Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım benim 6. Ayından sonra yamulmaya başladı. 2012 temmuzda olmuştum 2013 Şubat gibi yamuldu. Bize masaj yaptiriyorlardi belkide ondan oldu bilemiyorum ... Bu arada muhammet bey masaj falan istemiyor değil mi ?

yok cnm masaja gerek yok diyo.. inşallah bundan sonra sende mutlu olursun çok mu yamuk burnun

Yani cok aman aman bir hastane de degil kotude degil canim benim dayim o hastanede doktorluk yapardi anestezi cok onemli bana orayi onermisti muhammet beyde ayni seyi soyledi. Umarim hersey gonlunce olur guzel haberlerini bekliyorum canim bu arada agri hic olmadi agrili bir ameliyat degil

yok cnm masaja gerek yok diyo.. inşallah bundan sonra sende mutlu olursun çok mu yamuk burnun

Yani çok yamuk değil ama ben her baktığımda sinir oluyorum.bazı kişiler belli değil diyorlar bazıları da çok kötü olmuş burnun diyorlar. Kıkırdak dokusu bariz şekilde bozuk bana göre ki muhammet bey de öyle söyledi

Bu arada neden hiç revizyon olanlar fotoğraf koymuyor bir tek mine ' nin kuzeni var gördüğüm daha çok fotoğraf görüp içimi rahatlatmak istiyorum

Kızlar arnica jel mi krem mi kullandınız? Hangisi daha iyi? Ben krem bulamadım jel aldım ama krem mi alsam diye düşünüyorum

Bu arada neden hiç revizyon olanlar fotoğraf koymuyor bir tek mine ' nin kuzeni var gördüğüm daha çok fotoğraf görüp içimi rahatlatmak istiyorum

Plasticwings adli arkadasimizda revizyon oldu muhammet beye, ve sonuc harika ve Uzi arkadasimizda revizyon oldu, onunkide cok super. Bir bak derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…