Benim bantlarım takılalı 3 gün oldu kızlar banyo yapmak istiyorum ama korkuyorum açılırlar diyesu değdirmemem daha mı iyi olur? Bi de burun ucumda kurumuş kanlar var onları temizlemeli miyim yoksa dikiş alındıktan sonrasını mı bekliyim? Önerilerinizi bekliyorum :)
Benim bantlarım takılalı 3 gün oldu kızlar banyo yapmak istiyorum ama korkuyorum açılırlar diyesu değdirmemem daha mı iyi olur? Bi de burun ucumda kurumuş kanlar var onları temizlemeli miyim yoksa dikiş alındıktan sonrasını mı bekliyim? Önerilerinizi bekliyorum :)
Gecmis olsun Millais.kac gun oldu ameliyat olali ve foto eklermisin merak ettimSüpersiniz kızlar çok teşekkürleer
Çok haklısın canım.. Varsın diğer kızlarınkine benzesin, o kadar güzeller ki.
Bu tarz yorumlar da ameliyat olacak hastaları etkiliyor tam da ameliyat öncesi. Kızlar doktor başarılı, ameliyattan aman korkmayın, her şey yolunda gidecek..
Stuff89 uzun uzun anlatımın için çok tesekkur ederim. Cok faydalı oldun. Bizde bir grup arkadas Ankarada ameliyat olacagiz kısmetse. Umarim hepimiz için bu kadar kolay ve basarılı geçer süreç :)
herkese merhaba,
forumda yeniyim fakat şimdiden çok bilqilendirici buldum. harika tavsiyeler ve öneriler mevcut.
Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat bir süre burnuma piercinq takmıştım, acaba bu yüzden ameliyat esnasında sıkıntı yaşar mıyım? Bu konuda bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürlerss!
Bubmerhaba kızlar:) ben muhammet dılbere amelıyat olalı 1 ay oluyor. burnum kalın derılı oldugu ıcın hala ödemler bıtmedi ve ıyılesmesı yanı oturması zaman alıcak gıbı epey. amelıyat sonrası normal olan cildim amelıyat sonrası aşırı yağlandı.. resmen terlemiş gıbı parlıyor cıldım acaba ne yapmalıyım bılen var mı ya da boyle olan? sabunla yıkayıp nemlendırıorum sabah aksam ama
Peki nasıl memnunmusunmerhaba kızlar:) ben muhammet dılbere amelıyat olalı 1 ay oluyor. burnum kalın derılı oldugu ıcın hala ödemler bıtmedi ve ıyılesmesı yanı oturması zaman alıcak gıbı epey. amelıyat sonrası normal olan cildim amelıyat sonrası aşırı yağlandı.. resmen terlemiş gıbı parlıyor cıldım acaba ne yapmalıyım bılen var mı ya da boyle olan? sabunla yıkayıp nemlendırıorum sabah aksam ama
cıldınde yağlanma olanlar ne yaptıklarını yazarsa cok sevınırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?