Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben de ameliyat olalı 5 gün oldu şeklinden pek bi şey anlamıyorum inşallah güzel olur yanaklarım da şiş

Arkadaşlar tamponlar çıkarılırken doktor bey neler diyor? Bana umut vaat edici şeyler söylemedi hiç, moralim bozuldu.
daha çok erken olduğu için şuan için kimse bir yorum yapamaz canım şekliyle ilgili ben aynaya bakmıştım bant ve tampon çıktığında gayet güzel gördüm şiş olduğu halde muhammet bey şimdiden beğenme şekli bu değil çünkü çok değişicek dedi. Benim 15 ay oldu ameliyat olalı okadar çok değişti ki burnum hatta bantlar tamponlar çıktıktan sonra şişiyor sonra sabretmek gerekiyor resimlerim albümlerde var. İstersen bakabilirsin canım geçmiş olsun...

Ay maşallah size, harika olmuş.
Haklısınız sabret lazım. İşte bu dönemlerde hasta daha çok ilgi bekliyor doktorundan :)

Ay maşallah size, harika olmuş.
Haklısınız sabret lazım. İşte bu dönemlerde hasta daha çok ilgi bekliyor doktorundan :)
Sagol canim benim farkettiysen ilk aylar nekadar sis hangi doktor yaparsa yapsin hep sis olur ilk aylar aslinda muhammet bey ilgilidir hastalariyla en ilgili doktor muhammet beydir hatta diger populer doktorlara gore ben hep aradim tabi dozunda saat kac olursa olsunsorularima cevap verdi aklina takilan birsey olursa bence ara canim sende bazen hala alerjik durumum oldugu icin benimki bile sisiyor 15 ay olmasina ragmen resmin varsa gormek isterim ne kadar oldu ameliyat olali

bu cuma yanı 20 mart amelıyatım var, doktora nasıl bir burun ıstedıgımı soyledım fakat unutmasından karıstırmasından korkuyorum. amlıyatım sabah 8 de, amelıyata girmeden once görüşme fırsatımız olur mu acaba?
tampon atel vs cıkartılma surecı kaç gun suruyor acaba?

amelıyat olanlar beni de izlemeye alır mısınız, fotograflarınızı gormek ıstıyorum, teşekkürler..

Ameliyat sabahı yanınıza geliyor doktor bey.

6:30 da orda olcakmısım, cok erken ya ,o gelmeden uyuturlarsa die korkuyorum. belirtsemmi acaba ıstedgımı,gelir dedı sekreteri ama.

6:30 da orda olcakmısım, cok erken ya ,o gelmeden uyuturlarsa die korkuyorum. belirtsemmi acaba ıstedgımı,gelir dedı sekreteri ama.
Merak etmeyin o gelmeden uyutmazlar. Ameliyat masasına gitmeden dr bey geliyor çünkü yanınıza. Öncesinde de selin hemşire geliyor.

bende 20 Mart cuma günü olcam saat 12:00de :) bakalım nasıl olcak çok heyecanlıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…