ve detayci bakalim yeni burnum nasil olucak son 1 gun :))

yazmayi unuttum ben kavisli kalkik bir burun istedim benim hasta kagidima not dustu gokcenin burnu diye bakalim cok hatirlamiyorum gokcenin burnunu

Canm hayırlı olsun şimdiden güzel olcak burnuşun muhammed hoca çok iyi bir hoca maşallah cok güvenyorum ona :) bende şafak sayıyorum bende 10 temmuz olcam ankarada

Bende 16 haziranda revizyon olcam nasipse.ön görüşmeyi Şubat ayında yapmıştık ama burnumun şekli nasıl olacak diye hiç konuşmadık isteklerimi bende söylesem mi ?

Cnm geçmiş olsun öncelikle inşallah burnun istediğin gibi olur.ben fotoğraf larını göremedim kaldırdın mı?

Geçmiş olsun cnm. Evet biz revizyoncular ne yazikki bir araba parasının yarısını ameliyatlara yatırmış oluyoruz aslında bize acisalar düşük fiyat verseler ya zaten o acıları 2. Kez çekmeye cesaret etmek bile zorken bir de el yakan fiyatlar iyice canımızı sıkıyor

Canım ameliyattan 2 ay sonra tehlike kalmıyor demişsin ben denize girmeden bir yaz düşünemiyorum ameliyatım 16 haziranda sence yaz bitmeden denize girebilirmiyim? Birde ne kadar zaman güneşten korunmaliyim ?

maalesef biz şanssız grubuz....

maddi manevi 2 defa sıkıntı çekiyoruz....

hepimize kolay gelsin...

Canım ameliyattan 2 ay sonra tehlike kalmıyor demişsin ben denize girmeden bir yaz düşünemiyorum ameliyatım 16 haziranda sence yaz bitmeden denize girebilirmiyim? Birde ne kadar zaman güneşten korunmaliyim ?

tabikide denize girebilirsin canım ama güneşten koru burnunu bişey olacağından değil şişiyo güneşte o yüzden :) güneş koruyucu krem ve şapkayla halledebilirsin hiç korkma :) 2 ay sonra aks olmuyo burunda yani yamulmuyor tehlike gidiyor 16 hazirandaysa ameliyatın ağustosta girersin yani ama yinede doktora danışırsın çok güneşte kalmaman lazım yeni olduğu için

Ya merhaba bana cevap verebilecek biri yok mu ? sabah yazdım hala kimse yazmamış başka başlığa yazdım tabi ama

Kizlar bugun tarihi kesinlestirdik veeee 13 agustos ameliyat günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…