Eveeeet sonunda bende bugün sabah oldum amelitatımı gayet iyi geçti heyecan yapma ameliyattan önce hapla baya rahatladım hatırlamıyorum bileben bile kendimiaştıysam herkes yaptırırmerhabalar arkadaşlar, bende burada yazılanlara ve koyduğunuz resimlere bakarak muhammet bey de karar kılanlardanım,,, bakalım yarın olucak ameliyatım inşllh. ilk başlarda çok rahattım ama şu 1-2 gündür aklıma gelince ameliyat kalbim duracakmış gibi oluyor, nefesim kesiliyor birden. ya istediğim gibi olmazsa ya da şimdiki halını arycağım şekilde olursa burnum...ya da şu ölüm, bacak kesillmesi haberleri geliyor aklıma , ya benım de başıma böyle bişey gelirse...offfff var ya korkuyorum galiba.???
Merhabalar
Bende Cumartesi gunü ameliyat olucam kısmetse. Artık günler yaklaştığı için heyecandan çok korkum olmaya başladı. Ameliyattan korkmaya başladım bir aksilik olurmu diye. Daha çok ameliyat sonrası korkutuyor gercekten yazılanlar gibi kimsenin ağrıli gecmedimi? Ameliyat sonrası neler bekliyor? Kaç gün sonra alçı çıkıyor ? Ethica nasıldı memnun kaldinizmi ? Deneyimlerinizi yazabilirmisiniz? Şu korkumu ve heyecanımı biraz yatıştırmak istiyorum. Birde sigarayı bırakmak gerekiyormuş fakat bırakamadım ancak günde 3 taneye azaltabildim birde bununla ilgili bi sorun yaşayan oldumu?
Canım çok geçmiş olsun kurtuldun sende sen hangi gün olmuştun ameliyatını?sigarayi bende biGUN once biraktim ama mumkunse daha erken birak ameliyat snrasi balgm yapiyor yuzum cok sismedi benim goz pinarlarimda morluk var o kadar genel olarak guzeldI sukurler olsun p.tesi tampon ve alcim alinck insALLAH
Merhabalar
Bende Cumartesi gunü ameliyat olucam kısmetse. Artık günler yaklaştığı için heyecandan çok korkum olmaya başladı. Ameliyattan korkmaya başladım bir aksilik olurmu diye. Daha çok ameliyat sonrası korkutuyor gercekten yazılanlar gibi kimsenin ağrıli gecmedimi? Ameliyat sonrası neler bekliyor? Kaç gün sonra alçı çıkıyor ? Ethica nasıldı memnun kaldinizmi ? Deneyimlerinizi yazabilirmisiniz? Şu korkumu ve heyecanımı biraz yatıştırmak istiyorum. Birde sigarayı bırakmak gerekiyormuş fakat bırakamadım ancak günde 3 taneye azaltabildim birde bununla ilgili bi sorun yaşayan oldumu?
Merhabalar
Canım çok geçmiş olsun kurtuldun sende sen hangi gün olmuştun ameliyatını?
Cevap yazdığınız için teşekkürler. Ameliyat olanlara gecmis olsun. Umarım benimde sizler gibi sorunsuz ve güzel geçer. Uyandığımda ohhh bee hiç bisey hatırlamıyorum hissetmiyorum derim inşallah :) yarın sabahın köründe ameliyatım vakit azaldikca heyecan artıyor. Hastanede 1 gece kalıp ertesi gün çıkıyorum dımı? Yoksa ameliyat günümün akşamımı? Birde sakinlestiriciyi herkese yapiyorlarmi yoksa istemekmi gerekiyor ? Sigarayida nikotin oranı 1 olan çok düşük sigarayla geçiştirmeye çalışıyorum günde 3 tane bırakamıyorum maalesef sırf bu sigara yüzünden 1 yıl erteledim ameliyatı ama olmuyor bırakamıyorum
Cevap yazdığınız için teşekkürler. Ameliyat olanlara gecmis olsun. Umarım benimde sizler gibi sorunsuz ve güzel geçer. Uyandığımda ohhh bee hiç bisey hatırlamıyorum hissetmiyorum derim inşallah :) yarın sabahın köründe ameliyatım vakit azaldikca heyecan artıyor. Hastanede 1 gece kalıp ertesi gün çıkıyorum dımı? Yoksa ameliyat günümün akşamımı? Birde sakinlestiriciyi herkese yapiyorlarmi yoksa istemekmi gerekiyor ? Sigarayida nikotin oranı 1 olan çok düşük sigarayla geçiştirmeye çalışıyorum günde 3 tane bırakamıyorum maalesef sırf bu sigara yüzünden 1 yıl erteledim ameliyatı ama olmuyor bırakamıyorum
ameliyatın nasıl geçti canım umarım çok güzel geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?