Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

o yamulma nedense ameliyattan 2 yıl sonrasına kadar bazı burunlarda olabilio
Temmuzda tam 2 yıl olacak benim ve dediğin gibi zmn geçtikçe daha kötü oldu.ilk 6 ay gerçekten güzeldi burnum sonra zamanla yamuldu, çöktü ,ucu farklı çatısı farklı durmaya başladı inşallah 2.si böyle olmaz olumlu düşünmekte ısrarcıyım

Benim ameliyati. Ertelendigi icin 10 gun surdum ama bir zarari yok nasil olsa bol bol surdum :)))

Başladım cnm kullanmaya inşallah işe yarar.uzi nin fotolarına baktım ne çok morarmis o ben de mi öyle olcam diye korkuyorum açıkçası. Sen başka revizyon olan biliyormusun? Onlarda çok morarma olmusmudur ?

Canim aynisi banada oldu hani burnumun seklinde hic bi degisme olmadi ama zamanla icteki septum sağa kaymis tamamen kapatmis orayi bide allerjk rinit var bende acillik oldum simdi bende 3.yü olcam doktoru felan sende coooook iyi araştır hersey istediin gibi olur umarm

Ben nasipse 16 haziran da muhammet beye ameliyat olcam.sen kime karar verdin cnm ? Bu arada inşallah çok iyi sonuçlar alırız :)

Oooo supeeer ayyy umarım çok iyi olcak yaaa cok merak ediorm azcik bisi kalmis baksana :) canim yaa ben okadar kararsizm ki yakup avsarami yaptirsam diorm bole dortgen keskin hatlari olan bi burun istiorm ben abramovich oly yada yağmur tanrısevsinin burnu gibi ama tam olarak oyle yapan birine rastlamadm benim doktorumda burnumu üçgen gibi yaptı mesela

Son düzenleme:
Ben nasipse 16 haziran da muhammet beye ameliyat olcam.sen kime karar verdin cnm ? Bu arada inşallah çok iyi sonuçlar alırız :)
Oooo supeeer ayyy umarım çok iyi olcak yaaa cok merak ediorm azcik bisi kalmis baksana :) canim yaa ben okadar kararsizm ki yakup avsarami yaptirsam diorm bole dortgen keskin hatlari olan bi burun istiorm ben abramovich oly yada yağmur tanrısevsinin burnu gibi ama tam olarak oyle yapan birine rastlamadm benim doktorumda burnumu üçgen gibi yaptı mesela

Ben de ucu sivri burunları sevmiyorum.hafif yuvarlak uclu burunlar daha sempatik geliyor bana ama en önemlisi burnumun yamuk görüntüsünden kurtulmak istiyorum. Hatta bol bol ön profilden fotograf çekmek istiyorum :)

Başladım cnm kullanmaya inşallah işe yarar.uzi nin fotolarına baktım ne çok morarmis o ben de mi öyle olcam diye korkuyorum açıkçası. Sen başka revizyon olan biliyormusun? Onlarda çok morarma olmusmudur ?

canım neden morarmaya taktın sen morarsan bile 5 günde geçiyo zaten bunu sorun etme arnica kremi kullan faydası var ameliyattan sonrada kullanabilirsin

canım neden morarmaya taktın sen morarsan bile 5 günde geçiyo zaten bunu sorun etme arnica kremi kullan faydası var ameliyattan sonrada kullanabilirsin

Canım 1. ameliyatimda ilk gün buz tutmuştk ikinci gun Dr bırak artık morarmazsın dedi bıraktım ertesi gün kalktigimda depresyona girdim ! Kayinvalidemlerde kaliyorduk gelen giden beni o halde gördü acıyan gözlerle baktılar fln berbat hissettim kendimi o zamanlar.sanırım bu yüzden takıntım

canım zaten ameliyat günü morarma olmuyo 2.gün başlıyo 3. gün en şiddetli hali oluyo sonra hızla geçiyo ben morarmadım ama şiştim bayağı doktorun doğru demiş 2.günden sonra buz koymanın faydası yokmuş zaten sana buz konulmayabilir revizyon olduğun için dr karar vericek ona dediğim gibi ilkgün hiçbişey olmuyo 2.gün başlıyo buna hazırlıklı ol

valla bende ilk günden başladı morarma ama dediğin gibi 3 de zirveye ulaştı.
En zorlandığım gün 3. gündü, hem şişme hem de morarma açısından
zombi gibiydim böyle evdekilere saldırıyordum ağır çekim

:)) ilk günde oluyo morarma ama 2.gün çoğalıyor 3.gün zirve yapıyo dediğin gibi :))) gerçekten kimse görmesin o hallerimizi ama hepsi geçici biliyoruzki

:)) ilk günde oluyo morarma ama 2.gün çoğalıyor 3.gün zirve yapıyo dediğin gibi :))) gerçekten kimse görmesin o hallerimizi ama hepsi geçici biliyoruzki

Geçecek inşallah cnm :) bantlar tam olarak kaç gün sonra çıkıyor peki ? Alçı 5. Gün diye biliyorum ama bantları bilmiyorum

Simdi ne desem yalan olur cunku bunye meselesi birde isleme gore degisiyor canim bence morarmaya cok kafani takma ilk 2 gun buzlari ihmal etme zaten ilk 2 gun faydasi var tekrar soyluyorum morarmaya cok takma kafani biraz sisicek yuzun okadar

beni de 1 ay sonra bekleyen ameliyatım var..en büyük sıkıntım şu morluklar ve şişlikler. morluklar geçene kadar yani yaklaşık 10 gün ne yapıyosunuz? neyle zaman geçirmemi önerirsiniz?

Simdi ne desem yalan olur cunku bunye meselesi birde isleme gore degisiyor canim bence morarmaya cok kafani takma ilk 2 gun buzlari ihmal etme zaten ilk 2 gun faydasi var tekrar soyluyorum morarmaya cok takma kafani biraz sisicek yuzun okadar

Benim revizyon olduğu için buz olmayacak büyük ihtimal.napalım anlatcaz artık çabuk geçer inşallah gelişmelerden haberdar ederim son 1 hafta kaldı ... aman Allah'ım korkuyorummmmm :)

Arkadaslar muhammet bey muayne ucretı alıyor mu alıyorsa ne kadar ? Bir de amelliyat randevusunu cok mu gec verıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…