Canım
Ben de revizyon olcam daha gun almadım siz oldunuz mı revizyon icin cok zor olur riskli
Dedi mı ?
Canım revizyon olmak istiyorum
Ameliyatın nasıl gecti ?
Suan yüzüm sis ve mor fakat Dr başarılı bir ameliyat dedi. Bende memnunum suan çünkü ilk ameliyatimda çok ağrı cekmistim ama bu kez şükürler olsun ağrım yok. Morarmamin sebebi de buz uygulaması yapılmadı revizyon olduğu için bu yüzden morardığimi düşünüyorum. Muhammet bey cok iyi bir Dr. Ameliyattan önce ve sonra birkaç kez yanına uğradı :)ilk ameliyatımı yapan doktorsa muhammet bey ne diyorum ben :)
benim henüz bekleme sürem dolmadı canım... beklerken bende doktor konusunu netleştirmeye çalışıyorum...
neden riskli dedi acaba... deriniz çok mu ince?
Canım bna riskli demislerdi sanırım soyle kulaktan kılirdak falan alınabilirmiş . Ama bilmiyorum artık ya belki de vazgeçerim birkac sene daha ailem hic sicak bakmıyor şaşırdılar revizyon dusunuyorum dedigim zaman evlenince kendim yaptircam hic sormucam bile kimseye aileler hep oyle yapıyor zaten kısının icine sinmemeso fln onların umrunda degil sukret otur diyolar en guzeli evlenip kurtulmak hepsinden
aman canım, sakın sakın evlenip kurtulayım diye evlenme....
yağmurdan kaçarken doluya tutulursun....
ailenin seni anlamaması inan çok normal... bizi sadece bizim gibi ameliyat olan ve sonucundan memnun olmayanlar anlayabilir...
revizyon maalesef ilk ameliyattan pahalı oluyor... eğer kıkırdak eklemesi gerekiyorsa çok iyi bir doktora gitmen gerek.... ya da nefes sorunu vs. gibi birşeyde varsa iyi bir KBB doktoru bulup parasız bile halledebilirsin bu işi....
hacettepe haldun kamburoğlunu çok duyuyoum.... KBB ci olmasına rağmen estetiğide iyi yaptığı söyleniyor.... git bir görüş, durumunu anlat... deviasyon ameliyatı diye parasız bile halledebilir yani....
aman sakın pireye kızıp yorgan yakma... Allah çaresiz dert vermesin.... revizyonu her zaman olabilirsin ama diğer şeylerin dönüşü kolay olmaz
kendine dikkat et
Yok be canım nişanlım
Cok iyi bir insan . Insallah yaptırırım ben duyo ben artık baska doktorlara guvenmiyorum
Muhammet dilber istiyorum cok guzel yaptıgı burunlar cok hosuma gitti bana guven veriyor bana
Suan yüzüm sis ve mor fakat Dr başarılı bir ameliyat dedi. Bende memnunum suan çünkü ilk ameliyatimda çok ağrı cekmistim ama bu kez şükürler olsun ağrım yok. Morarmamin sebebi de buz uygulaması yapılmadı revizyon olduğu için bu yüzden morardığimi düşünüyorum. Muhammet bey cok iyi bir Dr. Ameliyattan önce ve sonra birkaç kez yanına uğradı :)ilk ameliyatımı yapan doktorsa muhammet bey ne diyorum ben :)
aman canım yaaaaa...
aklımı çıkarttın......
muhammet bey iyi seçim
Sence de oyle degil mı Muhammet bey iyi secim benim
Derim ince sanki aceba nasıl olur cok istiyorum ya
kıkırdak eklemesi gereken bir ameliyat ise muhammet beye git bence... biraz pahalı olur ama son olur inşallah... tekrar tekrar revizyon olanlar var...
en iyisi bastır parayı, bir daha uğraşma
kıkırdak eklemesi gereken bir ameliyat ise muhammet beye git bence... biraz pahalı olur ama son olur inşallah... tekrar tekrar revizyon olanlar var...
Canım gorusebilir miyiz seninle Bnm mail gizemaydin092027@hotmail.com bana mail atarsan eger cok mutlu olcam
B'nde oyle yapcam ama herkes karsi cikiyo param var o kadar suanlik :) ceyizime biriktirmistim .':) ama annm biseyin yok bosuna yaptırma diyo bosuna yaptıracaksın diyo bn napcam ya KESKe o kadar pahalı olmasaydı
canım sıkıntın olursa, yaz burdan da... aklımızın erdiği kadar yardımcı oluruz sana....
maili not aldım...
resim koysana canım... olmazsa resmi kes.... sadece burun kısmını paylaş....
insan kendine karşı çok acımasız olabiliyor bazen.... başka kişilerin dışardan bakışına ihtiyaç duyabiliyoruz....
Basil koyuluyor profilime koyacaktım ustune bastım olmadı ben pek girmiyorum kk ne aslında bu üyeliği dd iki sene once kafama koyduğunda bu ameliyati o zamab acmıştım ne zaman isin burunla olsa o zaman acıyorum :) nasıl olcak albüm de oluşturmak isterim ama basil olur
bilgisayarda resmin varsa kolay olur... yoksa önce resmini at...
profilinde albüm oluştur kısmı var oraya girip albüm adı yazıyorsun.... açılan kısma resimlerini ekliyorsun, istediğin zamanda silersin.... arkadaşlarım ya da herkes görsün seçeneği var onuda istediğin gibi ayarlayabilirsin...
kolay gelsin
Telden giriyorum ben hep göremedim albüm olustur kısmı acaba telden girince gözükmüyor mu ?
sanmam...
özellikle telefondan girip buaraya resim atanları görüyorum ben....
kendi hesabından profil kısmında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?