Şu soruyu atlamışım. Morluk ve şişlikler 4. gün itibariyle geçmeye başlıyor. 4. gün morluk ve şişlikler yavaş yavaş inerken; burun tamamen doluyor. Ağızdan nefes alıyorsunuz. 5. gün de tampon ve alçı alınıyor. Tampon alınınca nefes konusunda rahatlıyorsun. Yani ilk 4 günü atlattıktan sonra, çoğu bitti azı kaldı diyebiliriz iyileşme süreci için
Doktor beni 3 durumda kesinlikle ara dedi. 1- Burnun şişerse, 2- Burnundan hiçbir şekilde nefes alamazsan, 3- Çok fazla kan gelirse. Şimdilik 3 durumla da karşılaşmadım çoook şükür.. Şu an sadece şişim, sabırla inmesini bekliyorum. Bugün 7. günüm, şişlerin inmesi için 3-4 gün verdi doktor.. Hadi bakalım :)
Gecmis olsun arkadaşım ne guzel hem ayrintili hm esprili anlatmissin.en sorunlu gunleri atlatmissin darisi ameliyat olacak arkadaslarin ve benim basima diyorum.11 kasim gununu iple cekiyorum.insallah bende basarili bir operasyon geciririm de burada anlatma firsati bulurum.sevgilerAnlatıcak o kadar çok şey var ki, kelimeleri seçe seçe; kısa kısa anlatıyorum.. Bir blog açma zamanı gelmiş sanırım :)
Haklısın canim.gün yaklastikca Beni heyecan basti dusundukce napicami bilemiyorumNnewis çok teşekkür ederim, darısı başına :) Senin de ameliyat tarihin çok yaklaşmış ama korkacak da hiçbir şey yokmuş. Gereksiz yere ameliyattan önce kafama o kadar çok şey takmışım ki, şimdi bunları anlatırken gülüyorum.. Ameliyat öncesi dönemde seni rahatlatan ve destekleyen insanlarla konuşmanı tavsiye ederim. Bir de çok düşünmemek gerekiyor, doktor zaten başarılı. Ona güvenelim
Foto yuklemeyi denedim ama telden olmadi canim.ince derili kemerli buyuk biraz etli dolgun degil ama.sonuc güzel olur dedi doktorum bakalim artik kismet.ama inanıyorum doktorumuza güvenim tam.senin foto yokmu cnm eklermisin bi bakalim.Heyecanlanmak hakkımız, ama herşeyin olumlusunu düşünelim dimi :)
Bu arada nasıl bir burnun var, doktor bey nasıl bir şey çıkaracak ortaya, neler konuştunuz acaba ?
Birde canim doktor beni yakindan gormedi yurt disinda oldugum icin gorusmeye gittigimde tm net söyleyecek.etli kalin derili dolgun vs degil benim burnum.ince derili..foto atmayi becerebilsem aticamda :dHeyecanlanmak hakkımız, ama herşeyin olumlusunu düşünelim dimi :)
Bu arada nasıl bir burnun var, doktor bey nasıl bir şey çıkaracak ortaya, neler konuştunuz acaba ?
üşenmedim 1400küsür sayfayı okudum muhammet beyin yaptıgı tüm burunları gördüm burda olanı da olmayanı da, ben birbirinin aynı diyebilecegim hiçbir burna rastlamadım. bir kere muhammet beyin tarzı değil kalkık burun! bir kere zaten bıçak değmiş bir burnun hiç anlaşılmayacak kadar doğal durmasını nasıl bekliyorsunuz? estetik burnu siz anlarsınız ben anlarım burdaki arkadaşlar anlar hepimiz bu prosedürü yaşadık ama öyle 10 kmden belli olan burunlar da yapmıyor adam. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bence biraz abartmışsınız.[/QUOTE
Bence cok abartmış. Bende gördüm yaptığı burunları. Çok güzeeeler. Ve estetik gibi durmuyor zaman geçtiçce de daha da doğallaşıyor.
Muhammet beyin yaptığı burunlara yapay diyorsa bir insan o zaman estetiğin yakınından geçmicek. hiç elletmicek burnunu. adam daha napsın yüzle orantılı kalkık olmayan hem önden hem yandan güzel duran burunlar yapıyor, ben kendisini araştırmadan önce bu sitede "aa çok güzel olmus" dediğim burunlar hep muhammet beyin yaptıkları oluyordu. Adam benim akrabam değil bişey değil belki benim burnumu yapamicak daha ameliyat da olmadım kendisine, savunma olarak algılanmasın ama bazıları yapıldıgı 10 kmden belli olan burun görmemiş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?