Canim benim ve kuzenim böyle bir sorunu olmadı. Ama ben burnum aķtıgında tutamıyorum. Hani burnun akinca çekersin ya ben çekip Tutamıyorum. Yani okadar açık burnum. Ama dediğin gibi problemler yaşayanlar muhakkak vardır. Özellikle alerjik bünyeliler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canim burnunun aktiginda tutamadigini yazmisdin doktorla görüsecektin görüsdünmü merak ettim dogrusu
Muhammed beyden ön gorusme ıcın randevu aldım önümüzdeki salıya bakalım hayırlısı :))
maalesef biz şanssız grubuz....
maddi manevi 2 defa sıkıntı çekiyoruz....
hepimize kolay gelsin...
Evet haklısın canım son olsun bu :) ben ilk ameliyatimda aslında burnumun şeklini değiştirmelerini değil sadece nefes alabilmeyi ve burnumun yamulmasından korktuğum için plastik cerrah tercih ettiğimi söylemiştim ama ne yazikki tek istediğim şeyi beceremedi Dr sağolsun ! Şimdi ise yamulan burnumu düzeltmek için estetik oluyorum... hayat çok garip
Ben ilk ameliyatımı kapalı oldum yani uyanıktım ameliyat sırasında ve kulaklarımdan burnuma kıkırdak konuldu ama şuan içtende dıştanda yamukluk var ve eskiden olmayan bir kemer ben ameliyat olmaktan korkmuyordum ama artık korkuyorum ama böylede kalmak istemiyorum özgüvenimi yitirdim bu yüzden sizce bende muhammed hocayla görüşsem mi
Canım şimdi ne desem ki sana... Öncelikle geçmiş olsun .ben 3 gün sonra muhammet beye revizyon oluyorum. Fikrimi ondan sonra söylesem daha dogru olur. Şuan bende kulaktan dolma bilgilere sahibim henüz tecrübe edinmedim .Fakat şunu söyleyebilirim muhammet bey cok sıcak birisi ben ilk görüşmemizde ısındım kendisine.simdiye kadar şikayetçi olana da rastlamadım bi görüş derim.ustelik ilk görüşmede ücret almıyor.Ben ilk ameliyatımı kapalı oldum yani uyanıktım ameliyat sırasında ve kulaklarımdan burnuma kıkırdak konuldu ama şuan içtende dıştanda yamukluk var ve eskiden olmayan bir kemer ben ameliyat olmaktan korkmuyordum ama artık korkuyorum ama böylede kalmak istemiyorum özgüvenimi yitirdim bu yüzden sizce bende muhammed hocayla görüşsem mi
canım bizim tipteki burunlarda doktor çok önemli....
muhammet beyden de olumsuz yorum yapanı görmedim ben...
ameliyat olalı ne kadar oldu acaba...
bazı doktorlar 1 yıl dolmadan revizyona yanaşmıyor çünkü...
istersen bir görüş tatlım, içinde kalmasın....
Canım şimdi ne desem ki sana... Öncelikle geçmiş olsun .ben 3 gün sonra muhammet beye revizyon oluyorum. Fikrimi ondan sonra söylesem daha dogru olur. Şuan bende kulaktan dolma bilgilere sahibim henüz tecrübe edinmedim .Fakat şunu söyleyebilirim muhammet bey cok sıcak birisi ben ilk görüşmemizde ısındım kendisine.simdiye kadar şikayetçi olana da rastlamadım bi görüş derim.ustelik ilk görüşmede ücret almıyor.
Dostkartal umarım herşey dilediğin gibi olur başarılı bir ameliyatla ağrısız iyileşme süreci geçirmeni dilerim😊 haberlerinide beklerim seninde kıkırdak eklemesi varmıydı
Benim 1 sene 2 ay oldu ve gittikçe yamuluyor burnum😔 bu yüzden bende bu yaz ameliyatımı olmak istiyorum birde fiyatlar 7binlerde mi 😑
Canım şimdi ne desem ki sana... Öncelikle geçmiş olsun .ben 3 gün sonra muhammet beye revizyon oluyorum. Fikrimi ondan sonra söylesem daha dogru olur. Şuan bende kulaktan dolma bilgilere sahibim henüz tecrübe edinmedim .Fakat şunu söyleyebilirim muhammet bey cok sıcak birisi ben ilk görüşmemizde ısındım kendisine.simdiye kadar şikayetçi olana da rastlamadım bi görüş derim.ustelik ilk görüşmede ücret almıyor.
Ankara da hangi doktora ameliyat oluyorsunuz...
Plasticwings adli arkadasimizda revizyon oldu muhammet beye, ve sonuc harikave Uzi arkadasimizda revizyon oldu, onunkide cok super. Bir bak derim..
Revizyon oldum ben. 10 bin tl + kıkırdak ucreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?