- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
Selam kızlar :) 1.bucuk yıl oldu muhammet bey e ameliytımı olalı ve cok memnunum nefes konusunda da görüntü konusunda da iyiki amelyt olmusum diyebiliorm:) bu arada pc m bozuldu kızlar bende pek netle aram olmadıgı icin yptrmadım üsendim ama iphone da kadınlar klübü app görünce indirdim hemen ama fto yükleyemiorm sanırm albüm kosmı gözkmüyor cnkü burDan yükleyecegm smdiEki Görüntüle 1188989 Eki Görüntüle 1188990
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Göster tabiki canım:)kac senelk Arkadaslarm bile snde bi farklılk var diyip zor anladılar yani hem dogal hem kusursz bi burnum oldu
aşığımm ben bu kızaaa :)) cok güzel bı yuzun ve burnun var hepde demısımdırr burun ucuna cok dıkakt ederımm ne yukarda olsun ısterım nede kaydırak gıbı kavıs nede burun delıklerı yapışık olsun ısyerım senın burnusun tam tam tamm ıstedıgımm gıbı olmuş :)
Arkadaslar 1.5 senelık burnumun ftolarını paylasıorm Eki Görüntüle 1189966 Eki Görüntüle 1189967 Eki Görüntüle 1189968 Eki Görüntüle 1189969 Eki Görüntüle 1189970
çok güzel olmuş gerçekten önden olan fotoda delik büyüklükleri farklı gibi geldi bana öylemi oldu acaba ? Kaşların kontür mü birde düz ve yukarda çok hoş
Yok canm ftograf acısından kaynaklı öle ckms kaslarm kontür canm:)
çok güzel olmuş gerçekten önden olan fotoda delik büyüklükleri farklı gibi geldi bana öylemi oldu acaba ? Kaşların kontür mü birde düz ve yukarda çok hoş
Cok guzel olmussun kiz goremiyorduk seni buralarda sac rengine bittim cok hos olmus diplerin ne renk acaba.Arkadaslar 1.5 senelık burnumun ftolarını paylasıorm Eki Görüntüle 1189966 Eki Görüntüle 1189967 Eki Görüntüle 1189968 Eki Görüntüle 1189969 Eki Görüntüle 1189970
kızlar ya çok moralim bozuldu bugün gazetede bi habere denk geldim estetik olmak için bacaklarından oldu diye virüs kapmış hastanede 25 yaşında kadın ve bacaklarını kesmişlerAllah korusun yaa tam da burun ameliyatı düşünüyodum :/// hangi hastane acaba yazmamışlar da
Eki Görüntüle 1189988 Eki Görüntüle 1189989 Eki Görüntüle 1189992
Arkadaslar 1.5 senelık burnumun ftolarını paylasıorm Eki Görüntüle 1189966 Eki Görüntüle 1189967 Eki Görüntüle 1189968 Eki Görüntüle 1189969 Eki Görüntüle 1189970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?