Gecmis olsun canim ilk 2 gun acaba burnum boylemi kalicak diyoruz ama inanin benim 9 ay oluyo ameloyat olali hem rahat nefes aliyorhm hemde kimse estetik oldugunu anlamiyor her ay degisiyor burun sabahlari sis oluyor benim hala sis oluyo sabahlari mesela ama cok degil ben anliyorum sadece kisacasi lutfen sabredin kizlar zaman okadar hizli geciyorki insallah istediginiz burunlar olur :)Çook teşekkür ederim, inşallah hepimizin istediği gibi; mutlu olacağı bir burnu olur
Adamın yaptığı burunlara bende baktım evet hoş görünüyor ama artık burunu görünce kimin yaptığını anlıyoruz canım..üşenmedim 1400küsür sayfayı okudum muhammet beyin yaptıgı tüm burunları gördüm burda olanı da olmayanı da, ben birbirinin aynı diyebilecegim hiçbir burna rastlamadım. bir kere muhammet beyin tarzı değil kalkık burun! bir kere zaten bıçak değmiş bir burnun hiç anlaşılmayacak kadar doğal durmasını nasıl bekliyorsunuz? estetik burnu siz anlarsınız ben anlarım burdaki arkadaşlar anlar hepimiz bu prosedürü yaşadık ama öyle 10 kmden belli olan burunlar da yapmıyor adam. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bence biraz abartmışsınız.
Arkadaşlar Muhammet Dilber' in yaptığı burunlara baktım bu gün uzun uzun..
evet gerçekten başarılı ve göze hoş geliyor..
ama rektefiyeden çıkmış gibi 10 kişiden 9 unun burnu aynı :!:::(
bence biraz daha kişiye özgü burun yapmalı...
ve de doğal yapmalı çok kalkık, estetik olduğu 10 km den anlaşılan burun yapmanın bir anlamı yok..
doğal olun kardeşim.........
Gecmis olsun canim ilk 2 gun acaba burnum boylemi kalicak diyoruz ama inanin benim 9 ay oluyo ameloyat olali hem rahat nefes aliyorhm hemde kimse estetik oldugunu anlamiyor her ay degisiyor burun sabahlari sis oluyor benim hala sis oluyo sabahlari mesela ama cok degil ben anliyorum sadece kisacasi lutfen sabredin kizlar zaman okadar hizli geciyorki insallah istediginiz burunlar olur :)
Kader. Arkadasim oncelikle sana gecmis olsun demek istedim.mesajlarini okudum basarisiz bir ameliyat gecirmissin en azindan saglik sorunlarin cozulememis senin adina uzuldum umarim sagligina kavusursun. 1500 sayfalik bir blogta herkes mutlu memnun doktor Muhammed beyden kimse sikayetci degil. benim anlamadigim kendi doktorunun blogunda neden doktorunun basarisizligini yazmiyorsunda isini ciddeye alan hastasinin arkasinda duran cok cok basarili bir doktorun tarzi hakkinda yorum yapmis olmani inanki cozemedim.ben yakin tarihte kendisine ameliyat olacagim tarz olarak kendime en yakin olan doktoru tercih ettim yani tercih meselesi bu dr secimi..arti olarak ben saglikli guzel sorunsuz bir buruna kavusayim da varsin diger kizlarinkine benzesin ..keske benzese okadar begeniyorumki muhammed beyin yapmis oldugu burunlari benim burnumuda ayni yapsa hic fena olmaz
öyle bir doktor yok... zaten ben Muhammet beyi kötülemek için yazmıyorum avukat hanımmmmmmmmmmmmmmm
Allah Allah herkes fikrinde özgür kafayı bozmuşsun sen.. sana ne ben böyle düşünüyoum sana neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gecmis olsun cnm.zor kısmı atlatmissin.Kızlar bir foto ekledim, yorumlarınızı bekliyorum..
Gecmis olsun cnm.zor kısmı atlatmissin.henuz yeni ve bandajli oldugu icin cok net goremedim burnunu umarim guzel sonuc cikacak.guzel dusun guzel olsun canim
Mrbaa
Ben hic duymamistim muhammet dilbrr hakkinda. iyi oldugunu soyliyolar.. Sen nasil bir burun istedigini soyledin mi yada dr kendi ni karar verdi ? umarim senin amrliyatta cok basarili gecer canim. Gonlune gorr olmasi dilegimle. Sonra detayi bilmrk isterim ama. :) Mumkunse resimdr koyarsin.. Duacinim cnm
Simdiden cok gecmis olsun.
Fiat ilk ameliyat icin 7.500 cnm.revizyon fiatini bilmiyorum.Yeni ameliyat olmus yada olacak arkadaslar fiyat da ogrenebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?