Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selam Sasortikali arkadaş olarak beni de eklermisin ? Bende Barış Bey ile Muhammet Bey arasında kaldım.. En zoruda kararsız kalmak sanırım :)

muhammed beye ben de amelıyat olacagım ıns .ama benım sadece torpu olacak
bıldıgım kadarıyla kapalı teknık kullanmıyormus acık teknık de dıkıs ızı kalıyor mu acaba ?
bır de muhammed beyın amelıyat fıyatları 5-6 bın tl ımıs.sadece torpu de acaba bu fıyat
duser mı cok merak edıyorum ?

Çok doğru bir soru sormuşsun. Bende revizyon olucam. Ve çok kararsızım. Aynı şeyi bende düşündüm.

canım albumler bolumun de imi arkadasımız revızyon olmus,muhammed bey e ıstersen bır bak .
ben begendım basarılı amelıyat olmus bence

Son düzenleme:
Bence dr görüşmen lazım. Fakat onlarda hastaneye anestezi uzmanı vs. para ödedikleri için tahminimce fiyatta değişiklik yapmaz. yine de görüş derim.

Teknolog sana bissuru şey yazdım msj sayım azmış ozel msj gönderemiyorum ((

tamam canım mail atayım sana..

resimlerimi aldım ve ekledim bakabilirsiniz arkadaşlar şişliklerim inmedi daha ama bir fikir verir umarım 1. ayım.

muzom güle güle kullan canımmm burnunu fotolara baktımm...birde önden foto eklermisinn.....tşklerr şimdiden..

teknolog biz poliasla iletişim halindeyiz nisan sonunda olmayı düşünüyoruz ama tek sıkıntı fiyatın biraz fazla olması sende bizle iletişime gecersen belki kişi fazlalığından muhammet beyle görüşüp dahada uygun fiyatlara çekebiliriz

ankarada olmayı planlayan kaç kişi olduk biz??

liste yapalımm....

benim bildiğim benle birlikte 3 kişi var ama fiyat gerçekten farkediyor =(( istanbulda ziyarethane falan ayarlayabilir belki muhammet bey ve kişi fazlalığından indirimde yapabilir nedersiniz arkadaşlar hep beraber iletişime geçelim

bende sürekli memnun olmayanlar yazsın die uğraştım cnm ama yazan olmadı herkes memnun sanırım muhammet bey gercekten doğal burunlar yapıyor bende ona olmayı düşünüyorum ama fiyatı biraz fazla gibi sen fiyat sordun mu sana kaç dedi?

herkes memnun olacak ki kimse şikayetci olmamış burnundan gerçekten de öyle 15 günlük burunlar bile sis degil bi iki aylık hallerini düşünemiyorum cok başarılı bi doktor .. iminin burnu revizyon oldugu halde cok gzel olmş

senin burnunun sadece törpüye ihtiyacı var cnm onuda kapalı olursun bence rahat olur senin için sen muhammet beyle görüştünmü hiç??

senin burnunun sadece törpüye ihtiyacı var cnm onuda kapalı olursun bence rahat olur senin için sen muhammet beyle görüştünmü hiç??

yok hayatım görüşmedim ama ona amelyt olmayı cok istiorm cnku cok güzel burunlar yapıo benim törpü olcak ama ben yine de onu istiorm keşke kapalı yapsa

yok hayatım görüşmedim ama ona amelyt olmayı cok istiorm cnku cok güzel burunlar yapıo benim törpü olcak ama ben yine de onu istiorm keşke kapalı yapsa

sadece törpüyse kapalı yapabilir.bizde bi arkadaşla nisan sonu düşünüyoruz ama ben fiyat konusunda kararsızım çünkü 5000den fazla param yok onun ameliyatlarıda bayagı fazla sanırım =((

sadece törpüyse kapalı yapabilir.bizde bi arkadaşla nisan sonu düşünüyoruz ama ben fiyat konusunda kararsızım çünkü 5000den fazla param yok onun ameliyatlarıda bayagı fazla sanırım =((

5 bine yapıo canm ethicada.. hastaneye göre degisio birikir o para da :)

5 bine yapıo canm ethicada.. hastaneye göre degisio birikir o para da :)

ethica nasıl ki cnm neden bukadar fark ediyor orda olupta bize tavsiye eden yada etmeyen arkadaşlar lütfen yazın=(( tabi donanımlı hastanede olmak her açıdan daha iyidir ama yaklaşık 1000-2000lira fark var =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…