kabul ettim şimdi görebilirsin. barış beyı bende duymuştum ama kbb cı olmasını istedigim için başka doktorla görüşmeden muhammet beyle görüşmem yettı benım doktor beklentılerımın üstündeydi:)güvendim amelıyatımı oldum sonuçtanda mutluyum:)
Arkadaşlar Mihammed bey kesinlikle birinci burun ameliyatlarında başarılı..Ama bi şey hakkında fikrim yok.revizyonlarda başarılımı acaba?
kızlar ben işe girdiğim için uzun zamandır giremedim farkındayım, neler oldu forumda bilmiyorum şimdi resimlerime soru gelmiş o yuzden öğlen arası yazayım dedim ama inanın akşam eve gittiğimde bilgisayarı açmak zor geliyor butun gun bilgisayar başında olunca dinlemke istiyorum, gözdecim neyaptın oldun mu ameliyat seni çok merak ettim.?
benım burnum eskisine göre iyi delikler arasındakı fark azaldı. bi 8-9 ay geçsin inşallah ozaman daha guzel olur. hala sol burun deliğim tıkalı gıbı, bu alerjik olabilirmiş o yuzden bir damla verdi muhammet bey onu b,r ay kullanacam inşşallah nefes alabilirm ilerleyen zamanlarda, denize girersemde açılacağını soyledı dokktor bey ama bu yaz bıraz zor gıbı duruyor bu iş. bakalım artık yenı resim çekebilsem yukleyecektım ama resim bıle son zamanlarda çekmedim. çekersem yazmasamda resim yuklerım bi değişiklik olursada eklerım.
isteyen özelden msj atabilir çünkü onlar maile geliyor mailim hergün açık o yuzden daha rahat cevap verebilirim. ama foruma pek giremiyor artık.
kendize iyi bakın...[/QU
Merhaba Umay, bende muhammet bey'i araştırıyorum, revizyon olucam. Beni arkadaş olarak eklermisin ?
Çok doğru bir soru sormuşsun. Bende revizyon olucam. Ve çok kararsızım. Aynı şeyi bende düşündüm.
canım albumler bolumun de imi arkadasımız revızyon olmus,muhammed bey e ıstersen bır bak .
ben begendım basarılı amelıyat olmus bence
Teknolog sana bissuru şey yazdım msj sayım azmış ozel msj gönderemiyorum((
resimlerimi aldım ve ekledim bakabilirsiniz arkadaşlar şişliklerim inmedi daha ama bir fikir verir umarım 1. ayım.
en bliyorum rica eden beni MUhammet beye ankarada yapılabilirmi diyee....yapabilirim demişi benim bazı prommlemler vardı onlar yüzündne ertelemiştimm....şimdi herşey tamam bir çocuklara bakabilecek biri lazımm...onu ayarlamaya çalışıyorumm...nisan çıkmadna olcam çok büyük ihtimal....çocukları ayarlayıp Muhammet beyi arıycam randevu talep edicemm.....olacak varsa ayarlasınn daha uyguna oluyor birkaç kişi olursa....daha mantıklı haberleşelimm..
ankarada olmayı planlayan kaç kişi olduk biz??
liste yapalımm....
Arkadaşlar merhaba ben de revizyon için sayısız dr gezdikten sonra , Barış Çakır ve Muhammet Dilber arasında kararsız kaldım..
O kadar dr'dan sonra bu 2 dr arasında kararsız kaldım. Fakat ciddi bir nefes sorumda olduğu için muhammet bey daha yakın geliyor. Fakat tasarım yapmıyor. Muhammet Bey'e ameliyat olupta
burnunun görüntüsünden memnun olmayan var mı aranızda ? Yardımlarınızı bekliyorum :)
herkes memnun olacak ki kimse şikayetci olmamış burnundan gerçekten de öyle 15 günlük burunlar bile sis degil bi iki aylık hallerini düşünemiyorum cok başarılı bi doktor .. iminin burnu revizyon oldugu halde cok gzel olmş
ceymey ben muhammet beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsin 6 ay oldu benim sorun yaşamadım hiç çok memnunum
senin burnunun sadece törpüye ihtiyacı var cnm onuda kapalı olursun bence rahat olur senin içinsen muhammet beyle görüştünmü hiç??
yok hayatım görüşmedim ama ona amelyt olmayı cok istiorm cnku cok güzel burunlar yapıo benim törpü olcak ama ben yine de onu istiorm keşke kapalı yapsa
sadece törpüyse kapalı yapabilir.bizde bi arkadaşla nisan sonu düşünüyoruz ama ben fiyat konusunda kararsızım çünkü 5000den fazla param yok onun ameliyatlarıda bayagı fazla sanırım =((
5 bine yapıo canm ethicada.. hastaneye göre degisio birikir o para da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?