Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

açılmıyolar canım rahatca banyo yapabilirsin, ben de yaptım :)

Bantlıyken duş almakta sakınca yok , bantlar açılmaz daha çok yapışır ama ben o yapışkanımsı durumdan çok rahatsız olmuştum.Şimdiye dek ıslatmadıysan dikişlerin alınana kadar ıslatma derim su değdiği zaman açılmıyor fakat daha kötü oluyor( yapış yapış ).Dikişler alınana kadar yüzünü sabahları ıslak mendille sil duşunuda burnun ıslanmıcak şekilde yap derim .yüzeydeki kanı temizlemek içinde hiç uğraşma zaten dikişlerin üzerine yumuşatıcı merhem süreceksin kurumuş kanın üzerinede sür yumuşasın.Dikişlerini aldırmaya gittiğinde de tüm yapman gerekenleri doktoruna detaylıca sor cnm.

Stuff89 uzun uzun anlatımın için çok tesekkur ederim. Cok faydalı oldun. Bizde bir grup arkadas Ankarada ameliyat olacagiz kısmetse. Umarim hepimiz için bu kadar kolay ve basarılı geçer süreç :)

Muhammet Dilber İzmir için son 1 kişi arkadaşlar :) İzmir'de ameliyat olmak isteyen ya da İzmir'e gelebilecek olanlar bana ulaşsın :)

Stuff89 uzun uzun anlatımın için çok tesekkur ederim. Cok faydalı oldun. Bizde bir grup arkadas Ankarada ameliyat olacagiz kısmetse. Umarim hepimiz için bu kadar kolay ve basarılı geçer süreç :)

Rica ederim, faydalı olduğuna çok sevindim. Umarım sizler de sorunsuz, başarılı bir ameliyat süreci (öncesi, sonrası) yaşarsınız. Geçmiş olsun şimdiden :)

herkese merhaba,

forumda yeniyim fakat şimdiden çok bilqilendirici buldum. harika tavsiyeler ve öneriler mevcut.

Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat bir süre burnuma piercinq takmıştım, acaba bu yüzden ameliyat esnasında sıkıntı yaşar mıyım? Bu konuda bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürlerss!

Mrb burdan yaptığım araştırmalar sonucu Muhammet beyden randevu aldım 11 Kasım bakalım neler diycek çok heycan ve korku var

benim de burnumda piercing vardı, tam olarak kapanmadı (4 5 senedir takmadığım halde) ve biraz belli oluyordu, şimdi biraz daha az belli gibi.. ama sorun olmadı, neden olsun ki zaten :)

merhaba kızlar:) ben muhammet dılbere amelıyat olalı 1 ay oluyor. burnum kalın derılı oldugu ıcın hala ödemler bıtmedi ve ıyılesmesı yanı oturması zaman alıcak gıbı epey. amelıyat sonrası normal olan cildim amelıyat sonrası aşırı yağlandı.. resmen terlemiş gıbı parlıyor cıldım acaba ne yapmalıyım bılen var mı ya da boyle olan? sabunla yıkayıp nemlendırıorum sabah aksam ama

Bub

Bunu forumda bi kaç kişiden daha okudum fakat daha sonra düzeldiğini yazmışlardı hersayfayı okudum nerdeyse sanada geçmiş olsun zor kısmı atlatmışın ben daha muayne için gün aldım Herşeyin başındayım bence zor olan kısmı atlattığına şükret cnm

Peki nasıl memnunmusun

evet tabı zor kısmı atlattım cok sukur memnunum seklinden ama cok şiş hala yani eğer ınerse tahmın ettıgım gıbı olucak daha memnun olucam ama cok dogal oldu burnum.yenı tanıstıgım kımse estetık oldugumu anlamıyor. ama hala elime şişlikler geliyor. ve orantısız odemler sankı yamukmus burnum gıbı hıssetırıo ama muhammet beyde baktı kemik ödemleri fazla dedı derın kalın dedı bu sebeple ben tam gercek sonuc ıcın 1 yıl beklemesı gerekenlerdenım...

Bende perşembe günü görüşme için gün aldım. Bakalım doktora içim ısınırsa ona ameliyat olmak istiyorum

cıldınde yağlanma olanlar ne yaptıklarını yazarsa cok sevınırım:)

Geçmiş olsun cnm..Öncelikle yalnız olmadığını söylemeliyim bende kalın derili hastalardan biriyim, 1.5 ay önce ameliyat oldum..Evet süreç bizler için daha uzun olacak ve kime gidersen git ince derili bir hastanın sonucu gibi olmayacak kendini buna hazırla..En zor kısım beklemek.. Burnun kemikli kısmına kadar üst ve kenardan hatta kanatlarına kadar dokunabilirsin fakat kıkırdağın başlangıcından itibaren burun ucuna kesinlikle dokunmamanı öneriyorum, en azından bir süre daha.Verilen burun damlasınıda damlatmak yerine kulak çubuğu ile tatbik et çünkü cilt yağlı damlada yağlı olunca sivilce oluşabiliyor.T bölgene krem vari şeyler kullanma sadece sabunla yıka ben antibakteriyel sıvı sabun ve palmolive termal spa kullanıyorum palmolivein ( mineral massage- mavi ) içinde tanecikler olduğu için çok hafif ufak dokunuşlarla bölgeyi yıkıyorum.temiz tutman şart yoksa yağlanma fazla olup sivilceler oluşacaktır sivilce çıksa bile sakın oynama. dr un verdiği ımex krem kullanabilirsin .Etki etmez ise başka bir krem daha var onu istersin...Artık kış geldi bol sıvı tüketemicez ama ödem atmak için zorlada olsa bolca su içmeyi ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…