Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Offf kizlar ameliyat tarihi yaklastikca cokkkkk heyecanlaniyorum.en cokta aynadaki yeni bir beni görünce nasil bi tepki vericem..

evet olmam gerek yoksa ilerde " olsaydım nasıl olacaktı"gibi düşüncelere kapılcam
neyse doktoru bir yarin arayım bakayim inş randevu ve ameliyat tarihini çok ileri bir tarihe atmaz
Tampon konusunu hiç açmayayim :) adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor..
Cevap verdiğin için teşekkür ederim :)

aynen ilk ay bu şekilde oldu bende de yağlanma parlama tonikle temizle canım birde gül suyu iyi geliyor ama tabi yağlanmanın önüne geçemiyoruz derimiz yenileniyor dokular yenilenıiyor. Geçmiş olsun canım

Offf kizlar ameliyat tarihi yaklastikca cokkkkk heyecanlaniyorum.en cokta aynadaki yeni bir beni görünce nasil bi tepki vericem..
ayy ne güzel benim oldu bitti bu heyecan çok güzel ilk ameliyattan çıktığımda burnuna alışamayacaksın kalkık gelecek kısa gelecek sonra inmesin daha çok diye dua edeceksin o kadar doğallaşıcak ki umarım istediğin buruna kavuşursun canım

Merhabalar nutella bende yurt disindan 10 kasimda gidecegim istanbula ve ertesi gün ameliyat olacagim ins.Muhammed bey 8gun den önce ucak yasak dedi basinctan dolayi kanama riski cok yüksekmis.

şimdiden geçmiş olsun, eminim çok güzel bir burnun olacak.
8 günse iyi o zaman bende zaten iki hafta kalmayı düşünüyordum, sevindim buna :) Bu arada lütfen kendini iyi hissettiğinde bizlere ameliyat sürecini anlatır mısın?

rica ederim kafana takılan birşey olursa yardımcı olurum

tamam sss_1 çok teşekkür ederim ilgin için:)

Tesk ederim cn

Tesk ederim kizlar.umarım bende Muhammed hocanın tüm hastalari gibi mutlu olurum.nutella tabiki paylaşırim bütün süreci ayrintili anlatmayi planliyorum resimli:) burasi ciddi sekilde bana faydali oldu bende isterimki birilerine faydali olayim..konu basligim basima gelen en güzel sey die anlatmaya baslarim ins.

Burda ameliyat olmuş bazı arkadaşlar bazı şeyleri gerçekten çok abartıyorlar..Evhamlığınızı anlıyoruz ama okadarda abartmaya gerek yok..Evet bazı tamponlar kolay çıkarken bazılarıda zor çıkabilir .Bu, içerdeki kanamaya bağlı olarak gelişiyor burna sokulan tamponlar tamamiyle yağlı o nedenle çıkmasıda kolay oluyor sadece duş alırken burnun içine su kaçırmayın yeter. Kanama çok olursa yada burnun içine su kaçarsa tampondaki yağın bir kısmı akıp burun kılları tampona yapışabilir o nedenle çıkarkende biraz acıyabilir fakat acı sadece burnun ucunda hissedilir yukarda hissedilmez o yüzden korkulacak bişey yok arkadaşlar..Tamponların ortası delik olduğu içinde çok rahat nefes alınabiliyor herşey normal olacak ama arnica kremi özellikle ameliyattan sonra gün aşırı moraran kısımlara sıkça sürün bir kaç saat sonrada hafifçe ovuşturarak çıkartıp yeniden tatbik edin çünkü jel, renk pigmentlerini çeken bir özelliğe sahip öyleliklede morluklarınız günden güne azalacak.

Çok tşk ederim gerçekten bu yazdıkların bana iyi geldi

Merhaba arkadaşlar. Muhammet Dilber'de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ameliyatımı yaklaşık 2 yıl önce olmuştum ve olmadan önce de Muhammet Bey'le görüşmüştüm. Ama İstanbul uzak geldiği için onda olmamıştım ameliyatı. Keşke olsaydım
2 yıl önce ameliyatı araştırırken burada bir kız vardı. Muhammet Bey'e revizyon için gelmişti. Onun burnu şu an nasıl, o arkadaş kimdi hatırlayan var mı? Ya da revizyon ameliyatı olan başka biri yardımcı olabilir mi?
Kulaktan kıkırdak alınmasından korkuyorum biraz. Ama burnum şu an pek küçük değil burnumda da kıkırdak bulabilir. İkinci korkum da tabi ki ameliyat. İlk ameliyat gibi açık ameliyat mı olur acaba? Yoksa tek burun deliğinden girse yeterli mi?
Tekrar bunları konuşmak kabus gibi kızlar ya. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mrb ben Muhammet beye ilk ameliyatımı olacam ocakta ilk ameliyat çokmu kötüydü ki korktun ben zaten korkuyorum iyice korktum

Mrb ben Muhammet beye ilk ameliyatımı olacam ocakta ilk ameliyat çokmu kötüydü ki korktun ben zaten korkuyorum iyice korktum

korkmana gerek yok muhammet beye amelıyat olali76 gun oldu ve ne ameliyat oncesnde ne snrasnda tampon olmasindan dolayi hafif bir rahatszlik disnda agrim sizm olmadi hamd olsunki muhammet beyin dedgi gbi 5saat suren ameliyat snrasi hc bisey anlamadm

selam,
muhammet bey ankarada nerede olacak ? muayene mi yapacak ameliyat mı? ben de bursadan gelip görüşmek istiyorum,kiminle görüşüp randevu almalıyım?
Buyuk bi ihtimal koru hastanesinde olacak arkadasim siz muhammet beyin muayenesini arayip bilgi alabilirsiniz

ankarada ne kadar kalacak?ücret ne kadar?teşekkürler...
Ankarada ne kadar kalacagını bilemiyorum canım hasta sayısına bağlı olarak değişir büyük ihtimalle ücret 7500 .. Muaynehaneyi arayarak daha detaylı bilgi alabilirsin.. Eğer olmaya karar verirsen haber ver ankara hastaları olarak iletişim halinde olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…