Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Özledik seni canım burun iyice oturmuş artık zaten ilk günden beri cok güzeldi.

Efnoş bende özledım valla canm sen memnun musn bı sorn yok dimi bayadr yoktm sorym dedm albumlerı göremıorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok korkutucu birşey ya özel hastanede olmuş ve burun ameliyatı olmuş 13 gün sonra ateş kusma hissizlik başlamış virüs kapmış hastaneden bütün iç organlarını sarmış ayaklarının kesilmesiyle kalmamış yani hala tehlikede : gencecikte 25 yaşında :/ resimde burnu güzel gözüküo ama allah korusun ya burun için ameliyat olup bacaklarının kesilmesi offffffff allahım koru bizi yarabbim hangi hastane ve doktor acaba bilen varmı?

dün posta gazetesinde vardı haber estetik için gitti bacaklarını kestiler diye

Efnoş bende özledım valla canm sen memnun musn bı sorn yok dimi bayadr yoktm sorym dedm albumlerı göremıorm

Burnunuz gercekten gordugum en guzel burun.sizi gordukten sonra muhammet dilbere olmaya karar verdim.nekadara yapiyo acaba ameliyattlari kendisi.sevgiler

Burnunuz gercekten gordugum en guzel burun.sizi gordukten sonra muhammet dilbere olmaya karar verdim.nekadara yapiyo acaba ameliyattlari kendisi.sevgiler

Ayy canm tesekkrler😚 7 bin diye bılıyorum en son fiyat böyleydi ama yanlış bilgilendirmiyim ben bı buck sene once oldm cnku☺️

burnun resmi nerde? bende merak ettim inshallah kan sonuclarim iyi cikarsa ve iyi kalirsa bende 9.ayda ameliyat olucam dr dilber beyde. Fotoraflara bakinca sanki herkese özel ona göre bir burun yapiyor! Ama cok korkuyorum ameliyatan ve bende güzel olmuyacak diye cünkü maleesef benim deri kalin

slm

Kizlar 10 temmuz muhammed hocaya ankarada ameliyat oldm hoca mukemmel birsi cok seviyorm harika bi insan hemsiresi selin hanmda herseyimle ilgilendii burnum bugun 11 gunluk oldu bole bile coook guzelll cok begendmm foto atcam sonra şuann evdeyim telefndan yapamyormm ozellikle fotolarimi atcamm cok memnunum ssimdidennn coooookda mutluyumm 😊😊😊😊😊😊

resim atsana canım merak ettim

:
ay ınanmıyorumm mutlu olmana cok sevındım canımmm =)) ozaman geçmişler olsunnnnn =)):46

Muhammet beye ameliyat olan kalın derili hastalar memnun musunuz sonuçtan ?

Benim ne ince ne kalin deriliydi burnum ama kalin derili hastalari cok muhammet beyin herhanhi bir doktorada olsan iyilesme sureci daha gectie canim kalin derili burunlarin randevu alip gorusmeni tavsiye ederim muhammet beyle kafandaki butun sorulari cevaplayabilirsin canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…