- 14 Ocak 2011
- 414
- 29
- 323
Ya kizlar ameliya vardi revizyon olmistu muhammet beye merak icerisindeyim ameliyatyan sonra daha da goremedim. Duyan bilen varmi nasil gecti acaba ameliyati
Slm arkadaslar buradayım hep 2. Ayım doldu fakat benim revizyon oldugu için iyileşme sürecim biraz uzun henüz şişliklerim var resim ekleyeceğim biraz daha şişlerim insin burun biraz otursun diye bekliyorum inş resim eklediğimde sizlerde beğenirsiniz
Slm arkadaslar buradayım hep 2. Ayım doldu fakat benim revizyon oldugu için iyileşme sürecim biraz uzun henüz şişliklerim var resim ekleyeceğim biraz daha şişlerim insin burun biraz otursun diye bekliyorum inş resim eklediğimde sizlerde beğenirsiniz
kızlarr bırsey sorucam Muhammet dilbere amelıyat olanlar nefes almada sıkıntı yasıyorlarmı ?? arada bırde olsaa yardımlarınızı rıca ederım
bıtanıdıgım amelıyat oldu ve eskısınden daha kötü nefes aldığını soyledı
bırde narkozdan çıkınca vücut nasıl oluyor ben sıgara alkol hıc almıyorum
Canim benim ve kuzenim böyle bir sorunu olmadı. Ama ben burnum aķtıgında tutamıyorum. Hani burnun akinca çekersin ya ben çekip Tutamıyorum. Yani okadar açık burnum. Ama dediğin gibi problemler yaşayanlar muhakkak vardır. Özellikle alerjik bünyeliler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim ve kuzenim böyle bir sorunu olmadı. Ama ben burnum aķtıgında tutamıyorum. Hani burnun akinca çekersin ya ben çekip Tutamıyorum. Yani okadar açık burnum. Ama dediğin gibi problemler yaşayanlar muhakkak vardır. Özellikle alerjik bünyeliler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burnunun aktığı zaman tutamamak kötü bişey çekememek falan burun eski fonksiyonlarını yapamıyosa çok üzücüdüzelir miymiş peki
Kızlar merhaba,
6 ay önce burun estetiği oldum.
Burnum hala orta bölümü sert, üst dudak eskisi gibi değil, bunun iç orta bölümündeki o sertliği üst dudakla birşetiği kısımda hissediyorum çekiyo
Sizce normal mi? Ne zaman tam düzelicek
Birde burnun üstünde ki kemer kırılıyor hani kırık kısım deriye dokununca hissediyor musunuz? Be dokunmadan bile ortası boş iki çizgi gibi kıık o bölümü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?