Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selam kızlar :) 1.bucuk yıl oldu muhammet bey e ameliytımı olalı ve cok memnunum nefes konusunda da görüntü konusunda da iyiki amelyt olmusum diyebiliorm:) bu arada pc m bozuldu kızlar bende pek netle aram olmadıgı icin yptrmadım üsendim ama iphone da kadınlar klübü app görünce indirdim hemen ama fto yükleyemiorm sanırm albüm kosmı gözkmüyor cnkü burDan yükleyecegm smdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu nedir ya harika olmuş! eski halini bilmiyorum ama ben inanmam bu burnun estetikli olduğuna. bende bende istiyorum:) benimkinde kemer hiçbir şey yok ama küçülsün aynı böyle olsun:) bu fotoğrafı muhammet beye göstereyim canım olur mu:)

Göster tabiki canım:)kac senelk Arkadaslarm bile snde bi farklılk var diyip zor anladılar yani hem dogal hem kusursz bi burnum oldu

Göster tabiki canım:)kac senelk Arkadaslarm bile snde bi farklılk var diyip zor anladılar yani hem dogal hem kusursz bi burnum oldu

aşığımm ben bu kızaaa :)) cok güzel bı yuzun ve burnun var hepde demısımdırr burun ucuna cok dıkakt ederımm ne yukarda olsun ısterım nede kaydırak gıbı kavıs nede burun delıklerı yapışık olsun ısyerım senın burnusun tam tam tamm ıstedıgımm gıbı olmuş :)

Canım cok tesekkr ederimmm nasıl bi burun istersenizz doktor da tam ay ısını yapıyor:) ben ne kalkık ne de dsük bi burnm olsn istedm cok hafif kalkık dursun kemerim gitsn hafif kavisli olsun istedm önden simam degismesin dedim öyle de oldu

Arkadaslar 1.5 senelık burnumun ftolarını paylasıorm

çok güzel olmuş gerçekten önden olan fotoda delik büyüklükleri farklı gibi geldi bana öylemi oldu acaba ? Kaşların kontür mü birde düz ve yukarda çok hoş

Yok canm ftograf acısından kaynaklı öle ckms kaslarm kontür canm:)

çok güzel olmuş gerçekten önden olan fotoda delik büyüklükleri farklı gibi geldi bana öylemi oldu acaba ? Kaşların kontür mü birde düz ve yukarda çok hoş

Cok guzel olmussun kiz goremiyorduk seni buralarda sac rengine bittim cok hos olmus diplerin ne renk acaba
buarada burnun iyice oturdu artik cok hos

Dipler kumral canm ya albümlerinizi göremiorm hala bikac güne pc mi alcam doya doya bakcam özlemisim burayı:)

kızlar ya çok moralim bozuldu bugün gazetede bi habere denk geldim estetik olmak için bacaklarından oldu diye virüs kapmış hastanede 25 yaşında kadın ve bacaklarını kesmişler Allah korusun yaa tam da burun ameliyatı düşünüyodum :/// hangi hastane acaba yazmamışlar da

sormaaa bn de dun cok arastrdım hatta faceden Muhammet dılber hocaya yazdım ılk defa duydum bu haberı şok oldummm allahım alahımmm allah korusunnn hayırlısı dıılse olmayalım bı engel çıkarsın rabbımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…