Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Mrb kızlar eminim ameliyat öncesi sizinde korkularınız olmuştur fakat ben 3 sene önce ameliyata 1 saat kala vazgeçtim korkudan son aylarda yaptırma düşüncesi yine yoğunlaştı kafamda ama hala korkuyorum fotoğrafçıyım be kışın elemanlar idare eder fakat sezon açılınca dükkana dönmem lazım 11 inde muayenem var sanırım Ocak gibi boş yer varmış acaba ne zamana geçer sanırım bende kalın derililerdenim bunu doktor daha iyi bilir

Canım ameliyat işin en kolay kısmı korkulacak bişey yok . Saatler sonra kendini ameliyatlı gibi bile hissetmeyeceksin, tabi kendini güvenilir ellere teslim edersen. Muhammet hoca bunun için doğru bir tercih.Kendine 15 gün zaman ver 15 günde yüzünde hiç bir morluk ve şişliğin kalmayacak ama burnundaki ödem yavaş yavaş geçecek işin zor kısmı beklemek..Kalın derili ve zor bir burun olmasına rağmen benim yüzümdeki şişlik ve morluklarım 11. gün de geçmişti normal bir insan gibi 15. gün dışarıya çok rahat çıkabilirsin fakat ödemlerin çoğalmaması için eforlu işlerden uzak durmalısın bir süre evinde dinlenmen senin için daha iyi olacaktır..

Çok tşk ederim bu konu çok zor ama böle birilerinden bilgi almak iyi geliyor ben tanıdık birini buldum ve bu Konuşa bişiler sordum doktorunu bile hatırlamadı neden bişileri paylaşmak bu kadar zor gelir anlamıyorum sana tekrar tşk

aynı dert bende de var benim korkum tamponlar ya, herkes çok acıdığını söyleyince cesaret edemiyorum. Birde yaş ilerledikçe burun ucu falan düşüyormuş diyorlar daha da korkuyorum. off ne yapacağız bilmiyorum..Bende 3 senedir olcam sözde..

Aralık ayı gibi Ankara'da ameliyat olmak isteyenler var mı? Bu sefer kesin olmak istiyorum.

Oncelikl

Kızlar tekrar mrb bütün gün elimde telefon forum daki yazıları okumaktan afakanlar bastı çıldırcam bu nasıl bi psikoloji ya benmi böyle korkağım yoksa herkeste oluyormu bu deneyimi yaşayanlar yardımcınolsunlar lütfen.

Tampon konusunda kimse korkmasin inanin benide cok korkutmuslardi ama hic acimadi sadece garip bi his yani bir hafta boyunca tamponla yasiosun burun alisio ve onlari alirken ordan garip bi his sadece ama asla aci degil ve cok kisa suruyor yani 2 3 dk lik bisey bunun icin ameliyattan kacmayin. Ve gercekten geri donup bakiorum okdr korku bosunyamis oldum bitti iyilestm bile cok sukur 1 ay olmus bile. Gercekten basit bir ameliyat kimse kotkmasin kendinizi isin iyi bilen bi doktora birakin ve dusunmeyin.

Bide 11 inde Muhammet Beyle randevum var Tekirdağ'dan gelicem ist otogar dışında gitmedim otogardan metroyla direk gidiliyormu kızlar bilen varmı

Bişi daha sorcam acaba ameliyat kaç saat sürecek ve yanımızda refakatçı şartmı benim gelecek kimsem yokki

peki birşey soracağım ben yurtdışındayım, ameliyat tarihim netleşirse-tabii önce cesaret etmem lazım-kaç gün sonra uçağa binebilirim, fikriniz var mı?
Tampon konusu cidden kafamı çok kurcalıyor, acayip korkak biriyim sırf bu yüzden erteliyorum sürekli yoksa beni bilen bilir burda 2012 yılından beri ameliyat olcam

işte bende bundan dolayı 2 yıldır erteliyorum ya
Biz ankara grubu olarak toplu wat sap yapiyoruz su anda 4 kisi var eger istersen sende katilabilirsin ordan rahat gorusuruz

ya bende katılayım aranıza :)

Merhaba canim bende hic ameliyat olmamis biri olarak cok korkmustum ama inan en kolay ameliyat burun ameliyatiymis girerken sakinlestirici istedim hafifletti beni sonra bir bakmisim uyuyup uyanmisim ve ne sizi ne agri ben ameliyat oldummu dedim ama muhammet beyin hakkini yememek lazim isinin ehli bir doktora oldugum icin cok sansliyim ben ameliyat oncesi arnica kremi 10 gun surdum goz altlarima elmacik kemiklerime gerci yuzumun heryerine surdum ve sonuc olarak ben hic morarmadim bunye meselesi tabi ama o kremi surmekte yarar var tabi ben 7. Gun disari ciktim sislerimde bir hafta sonra kalmadi bile. Hep iyi şeyler düşün canım. Benim derim ne ince ne de kalındı muhammet bey hemen söyler zaten kalın derili olup ameliyat olan arkadaşlarda var çabucak atlatan umarım istediğin buruna kavuşursun canım güzel haberlerini bekliyoruz.

canım mutlaka hemen olmalısın bende çok korkardım ama hiç erteleme uçak konusunda pek bir bilgim yok ama muhammet beyin birçok hastası var yurtdışından ameliyat olup gidiyorlar. En iyisi doktora sorman tampon konusuna gelince hiç acımıyor sadece sinek ısırığı gibi bir acı oluyor o da saniyelik. Dikişleri de aldırırken acımıyor bilginiz olsun. Sakın erteleme bence canım :)

Merhabalar nutella bende yurt disindan 10 kasimda gidecegim istanbula ve ertesi gün ameliyat olacagim ins.Muhammed bey 8gun den önce ucak yasak dedi basinctan dolayi kanama riski cok yüksekmis.

cıldınde yağlanma olanlar ne yaptıklarını yazarsa cok sevınırım:)
Benimde cildim çok yağlıdır ameliyattan sonra özellikle burnumun üstü çok yağlandı ama ilk ay ben hep tonikle sildim canım özellikle sabah kalkınca yağlıydı burnum ilk ay biraz sivilcelenmede oluyor normal tabı sonra geçiyor zaten. Gül suyu ile de temizleyebilirsin.

Benim acımadı canım hiç korkma burun ucu kendiliğinden düşmez :) zaten şuandaki teknikle hiç düşmez özellikle muhammet bey burun ucunu çok sağlam yapıyor çünkü burun kemiğimiz kırılmıyor törpülenip kesiliyor canım düşmez merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…