Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Çook teşekkür ederim, inşallah hepimizin istediği gibi; mutlu olacağı bir burnu olur
Gecmis olsun canim ilk 2 gun acaba burnum boylemi kalicak diyoruz ama inanin benim 9 ay oluyo ameloyat olali hem rahat nefes aliyorhm hemde kimse estetik oldugunu anlamiyor her ay degisiyor burun sabahlari sis oluyor benim hala sis oluyo sabahlari mesela ama cok degil ben anliyorum sadece kisacasi lutfen sabredin kizlar zaman okadar hizli geciyorki insallah istediginiz burunlar olur :)

Adamın yaptığı burunlara bende baktım evet hoş görünüyor ama artık burunu görünce kimin yaptığını anlıyoruz canım..
sen biraz daha tecrübe kazan bence...
kimsenin hakkını yediğimde yok...
kalkık burun tarzı değilmiş... kalkık olmayan burun yok kiiiiiiiiiiiiiii

Kader , sen yapılan burunlara uzun uzun bakınca bence senin kafan karışmış.Tespitin çok yanlış, hiçte söylediğin gibi aynı stil burunlar yapan biri değil Muhammet bey. Tabiki her dr un bir tarzı vardır fakat her doktor aynı burnu her yüze yapamaz .. Benim burun ameliyatımdaki fikirlerinden bunu iyi biliyorum.Gayette çok doğal burunlar yapıyor ve madem öyle sana bir sorum olacak 10 km .uzaktan bakıldığında estetik olduğu anlaşılmayan , çok kalkık durmayan kişiye özgü burunlar yapan bildiğin doktorların ismini paylaşırmısın bizimle ?

öyle bir doktor yok... zaten ben Muhammet beyi kötülemek için yazmıyorum avukat hanımmmmmmmmmmmmmmm
Allah Allah herkes fikrinde özgür kafayı bozmuşsun sen.. sana ne ben böyle düşünüyoum sana neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kader,
Senden daha tecrübeli olduguma eminim benim ikinci ameliyatim olacak bütün doktorlari arastirdim hesap edemeyeceğin kadar çok foto ggördüm. Muhammet beyin yaptigi hiçbir burun özell istek dişinda kalkik değil. Zibilyon tane albüm var bak da iyice incele. Zaten hafif kalkik ya da dudakla düz acili burun da olmayacaksa dusuk burunla gezelim neden ameliyat oluyoruz. Sen kalkik burun gormemissin bence.

Kader. Arkadasim oncelikle sana gecmis olsun demek istedim.mesajlarini okudum basarisiz bir ameliyat gecirmissin en azindan saglik sorunlarin cozulememis senin adina uzuldum umarim sagligina kavusursun. 1500 sayfalik bir blogta herkes mutlu memnun doktor Muhammed beyden kimse sikayetci degil. benim anlamadigim kendi doktorunun blogunda neden doktorunun basarisizligini yazmiyorsunda isini ciddeye alan hastasinin arkasinda duran cok cok basarili bir doktorun tarzi hakkinda yorum yapmis olmani inanki cozemedim.ben yakin tarihte kendisine ameliyat olacagim tarz olarak kendime en yakin olan doktoru tercih ettim yani tercih meselesi bu dr secimi..arti olarak ben saglikli guzel sorunsuz bir buruna kavusayim da varsin diger kizlarinkine benzesin ..keske benzese okadar begeniyorumki muhammed beyin yapmis oldugu burunlari benim burnumuda ayni yapsa hic fena olmaz

sss_1 çok teşekkürler..

Dediğin gibi sabırlı olmak gerekiyor ameliyattan sonra.

Çok haklısın canım.. Varsın diğer kızlarınkine benzesin, o kadar güzeller ki.

Bu tarz yorumlar da ameliyat olacak hastaları etkiliyor tam da ameliyat öncesi. Kızlar doktor başarılı, ameliyattan aman korkmayın, her şey yolunda gidecek..

Akademik kariyerimi hukuk alanında yapmadım fakat tıp alanında iyi kariyer yapmış bir doktorun hastasıyım cnm. Kimseninde avukatlığını yapacak değilim eminimki Muhammet beyin kendisi kadar iyide bir avukatı vardır illaki. Fikir özgürlüğünden bahsetmişsin ...
Sen, Muhammet hocanın hastası olmadan yorum yapabiliyorsan bırakta bizde hastası olarak yorum yapabilelim bayan asabi..Keşke sende benim gibi kalkıp İzmir'den istanbul'a ameliyat olmaya gitseydin belki sende bizler kadar mutlu olan hastalardan biri olacaktın. Ama sana şöyle bir önerim olacak olurda revizyon düşünürsen şayet sana önerebileceğim doktor yine Muhammet dilber olacak , geçmiş olsun şekerim

kızlar selamlar, burun ucum çook sert.. Normal olduğunu biliyorum, ama ne kadar daha sürecek bu sertliği, en azından biraz yumuşasa ..

merhaba
Muhammet beye burun ve çene implant bir arada yaptıran var mı?
Emre beyi aradım. Ancak mayıs için görüşme randevusu veriyorlar. Geçen yıl bana çene büyütme de lazım demişti bana.
Çene dolgusu yaptıranların resimlerini de görmedim. Hep yağ dolgusu yaptırdık diyorlar ama dolgu yaptıran yok malesef.
Muhammet bey çene de de başarılı mı? Blen gören varsa yaptığı çene ameliyatlarını yazabilir mi lütfen

kızlar tartışmaya gerek yok. şuan ben de pek çok insana bakınca hangi doktora ameliyat olursa olsun, burnuna bıçak değdiğini anlıyorum. ama konu bu değil. boşverin. içinize sinen bir burnunuz olsun yeterli. ben Muhammet Bey'in burun ucu konusunda nasıl olduğunu merak ediyorum. Burun ucu yaptıran yok mu kendisine?

Selam kızlar, burayı okuyup da bişey yazmayan çok insan var, farkındayım. Eskiden ben de sizdendim :) O yüzden benim yazdığım birşey için çok korkan olmuş, doktorun yanında da bu korkularını dile getirmişler. Muhammet bey 2 gündür tampon alamıyorum dedi bana espriyle karışık, çok güldüm.. O konuya bir açıklık getireyim dedim..

Benim tampon ve alçılarım alındığı zaman bir tansiyon düşme durumum vardı, onu anlatmıştım burada. Ancak ben zaten tansiyonu hızlıca düşen bir insanım.. Kanım ne zaman alınsa düşer tansiyon, hastaneye gitmeye korkarım :) Zaten tampon ve alçılarım alınırken de bayılmadım. Bant yapıştırırken azcık düştü tansiyon, bayılmadım zaten. Kendime geldim sonrasında da. Doktor bey hafifçe bantları yapıştırdı, geçti kapandı. Korkmayın arkadaşlar, korkacak hiçbişey yok emin olun..

Geçmiş olsun şimdiden herkese

Gecmis olsun cnm.zor kısmı atlatmissin.henuz yeni ve bandajli oldugu icin cok net goremedim burnunu umarim guzel sonuc cikacak.guzel dusun guzel olsun canim

Aynen canım ben de net anlayamıyorum.. İnşallah güzel olucak :) Teşekkürler..

Kızlar İzmir için son 1 kişiiii :) isteyenler bana ulaşsın :)

Çok teşekkür ederim canım. Burun şekliyle ilgili tekrar konuşmaya gideceğim ameliyattan bir gün önce. Muhammet bey ben doğal bir görüntüden yanayım dedi yaptığı burunları gösterirken bazıları için tavsiye ettiğim bir görüntü değil hastam çok istediği için bu kadar kalkık bir burun diye ekledi. Asla tüccar doktorları gibi davranmadı kararı bana bıraktı hep.Burnun kötü değil ama ameliyat olursan daha iyi olur dedi. Ben kesinlikle ikna oldum çok iyi araştırdım bence muhammet beyle bir görüş içine sineceğini düşünüyorum. Muayne ücreti de almıyor kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…