Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selam canim burnunun aktiginda tutamadigini yazmisdin doktorla görüsecektin görüsdünmü merak ettim dogrusu

Selam canim burnunun aktiginda tutamadigini yazmisdin doktorla görüsecektin görüsdünmü merak ettim dogrusu

Cnm görüşemedim yedibuçuk ay oldu ve yavaş yavaş tutmaya başladım.iyileşiyor sanırım.daha iyiye gidiyor. Takip etmeye devam edicegim. Kontrole nezaman gidecegim bilmiyorum henüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhammed beyden ön gorusme ıcın randevu aldım önümüzdeki salıya bakalım hayırlısı :))

maalesef biz şanssız grubuz....

maddi manevi 2 defa sıkıntı çekiyoruz....

hepimize kolay gelsin...

Ben ilk ameliyatımı kapalı oldum yani uyanıktım ameliyat sırasında ve kulaklarımdan burnuma kıkırdak konuldu ama şuan içtende dıştanda yamukluk var ve eskiden olmayan bir kemer ben ameliyat olmaktan korkmuyordum ama artık korkuyorum ama böylede kalmak istemiyorum özgüvenimi yitirdim bu yüzden sizce bende muhammed hocayla görüşsem mi

Arkadaslar burnumun ucu etlı benim. Onu törpületip incelmesini istiyorum bu sekılde amellıyat olan var mı muhammed beye

canım bizim tipteki burunlarda doktor çok önemli....

muhammet beyden de olumsuz yorum yapanı görmedim ben...

ameliyat olalı ne kadar oldu acaba...

bazı doktorlar 1 yıl dolmadan revizyona yanaşmıyor çünkü...

istersen bir görüş tatlım, içinde kalmasın....

Canım şimdi ne desem ki sana... Öncelikle geçmiş olsun .ben 3 gün sonra muhammet beye revizyon oluyorum. Fikrimi ondan sonra söylesem daha dogru olur. Şuan bende kulaktan dolma bilgilere sahibim henüz tecrübe edinmedim .Fakat şunu söyleyebilirim muhammet bey cok sıcak birisi ben ilk görüşmemizde ısındım kendisine.simdiye kadar şikayetçi olana da rastlamadım bi görüş derim.ustelik ilk görüşmede ücret almıyor.

Dostkartal umarım herşey dilediğin gibi olur başarılı bir ameliyatla ağrısız iyileşme süreci geçirmeni dilerim😊 haberlerinide beklerim seninde kıkırdak eklemesi varmıydı
Benim 1 sene 2 ay oldu ve gittikçe yamuluyor burnum😔 bu yüzden bende bu yaz ameliyatımı olmak istiyorum birde fiyatlar 7binlerde mi 😑

Oncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim aynı dilekleri ben de senin için diliyorum :) ilk ameliyatimda kıkırdak eklemesi yapılmadı bana kapalı teknik uyguladılar.benim sorunum şekil bakımından değildi sadece rahat nefes almak istiyordum o yüzden yaptırmıştım ama sonuç kötü ve şimdi revizyon ameliyatımı olcam nasipse.revizyon fiyati 11.000 tl cnm tabi artmadıysa

Canım revizyon olmak istiyorum
Ameliyatın nasıl gecti ?

Plasticwings adli arkadasimizda revizyon oldu muhammet beye, ve sonuc harika ve Uzi arkadasimizda revizyon oldu, onunkide cok super. Bir bak derim..

canım ya ben de revizyon dusunuyorum bana yardımcı olur musun ? Nasıl olur acaba Muhammet bey istiyorum ailemi ikna etmekle meşgulum suan ilk görüşme nasil geciyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…