canım mutlaka hemen olmalısın bende çok korkardım ama hiç erteleme uçak konusunda pek bir bilgim yok ama muhammet beyin birçok hastası var yurtdışından ameliyat olup gidiyorlar. En iyisi doktora sorman tampon konusuna gelince hiç acımıyor sadece sinek ısırığı gibi bir acı oluyor o da saniyelik. Dikişleri de aldırırken acımıyor bilginiz olsun. Sakın erteleme bence canım :)
aynen ilk ay bu şekilde oldu bende de yağlanma parlama tonikle temizle canım birde gül suyu iyi geliyor ama tabi yağlanmanın önüne geçemiyoruz derimiz yenileniyor dokular yenilenıiyor. Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar:) ben muhammet dılbere amelıyat olalı 1 ay oluyor. burnum kalın derılı oldugu ıcın hala ödemler bıtmedi ve ıyılesmesı yanı oturması zaman alıcak gıbı epey. amelıyat sonrası normal olan cildim amelıyat sonrası aşırı yağlandı.. resmen terlemiş gıbı parlıyor cıldım acaba ne yapmalıyım bılen var mı ya da boyle olan? sabunla yıkayıp nemlendırıorum sabah aksam ama
ayy ne güzel benim oldu bitti bu heyecan çok güzel ilk ameliyattan çıktığımda burnuna alışamayacaksın kalkık gelecek kısa gelecek sonra inmesin daha çok diye dua edeceksin o kadar doğallaşıcak ki umarım istediğin buruna kavuşursun canımOfff kizlar ameliyat tarihi yaklastikca cokkkkk heyecanlaniyorum.en cokta aynadaki yeni bir beni görünce nasil bi tepki vericem..
Merhabalar nutella bende yurt disindan 10 kasimda gidecegim istanbula ve ertesi gün ameliyat olacagim ins.Muhammed bey 8gun den önce ucak yasak dedi basinctan dolayi kanama riski cok yüksekmis.
evet olmam gerek yoksa ilerde " olsaydım nasıl olacaktı"gibi düşüncelere kapılcam
neyse doktoru bir yarin arayım bakayim inş randevu ve ameliyat tarihini çok ileri bir tarihe atmaz
Tampon konusunu hiç açmayayim :) adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor..
Cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
rica ederim kafana takılan birşey olursa yardımcı olurumevet olmam gerek yoksa ilerde " olsaydım nasıl olacaktı"gibi düşüncelere kapılcam
neyse doktoru bir yarin arayım bakayim inş randevu ve ameliyat tarihini çok ileri bir tarihe atmaz
Tampon konusunu hiç açmayayim :) adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor..
Cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
Tesk ederim cnayy ne güzel benim oldu bitti bu heyecan çok güzel ilk ameliyattan çıktığımda burnuna alışamayacaksın kalkık gelecek kısa gelecek sonra inmesin daha çok diye dua edeceksin o kadar doğallaşıcak ki umarım istediğin buruna kavuşursun canım
Çok tşk ederim gerçekten bu yazdıkların bana iyi geldiMerhaba canim bende hic ameliyat olmamis biri olarak cok korkmustum ama inan en kolay ameliyat burun ameliyatiymis girerken sakinlestirici istedim hafifletti beni sonra bir bakmisim uyuyup uyanmisim ve ne sizi ne agri ben ameliyat oldummu dedim ama muhammet beyin hakkini yememek lazim isinin ehli bir doktora oldugum icin cok sansliyim ben ameliyat oncesi arnica kremi 10 gun surdum goz altlarima elmacik kemiklerime gerci yuzumun heryerine surdum ve sonuc olarak ben hic morarmadim bunye meselesi tabi ama o kremi surmekte yarar var tabi ben 7. Gun disari ciktim sislerimde bir hafta sonra kalmadi bile. Hep iyi şeyler düşün canım. Benim derim ne ince ne de kalındı muhammet bey hemen söyler zaten kalın derili olup ameliyat olan arkadaşlarda var çabucak atlatan umarım istediğin buruna kavuşursun canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım merhaba aralık 25 te muhammet hoca ankaraya gelecek..Ankara grubu ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsunuz?
Mrb ben Muhammet beye ilk ameliyatımı olacam ocakta ilk ameliyat çokmu kötüydü ki korktun ben zaten korkuyorum iyice korktumMerhaba arkadaşlar. Muhammet Dilber'de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ameliyatımı yaklaşık 2 yıl önce olmuştum ve olmadan önce de Muhammet Bey'le görüşmüştüm. Ama İstanbul uzak geldiği için onda olmamıştım ameliyatı. Keşke olsaydım
2 yıl önce ameliyatı araştırırken burada bir kız vardı. Muhammet Bey'e revizyon için gelmişti. Onun burnu şu an nasıl, o arkadaş kimdi hatırlayan var mı? Ya da revizyon ameliyatı olan başka biri yardımcı olabilir mi?
Kulaktan kıkırdak alınmasından korkuyorum biraz. Ama burnum şu an pek küçük değil burnumda da kıkırdak bulabilir. İkinci korkum da tabi ki ameliyat. İlk ameliyat gibi açık ameliyat mı olur acaba? Yoksa tek burun deliğinden girse yeterli mi?
Tekrar bunları konuşmak kabus gibi kızlar ya. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mrb ben Muhammet beye ilk ameliyatımı olacam ocakta ilk ameliyat çokmu kötüydü ki korktun ben zaten korkuyorum iyice korktum
selam,Canım merhaba aralık 25 te muhammet hoca ankaraya gelecek..
Buyuk bi ihtimal koru hastanesinde olacak arkadasim siz muhammet beyin muayenesini arayip bilgi alabilirsinizselam,
muhammet bey ankarada nerede olacak ? muayene mi yapacak ameliyat mı? ben de bursadan gelip görüşmek istiyorum,kiminle görüşüp randevu almalıyım?
selam,fiyat ne olacak acaba?Stuff89 uzun uzun anlatımın için çok tesekkur ederim. Cok faydalı oldun. Bizde bir grup arkadas Ankarada ameliyat olacagiz kısmetse. Umarim hepimiz için bu kadar kolay ve basarılı geçer süreç :)
ankarada ne kadar kalacak?ücret ne kadar?teşekkürler...Buyuk bi ihtimal koru hastanesinde olacak arkadasim siz muhammet beyin muayenesini arayip bilgi alabilirsiniz
Ankarada ne kadar kalacagını bilemiyorum canım hasta sayısına bağlı olarak değişir büyük ihtimalle ücret 7500 .. Muaynehaneyi arayarak daha detaylı bilgi alabilirsin.. Eğer olmaya karar verirsen haber ver ankara hastaları olarak iletişim halinde olalımankarada ne kadar kalacak?ücret ne kadar?teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?