Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dogru doktoru bulmak ne zor bir surec 2 aydir bunaldim icine sinenin fiyati yuksek digeriyle ilgili olumsuz bir yorum alt ust oluyorsun karar verebilsemde bitse.,

Dogru doktoru bulmak ne zor bir surec 2 aydir bunaldim icine sinenin fiyati yuksek digeriyle ilgili olumsuz bir yorum alt ust oluyorsun karar verebilsemde bitse.,
Ben 1 yilda karar verdim canim.cidden doktor karari cok zor ve en önemli kisim doktor secimi.

30 Ekim Perşembe günü Muhammet bey ile burun ameliyatımı oldum.Alçım daha çıkmadığı için sonuç hakkında hiçbir fikrim yok.Canım doktorum ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası doktor değil sanki refakatçi kadar yakın ve içten tavırları ile müthiş bir ameliyat süreci geçirmemi sağladı.İlerleyen günlerde gelişmeleri aktarıcam.Ameliyat öncesi görüşmeme dayanarak başka doktorlara gitmiş olsanız bile mutlaka Muhammet Dilber ile görüşün tavsiyesinde bulunmuştum.Ameliyat sonrası Muhammet Dilber'i daha şiddetle tavsiye ediyorum.

Kızlar selam, bi sorum olacak deniz suyu ile burun damlasının kullanım sırası önemli mi?

Şayet önce burun damlasını kullanırsan sonraki kullanacağın okyanus suyu burnunu yıkadığı için damlanın çokta bir etkisi kalmayacaktır amaç burun içindeki mukozayı yumuşatmak .Önce okyanus suyunu ve ardından damlayı kullanman daha doğru olacaktır .

Çok mantıklı, teşekkürler canım :)

Benim bantlarım takılalı 3 gün oldu kızlar banyo yapmak istiyorum ama korkuyorum açılırlar diye su değdirmemem daha mı iyi olur? Bi de burun ucumda kurumuş kanlar var onları temizlemeli miyim yoksa dikiş alındıktan sonrasını mı bekliyim? Önerilerinizi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…