- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
Özledik seni canım burun iyice oturmuş artık zaten ilk günden beri cok güzeldi.
sormaaa bn de dun cok arastrdım hatta faceden Muhammet dılber hocaya yazdım ılk defa duydum bu haberı şok oldummm allahım alahımmm allah korusunnn hayırlısı dıılse olmayalım bı engel çıkarsın rabbımmm
çok korkutucu birşey ya özel hastanede olmuş ve burun ameliyatı olmuş 13 gün sonra ateş kusma hissizlik başlamış virüs kapmış hastaneden bütün iç organlarını sarmış ayaklarının kesilmesiyle kalmamış yani hala tehlikede :gencecikte 25 yaşında :/ resimde burnu güzel gözüküo ama allah korusun ya burun için ameliyat olup bacaklarının kesilmesi offffffff allahım koru bizi yarabbim hangi hastane ve doktor acaba bilen varmı?
Ankara ' da ameliyat olan bütün arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun
Efnoş bende özledım valla canm sen memnun musn bı sorn yok dimi bayadr yoktm sorym dedm albumlerı göremıorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efnoş bende özledım valla canm sen memnun musn bı sorn yok dimi bayadr yoktm sorym dedm albumlerı göremıorm
Burnunuz gercekten gordugum en guzel burun.sizi gordukten sonra muhammet dilbere olmaya karar verdim.nekadara yapiyo acaba ameliyattlari kendisi.sevgiler
Dipler kumral canm ya albümlerinizi göremiorm halabikac güne pc mi alcam doya doya bakcam özlemisim burayı:)
Kizlar 10 temmuz muhammed hocaya ankarada ameliyat oldm hoca mukemmel birsi cok seviyorm harika bi insan hemsiresi selin hanmda herseyimle ilgilendii burnum bugun 11 gunluk oldu bole bile coook guzelll cok begendmm foto atcam sonra şuann evdeyim telefndan yapamyormm ozellikle fotolarimi atcamm cok memnunum ssimdidennn coooookda mutluyumm 😊😊😊😊😊😊
Kizlar 10 temmuz muhammed hocaya ankarada ameliyat oldm hoca mukemmel birsi cok seviyorm harika bi insan hemsiresi selin hanmda herseyimle ilgilendii burnum bugun 11 gunluk oldu bole bile coook guzelll cok begendmm foto atcam sonra şuann evdeyim telefndan yapamyormm ozellikle fotolarimi atcamm cok memnunum ssimdidennn coooookda mutluyumm 😊😊😊😊😊😊
Muhammet beye ameliyat olan kalın derili hastalar memnun musunuz sonuçtan ?
Muhammet beye ameliyat olan kalın derili hastalar memnun musunuz sonuçtan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?