Insallah canim sanada guzel burun yapar muhammet bey
canım ya ben gittim görüşmeye ama içime sinmedi 😞
sinmedi derken doktor harika ama. neyse dur söylediklerini yazayım;
- burnunuzun kemik yapısı harika, deriniz mükemmel, kötü bir yanı yok sadece ucu düşük ama; aks var burnunuzda, %10 ileride kayma ihtimali var ama cok nadir olur ve de çeneniz burnunuz yapılınca ifadenizi değiştirebilir, buda nadir olur ama yüzünüz müsait.
yaa çok üzgünüm ben ne yapsam😞
kızlar size bu tarz seyler soyledi mi? sorun yasadınız mı?
pia canım sana arkadaşlık ıstegı gönderdim kabul edersen cok sevınırım neden ıcıne sınmedı canımcım burun dusuk demıs bnmkıde dusuk ama aks kayması olup olmadığını nasıl anlıyoruz senın bakınca aynada goruluyormu ?fotoekleyebılırmısın canım
canım hemen bilgisayardan girip ekler fotograf atarim. konusalimm bana iyi şeyler söyleyin 😞😞
canım ya ben gittim görüşmeye ama içime sinmedi 😞
sinmedi derken doktor harika ama. neyse dur söylediklerini yazayım;
- burnunuzun kemik yapısı harika, deriniz mükemmel, kötü bir yanı yok sadece ucu düşük ama; aks var burnunuzda, %10 ileride kayma ihtimali var ama cok nadir olur ve de çeneniz burnunuz yapılınca ifadenizi değiştirebilir, buda nadir olur ama yüzünüz müsait.
yaa çok üzgünüm ben ne yapsam😞
kızlar size bu tarz seyler soyledi mi? sorun yasadınız mı?
:)) arkadaşlık ıstegımıde kabul et ama once :)) bende olmayı düşünüyorum ama önce bı görusmeyemı gıtsemm dıyorumm sonramı karar versem dıyorum bırde burnun bnmkıne benzıormu merakda ettım bekliyorum canımcım resımlerını
Aks kaymasi bendede vardi kemik hafizasi diye bisey var canim ameliyattan sonra yuzde 10 ihtimal telrar kayabiliyor ama cok dusuk bir ihtimal sukurler olsun bende oyle bisey olmadi 2. Aydan sonra belli oluyor
Aks kaymasi bendede vardi kemik hafizasi diye bisey var canim ameliyattan sonra yuzde 10 ihtimal telrar kayabiliyor ama cok dusuk bir ihtimal sukurler olsun bende oyle bisey olmadi 2. Aydan sonra belli oluyor
aks dediği şey zaten burnumun şuanki hali, yani hafif cok hafif dikkatle bakılınca anlasılan sola dogru bir egiklik var. hani ameliyattan sonra yine olsun sorun degil. onu pek düşünmüyorum.
ama asıl kafama takılan çenen dışta/içte gibi bir şey dedi. yani burnun güzel olur ama yüz şeklin değişebilir/çene ameliyatı isteyebilirsin dedi.
fotoğraf gösterdi bir tane. sadece burnu gösterdi önce harika dedim, sonra tüm yüzü gösterdi çok kötüydü😞
böyle çene öne fırlamış. off bilmiyorum ki çok istemiştim.
merhaba doktorunuzmu bole soledi size
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kabul ettim canım. ekliyorum burdan bir tane fotograf. mesajla atamıyorum sanırım.
tabiki de gidip görüşmen lazımm. bir sürü sey dedi valla korktm ama yinede yaptırmak istiyorum.
Beninki de seninki gibiydi. Senin de cok belli olmuyor merak etme duzelir ameliyatta
Merhaba, burnun çok hoş olmuş gerçekten. Yüzüne çok yakışmış. Ben de burnumu hiç beğenmiyorum ama ameliyat için de korkuyorum:18: sizin güzel fotoğraflarınızı yorumlarınızı okuyunca cesaretleniyorum biraz
sss_1 aks kayması nedir ilk kez duydum??Aks kaymasi bendede vardi kemik hafizasi diye bisey var canim ameliyattan sonra yuzde 10 ihtimal telrar kayabiliyor ama cok dusuk bir ihtimal sukurler olsun bende oyle bisey olmadi 2. Aydan sonra belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?