Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ya kizlar ameliya vardi revizyon olmistu muhammet beye merak icerisindeyim ameliyatyan sonra daha da goremedim. Duyan bilen varmi nasil gecti acaba ameliyati

ben ilk birinci ayında konuştum en son mesaj atmıştı bana şişliklerinin olduğunu yazmıştı sonra kayboldu inşallah iyidir :) nerelerdesin ameliya burnun nasıl duy sesimizi

Slm arkadaslar buradayım hep 2. Ayım doldu fakat benim revizyon oldugu için iyileşme sürecim biraz uzun henüz şişliklerim var resim ekleyeceğim biraz daha şişlerim insin burun biraz otursun diye bekliyorum inş resim eklediğimde sizlerde beğenirsiniz

Merak ettim canim ya revizyonda evet sislikler cok uzun surebiliyor derinde kalinsa umarim istedigin sekile kavusursun muhammet bey ne diyor.

selam cnm evet revizyonda iki katı sabretmek gerekiyomuş inşallah en kısa sürede iner şişlikler sende bizler gibi güzel buruna kavuşursun

Yaptigi burunlar cok mu kalkık duruyo bana mi öyle geliyo çok kararszm
Emre ilhan düşunyodm ama araliga kadar ne randevusu war ne amelyti ck yogun . O kadar bekleyemem acikcasi. Eylul 23unde okulum var benim amlyt olmus ve sışlerimin belli olmck dereceye gelmesi o zamana kadar

kızlarr bırsey sorucam Muhammet dilbere amelıyat olanlar nefes almada sıkıntı yasıyorlarmı ?? arada bırde olsaa yardımlarınızı rıca ederım

bıtanıdıgım amelıyat oldu ve eskısınden daha kötü nefes aldığını soyledı

bırde narkozdan çıkınca vücut nasıl oluyor ben sıgara alkol hıc almıyorum

Canim benim ve kuzenim böyle bir sorunu olmadı. Ama ben burnum aķtıgında tutamıyorum. Hani burnun akinca çekersin ya ben çekip Tutamıyorum. Yani okadar açık burnum. Ama dediğin gibi problemler yaşayanlar muhakkak vardır. Özellikle alerjik bünyeliler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

satyamm mısall ben sureklı hapsırıorumm vee tozlu ortamlar dada burnum akıyor ve sureklı temızleme geregı duyuyorum alerjım olduğundan yaa eskı burnumuzun fonksıyonlarını saglayamayazsa ne yaparım ozaman benn ?

burnunun aktığı zaman tutamamak kötü bişey çekememek falan burun eski fonksiyonlarını yapamıyosa çok üzücü düzelir miymiş peki

arkadaşlar 442 66 99 bu numarayı arıyorum ama dııt sesinden sonra kapanıyor. Daha once bu numaradan asistanıyla konuşmuştuk dünden beri böyle.Anlamadım facebooktaki mesai saati içinde arıyorum ama neden böyle oluyor bilen var mı. Veya kendisine-asistanına ulaşabileceğim başka bir numara ?

Kızlar merhaba,

6 ay önce burun estetiği oldum.
Burnum hala orta bölümü sert, üst dudak eskisi gibi değil, bunun iç orta bölümündeki o sertliği üst dudakla birşetiği kısımda hissediyorum çekiyo
Sizce normal mi? Ne zaman tam düzelicek
Birde burnun üstünde ki kemer kırılıyor hani kırık kısım deriye dokununca hissediyor musunuz? Be dokunmadan bile ortası boş iki çizgi gibi kıık o bölümü hissediyorum.

selam,
Benim 7 ay kuzenimin 4 ay oldu ameliyat olalı.
son fotolarımızı ekleyp albüm açtım. isteyenler bakabilir.
daha sonra kapatacagım albümü genele.

selamlar

Muhammet beyemi olmustun canim benim 4 ayi gecti hic oyle birsey yok revizyonmu ilk ameliyatinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…