Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugün görüşme yaptım. Benim burun derim ise malesef ince deriliymiş. Muhammet bey olumsuz taraflarını anlattı. 2.ameliyatım olacaktı benim, revizyon yani. Ama olmasan daha iyi dedi.ince deri her kusuru gösterirmiş. Ameliyat sonrası istediğin gibi olmayabilir dedi. Onca doktor gezmiştim hiç böyle diyen çıkmadı. En azından dürüst bir doktor, para için her önüne geleni ameliyat etmiyor

İzmir grubuna katılmak isteyenler bana ulaşsın arkadaşlar :) Hazır fırsatımız varken degerlendirelim :)

ben bu sene kafama koydum ameliyatıda fakat bazı resimler beni Muhammet bey konusunda tereddütte bıraktı.
sanki yaptığı burunlar yüzde biraz kısa kalıyor yani dudakla arası çok açık gibi ve birçok resimde bunu görünce kafam karıştı. çokemin bir şekilde Muhammet beye karar vermiştim ama sizce ???

Merhaba canim.valla biz ameliyat olmamis bayanlarin kafasinda hep sorular ve kaygilar var haklisin.bende uzuuun zamandir dr aradim.sonunda Muhammed hocada karar kıldım benim istedigim burun tarzina en yakin doktor kendisiydi cunki.kisa burun konusu ise .ben söyle düşünüyorum eski ve yeni resimleri kiyasliyoruz eski fotolar büyük kemerli ve düsuk burunlar oluyor genelde .yeni halleri bambaska aslinda olmasi gereken burunlar bize kisa gelebiliyor.bol sanslar diliyorum sana canim.

Son 2 gün kaldi kizlarrrr icim icime sigmiyor heyecandan.hersey güzel olsun Allahim lütfennnnn
Cnm mrb heyecanını Anlıyorum ben ocakta Olacağım halde çok heycanlıyım senin çok az kalmış umarım herşey yolunda gider doktorla neler konuştunuz burnunda ilgili bi tasarım yaptımı anlatırmısın biraz

Canım o dikkat ettiğin şey keşke senin söylediğin gibi kolay olabilse kısa kalmıyor aslında yüz hatları öyle çene gerideyse burun uzun olamaz benim çenem önde burnum biraz uzun duruyor fakat ödemden kaynaklandığı için kalın derilide olunca epey bi süreç beklemem gerekiyor tam inmesi için.. Burnun mesafesi daha çok çeneye göre ayarlanıyor.Hasta geride olan çenesi için implant taktırmadıktan sonra doktorun bunun için yapabileceği bişey yok eldeki malzemeye uygun bir burun yapıyor hepsi bu..Değerlendirmeni yaparken birazda yüzün durumuna görede bakmalısın sadece buruna bakmak yanlış olur.

ben yaptırdaktan 9gun snra ıse basladım hc bır musterımde amelıyat oldugumu anlamadı soyldgmdede dogal durdugunu soledıler muhammet bey ısının ehlı doktor ısrar etsenız bıle gtmycek kısa cok kalkık cok kavıslı yapmyor burnu

Mrb ben Muhammet beye ilk ameliyatımı olacam ocakta ilk ameliyat çokmu kötüydü ki korktun ben zaten korkuyorum iyice korktum

Kötü değil korkulacak bir şey yok. Ama yine de ameliyat sonuçta. Düşüncesi bile insanı germeye yetiyor. Yoksa ağrı sızı hissetmedim hiç.

ameliyat fiyatıyla ilgili bi bilgi alabildiniz mi peki? revizyon ameliyatlarını kaça yapıyormuş. genel olarak fiyatları hakkında bi bilgi veren pek çıkmadı. normalse 7500 ama revizyon ya da burun ucu ameliyatları kaç tl acaba?

ben muhammet dilbere ameliyat olmayı düşünyorum doğal bir görünümden yanayım kimse anlamasaın istiyorum muhammet beye ameliyat olanlar bana yardımcı olabilr ler mi

mrhabalar kızlar ben de ameliyatımı oldum 6.günümdeyim ancak fırsat bulup da yazabiliyorum. Fotoğraf paylaşımı da yapacağım inşallah en kısa zamanda ben çok şiştiğim için şimdi paylaşıp olmak isteyenleri korkutmak istemem çünkü şişlik kişiden kişiye değişen bir durum. Öncelikle benim muhammet beyden talebim doğal bir burun olmasıydı. bu konuda bdni çok rahatlattı. ve şuan 6.gunumdeyim eski burnumdan çok az farklar görebiliyorum burnumda çok ufak dokunuşlar yapılmış gibi uzerinde bandaj olduğu için çok da net kestiremiyorum. Ameliyat olcaklara önerim arnica kremi ihmal etmemeleridir. ben çok faydasını gördüm. bir de sabırlı olmak gerekir tabi çünkü tamponlar alınana kadar ki süreç zor bir süreç.Ameliyattan hiç korkmayın ben evimde uyuyorum gib hissettim bi uyandım ameliyathanedeyim olmuş bitmiş herşey. Herhangi bir ağrı sızı da olmadı. Bu ilk 4 5 günki sıkıntı agrı olduğu için değil şiştiğiniz ve tamponlardan dolayı nefes alamadığınız için zor oluyor

Yarın benim ameliyat günüm belli olacak sanırım bu tecrübeni paylaştığın için tşk bende ameliyattan yani narkoz dan çok korkuyorum en büyük derdim bu bi kızım var ve ameliyatta bi sorun yaşayıp onu yalnız Bırakma korkusu var ama bu ameliyat olmazsam kafamdan hiç atamıycam peki ameliyattan sonra yattın mı hastanede

Merhaba kızlar. . Bu kez Almanyadan degil İstanbul dan yaziyorum.bu gun geldim ve doktor Muhammet bey ile görüstüm.görüsme gayet güzel gecti gerci heyecandan sormam gereken bazi seyleri sormayi unuttum ama yarin sabah sorcam.sabah 9 da ameliyata alcak hersey umarim guzel olacak.Muhammet bey okadar mütevazi ve cana yakinki ayrica kesinlikle paragoz doktorlardan degil.bugun yasadigim bir olay sonrasi doktor secimimde ne kadar dogru karar vermiş oldugumu bir kez daha anladim..Muhammet bey insana acaip bi güven veriyor iyi yada kötü herseyi uzuñ uzun anlatti..vee bisuru foto gosterdi hepside birbirinden güzel di.ben istemediklerimi begenmediklerimi anlattim soyle boyle olsun demedim. Olmamasini istedigim burunlari soyledim sadece.tabiki tekrar sordu bana nasil bi burun istersin yoksa banami birakirsin dedi.cevabim size guvenim tam bana yakisan saglikli guzel bir burun yapicaginizdan eminim oldu.ztn Muhammet bey kalkik delikleri onden gozuken ince sivri uclu vs vs burunlar kesinlikle yapmiyor.kendiside soledi ztn..neyse biraz fazla uzun oldu mesajim heyecandan kizlar anlayisiniza siginiyorum.. dualarinizi eksik etmeyin lütfennnnn. Ameliyat olacak butun arkadaslara simdiden gecmis olsun diliyorum Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Simdiden cok cok gecmis olsun insallah istedigin buruna kavusursun darisi benim gibi 25 aralik bekleyenlere arkadasim ameliyat sonrasida yazarsan seviniriz

S
allah yardımcın olsun inş sağ sağlim çıkarsın ameliyattan ve herşey istediğin gibi olur lütfen burdan yazmayı unutma merak ederim yarın 5 buçuktada benim görüşmem var Muhammet Bey'le

Canim benim hiç korkma narkoz bende okadar korkuyorum ve öleceğini saniyordumki aileme mektup bile yazmıştım benimde tek korkum narkozdu ama muhammet bey narkoz konusunda hata yapabilecek hastanelerle calismiyor zaten hepsi iyi hastaneler ki ztn narkoz öncesi bir dünya test yapılıp uygün olup olmaman tespit ediliyor değilsen zaten ameliyat olmuyor ben bir gün kaldim ben herkese de kalmayi tavsiye ederim çünkü ilk gün narkoz etkisi üzerinizde epey bi fazla oluyor benim inanılmaz midem bulanmisti aninda müdahaleyle iğne yapılmasıyla geçti ve gece boyunca hemsireler buz tuttu yuzume 10 dakka durup 10 dakka dinlendirerek bunu evde yapmak zor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…