Temmuzda tam 2 yıl olacak benim ve dediğin gibi zmn geçtikçe daha kötü oldu.ilk 6 ay gerçekten güzeldi burnum sonra zamanla yamuldu, çöktü ,ucu farklı çatısı farklı durmaya başladıo yamulma nedense ameliyattan 2 yıl sonrasına kadar bazı burunlarda olabilio
Benim ameliyati. Ertelendigi icin 10 gun surdum ama bir zarari yok nasil olsa bol bol surdum :)))
Temmuzda tam 2 yıl olacak benim ve dediğin gibi zmn geçtikçe daha kötü oldu.ilk 6 ay gerçekten güzeldi burnum sonra zamanla yamuldu, çöktü ,ucu farklı çatısı farklı durmaya başladıinşallah 2.si böyle olmaz olumlu düşünmekte ısrarcıyım
Canim aynisi banada oldu hani burnumun seklinde hic bi degisme olmadi ama zamanla icteki septum sağa kaymis tamamen kapatmis orayi bide allerjk rinit var bende acillik oldumsimdi bende 3.yü olcam doktoru felan sende coooook iyi araştır hersey istediin gibi olur umarm
Oooo supeeer ayyy umarım çok iyi olcak yaaa cok merak ediorm azcik bisi kalmis baksana :) canim yaa ben okadar kararsizm ki yakup avsarami yaptirsam diorm bole dortgen keskin hatlari olan bi burun istiorm ben abramovich oly yada yağmur tanrısevsinin burnu gibi ama tam olarak oyle yapan birine rastlamadm benim doktorumda burnumu üçgen gibi yaptı meselaBen nasipse 16 haziran da muhammet beye ameliyat olcam.sen kime karar verdin cnm ? Bu arada inşallah çok iyi sonuçlar alırız :)
Oooo supeeer ayyy umarım çok iyi olcak yaaa cok merak ediorm azcik bisi kalmis baksana :) canim yaa ben okadar kararsizm ki yakup avsarami yaptirsam diorm bole dortgen keskin hatlari olan bi burun istiorm ben abramovich oly yada yağmur tanrısevsinin burnu gibi ama tam olarak oyle yapan birine rastlamadm benim doktorumda burnumu üçgen gibi yaptı mesela
Başladım cnm kullanmaya inşallah işe yarar.uzi nin fotolarına baktım ne çok morarmis oben de mi öyle olcam diye korkuyorum açıkçası. Sen başka revizyon olan biliyormusun? Onlarda çok morarma olmusmudur ?
canım neden morarmaya taktın sen morarsan bile 5 günde geçiyo zaten bunu sorun etme arnica kremi kullan faydası var ameliyattan sonrada kullanabilirsin
Canım 1. ameliyatimda ilk gün buz tutmuştk ikinci gun Dr bırak artık morarmazsın dedi bıraktım ertesi gün kalktigimda depresyona girdim ! Kayinvalidemlerde kaliyorduk gelen giden beni o halde gördü acıyan gözlerle baktılar fln berbat hissettim kendimi o zamanlar.sanırım bu yüzden takıntım
canım zaten ameliyat günü morarma olmuyo 2.gün başlıyo 3. gün en şiddetli hali oluyo sonra hızla geçiyo ben morarmadım ama şiştim bayağı doktorun doğru demiş 2.günden sonra buz koymanın faydası yokmuş zaten sana buz konulmayabilir revizyon olduğun için dr karar vericek ona dediğim gibi ilkgün hiçbişey olmuyo 2.gün başlıyo buna hazırlıklı ol
valla bende ilk günden başladı morarmaama dediğin gibi 3 de zirveye ulaştı.
En zorlandığım gün 3. gündü, hem şişme hem de morarma açısından
zombi gibiydim böyle evdekilere saldırıyordum ağır çekim
:)) ilk günde oluyo morarma ama 2.gün çoğalıyor 3.gün zirve yapıyo dediğin gibi :))) gerçekten kimse görmesin o hallerimizi ama hepsi geçici biliyoruzki
Geçecek inşallah cnm :) bantlar tam olarak kaç gün sonra çıkıyor peki ? Alçı 5. Gün diye biliyorum ama bantları bilmiyorum
alçı çıktıktan sonra bantlıyo burnunu bant ve dikişler 10. gün alınıyo cnm
ceymey ben muhammet beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsin 6 ay oldu benim sorun yaşamadım hiç çok memnunum
Başladım cnm kullanmaya inşallah işe yarar.uzi nin fotolarına baktım ne çok morarmis oben de mi öyle olcam diye korkuyorum açıkçası. Sen başka revizyon olan biliyormusun? Onlarda çok morarma olmusmudur ?
Simdi ne desem yalan olur cunku bunye meselesi birde isleme gore degisiyor canim bence morarmaya cok kafani takma ilk 2 gun buzlari ihmal etme zaten ilk 2 gun faydasi var tekrar soyluyorum morarmaya cok takma kafani biraz sisicek yuzun okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?