- 14 Ocak 2011
- 414
- 29
- 323
Canım benim 6. Ayından sonra yamulmaya başladı. 2012 temmuzda olmuştum 2013 Şubat gibi yamuldu. Bize masaj yaptiriyorlardi belkide ondan oldu bilemiyorum ... Bu arada muhammet bey masaj falan istemiyor değil mi ?
23 Ağustos'ta kısmetse. Sen nezaman oluyorsun?
Teşekkürler cevabın için. Dediğin gibi yanlızca 1 gece ama 2 hastane arasında maddi yönden cok fark var. Acaba Ethica çokmu kötüde bukadar fark var diye düşünmüştüm ama tek gece içinde değmez. Bende seçimimi Ethicadan yana kullanıcam o halde. Ağustosta ameliyat oluyorum kısmetse ve ameliyattan ve ameliyat sonrasından çok korkuyorum. Hem istediğim gibi bi sonuç olacakmı, hem çok ağrım olacakmı acaba diye endişeliyim. Umarım herkes için hayırlısı olur.
yok cnm masaja gerek yok diyo.. inşallah bundan sonra sende mutlu olursun çok mu yamuk burnun
Kızlar arnica jel mi krem mi kullandınız? Hangisi daha iyi? Ben krem bulamadım jel aldım ama krem mi alsam diye düşünüyorum
muhammet beyin fiyat aralıkları neler bilgisi olan varmı:44:
kullanım olarak kreme nazaran daha iyi olur diye ben de jel aldım. sonucta daha kaygan, şişiliklere bi serinlikte veriyor :)
Ameliyattan sonra da kullanacakmiyiz bu jeli peki ?
Kızlar arnica jel mi krem mi kullandınız? Hangisi daha iyi? Ben krem bulamadım jel aldım ama krem mi alsam diye düşünüyorum
Bu arada neden hiç revizyon olanlar fotoğraf koymuyorbir tek mine ' nin kuzeni var gördüğüm daha çok fotoğraf görüp içimi rahatlatmak istiyorum
Ben jel kullandim. 10 gun once basladim ameliyattan sonrada kullandim herkes bilir ben morarmadim hic ameliyat sabahi bile surdum
Plasticwings adli arkadasimizda revizyon oldu muhammet beye, ve sonuc harikave Uzi arkadasimizda revizyon oldu, onunkide cok super. Bir bak derim..
Ben de bugün başlayayım ozaman canım 10 gün kaldı çünkü :)
Canım benim 6. Ayından sonra yamulmaya başladı. 2012 temmuzda olmuştum 2013 Şubat gibi yamuldu. Bize masaj yaptiriyorlardi belkide ondan oldu bilemiyorum ... Bu arada muhammet bey masaj falan istemiyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?