Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Eveeeet sonunda bende bugün sabah oldum amelitatımı gayet iyi geçti heyecan yapma ameliyattan önce hapla baya rahatladım hatırlamıyorum bileben bile kendimiaştıysam herkes yaptırır

Merhabalar
Bende Cumartesi gunü ameliyat olucam kısmetse. Artık günler yaklaştığı için heyecandan çok korkum olmaya başladı. Ameliyattan korkmaya başladım bir aksilik olurmu diye. Daha çok ameliyat sonrası korkutuyor gercekten yazılanlar gibi kimsenin ağrıli gecmedimi? Ameliyat sonrası neler bekliyor? Kaç gün sonra alçı çıkıyor ? Ethica nasıldı memnun kaldinizmi ? Deneyimlerinizi yazabilirmisiniz? Şu korkumu ve heyecanımı biraz yatıştırmak istiyorum. Birde sigarayı bırakmak gerekiyormuş fakat bırakamadım ancak günde 3 taneye azaltabildim birde bununla ilgili bi sorun yaşayan oldumu?

[eUOTE="Tropicallll, post: 36549585, member: 613606"]Eveeeet sonunda bende bugün sabah oldum amelitatımı gayet iyi geçti heyecan yapma ameliyattan önce hapla baya rahatladım hatırlamıyorum bileben bile kendimiaştıysam herkes yaptırır[/QUOTE]
gecmş olsnnn cnmm

öncelikle sigara kan dolaşmını bozuyo burun ucu hissizliği yapıyo diye duydum
amelyat sonrası agrı olmadı ilaçların olcak onları kullanıcksn
alçım 4.gun cktı
ethnnica da oldm guzeldi amelyt olup ckysn ne de olsa olumsuz bi tavır görmedım yinede odamda guzeldi donanım açısından.
salı gnu alçm cktı bant konuldu cuma bantla dikişlerm ckck inşallah.
ödemlerde gözlerden yanaklara iniyo agzmda şeker saklayan kız gbyım

şimdiden geçmiş olsn

bende dun oldum korkmana gerek yok hatirlamysn bile ben ayilmisimdirek muhammet bey gelmycekmi ameliyat yapmaya dmisim dusun yani 3.5saatlik amelyat bitmis ben hatirlamyrm bile

sigarayi bende biGUN once biraktim ama mumkunse daha erken birak ameliyat snrasi balgm yapiyor yuzum cok sismedi benim goz pinarlarimda morluk var o kadar genel olarak guzeldI sukurler olsun p.tesi tampon ve alcim alinck insALLAH

sigarayi bende biGUN once biraktim ama mumkunse daha erken birak ameliyat snrasi balgm yapiyor yuzum cok sismedi benim goz pinarlarimda morluk var o kadar genel olarak guzeldI sukurler olsun p.tesi tampon ve alcim alinck insALLAH
Canım çok geçmiş olsun kurtuldun sende sen hangi gün olmuştun ameliyatını?

Bende senin gibiydim ameliyattan cok korkuyodum ameliyata gotururken hemsireler asansorde sakinlestirici igne yaptilar nasil rahat girdim ameliyata uyudum uyandim sanki ne agri oluyi ne sizi sanki ameliyat olmamisim gibi ben heyecandan ameliyat sabahi bile ictim canim sigara sonrasi onemli ameliyattan sonra mumkunse hic icme

bende bugun muhammed beyin asistanıyla görüştüm hasta yorumlarının çogunu okudum nerdeyse , 7.000 tl olarak fiyat belirledi asistani daha aşagı yaptıran varmı yakın zamanlarda kendisine arkdşlar

Cevap yazdığınız için teşekkürler. Ameliyat olanlara gecmis olsun. Umarım benimde sizler gibi sorunsuz ve güzel geçer. Uyandığımda ohhh bee hiç bisey hatırlamıyorum hissetmiyorum derim inşallah :) yarın sabahın köründe ameliyatım vakit azaldikca heyecan artıyor. Hastanede 1 gece kalıp ertesi gün çıkıyorum dımı? Yoksa ameliyat günümün akşamımı? Birde sakinlestiriciyi herkese yapiyorlarmi yoksa istemekmi gerekiyor ? Sigarayida nikotin oranı 1 olan çok düşük sigarayla geçiştirmeye çalışıyorum günde 3 tane bırakamıyorum maalesef sırf bu sigara yüzünden 1 yıl erteledim ameliyatı ama olmuyor bırakamıyorum

bir gece kaliyosunuz ben istemedim ama ameliyat haneye gdrken asansorde yaptik lari oydu sanirim cunku hatirlamiyorum umarim sende hemen olur kurtulur sun

Selam arkadaslar bende 10. ayda istanbula izine gidiyorum dr muhammet dilberde randevu aldim nefes alma sorunum var ve cok az kemerim var hic rahstsiz etmicek bir sekilde ama yapmisken onuda yaptirmak istixorum ama cok korkuyorum ya tam bozulursa ya cok kavisli veya sivri ve kalkik olursa (( bana hic yakismaz depresyonlara girerim bana yardimci olun napim olimmi olmiyimmi ön profilimi begeniyorum tek sorun yandan

ameliyatın nasıl geçti canım umarım çok güzel geçmiştir.

ameliyatın nasıl geçti canım umarım çok güzel geçmiştir.

Ameliyatım iyi gecmis bugün çıktım hastaneden. Gece ağrılarım ve sizlamalarim oldu ama bugün iyiyim Allah'a şükürler olsun atlattığına seviniyorum :) simdi burnum nasıl oldu heyecanı var umarım güzel olmuştur merak ediyorum çünkü yalnızca doğal bi burun olsun dedim küçük ve kalkik olmasın demiştim. Umarım istediğim gibi olmuştur :)

Çok geçmiş olsun. Bende 10 gün sonra oluyorum ameliytımı. Muhammet by o kadar güven veriyor ki içim rahat. Ancak ben kendisine istediğim burnu anlatmama rağmen fotograf götürmedim söylediklerimi göz önüne alarak kendisine bıraktım. Acaba önceden amilyat olan arkadaskar kendisine istedikleri burun örnekleri gösterdiler mi doktor beyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…