- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
Arkadaşlar tamponlar çıkarılırken doktor bey neler diyor? Bana umut vaat edici şeyler söylemedi hiç, moralim bozuldu.
Hiçbişi söylemedineler söyledi canım?
Günaydın ohafalanoldum tamponlar çıkarılırken ne diyebilirki muhammet bey??Arkadaşlar tamponlar çıkarılırken doktor bey neler diyor? Bana umut vaat edici şeyler söylemedi hiç, moralim bozuldu.
Yani aslında ben de onu merak ediyorum. İyi gözüküyor, güzel oldu vs türü şeyler söylemiyor mu?Günaydın ohafalanoldum tamponlar çıkarılırken ne diyebilirki muhammet bey??
Burnunuz guzel oldu ama dimiYani aslında ben de onu merak ediyorum. İyi gözüküyor, güzel oldu vs türü şeyler söylemiyor mu?
Karar vermek için henüz çok erken. Şu anda çok çok büyük.Burnunuz guzel oldu ama dimi
Bana lutfen resim yollarmisiniz bir hafta sonra felanKarar vermek için henüz çok erken. Şu anda çok çok büyük.
Gerçekten kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Henüz çok erken.Bana lutfen resim yollarmisiniz bir hafta sonra felan
daha çok erken olduğu için şuan için kimse bir yorum yapamaz canım şekliyle ilgili ben aynaya bakmıştım bant ve tampon çıktığında gayet güzel gördüm şiş olduğu halde muhammet bey şimdiden beğenme şekli bu değil çünkü çok değişicek dedi. Benim 15 ay oldu ameliyat olalı okadar çok değişti ki burnum hatta bantlar tamponlar çıktıktan sonra şişiyor sonra sabretmek gerekiyor resimlerim albümlerde var. İstersen bakabilirsin canım geçmiş olsun...Arkadaşlar tamponlar çıkarılırken doktor bey neler diyor? Bana umut vaat edici şeyler söylemedi hiç, moralim bozuldu.
Ay maşallah size, harika olmuş.daha çok erken olduğu için şuan için kimse bir yorum yapamaz canım şekliyle ilgili ben aynaya bakmıştım bant ve tampon çıktığında gayet güzel gördüm şiş olduğu halde muhammet bey şimdiden beğenme şekli bu değil çünkü çok değişicek dedi. Benim 15 ay oldu ameliyat olalı okadar çok değişti ki burnum hatta bantlar tamponlar çıktıktan sonra şişiyor sonra sabretmek gerekiyor resimlerim albümlerde var. İstersen bakabilirsin canım geçmiş olsun...
Sagol canim benim farkettiysen ilk aylar nekadar sis hangi doktor yaparsa yapsin hep sis olur ilk aylar aslinda muhammet bey ilgilidir hastalariyla en ilgili doktor muhammet beydir hatta diger populer doktorlara gore ben hep aradim tabi dozunda saat kac olursa olsunsorularima cevap verdi aklina takilan birsey olursa bence ara canim sende bazen hala alerjik durumum oldugu icin benimki bile sisiyor 15 ay olmasina ragmen resmin varsa gormek isterim ne kadar oldu ameliyat olaliAy maşallah size, harika olmuş.
Haklısınız sabret lazım. İşte bu dönemlerde hasta daha çok ilgi bekliyor doktorundan :)
Ameliyat sabahı yanınıza geliyor doktor bey.bu cuma yanı 20 mart amelıyatım var, doktora nasıl bir burun ıstedıgımı soyledım fakat unutmasından karıstırmasından korkuyorum. amlıyatım sabah 8 de, amelıyata girmeden once görüşme fırsatımız olur mu acaba?
tampon atel vs cıkartılma surecı kaç gun suruyor acaba?
Merak etmeyin o gelmeden uyutmazlar. Ameliyat masasına gitmeden dr bey geliyor çünkü yanınıza. Öncesinde de selin hemşire geliyor.6:30 da orda olcakmısım, cok erken ya ,o gelmeden uyuturlarsa die korkuyorum. belirtsemmi acaba ıstedgımı,gelir dedı sekreteri ama.
Bir de bana da 6.30 dediler ama 7ye kdr girişim bile yapılmadı danışmada bekledim. Aklınızda bulunsun.6:30 da orda olcakmısım, cok erken ya ,o gelmeden uyuturlarsa die korkuyorum. belirtsemmi acaba ıstedgımı,gelir dedı sekreteri ama.
bende 20 Mart cuma günü olcam saat 12:00de :) bakalım nasıl olcak çok heyecanlıyımmmbu cuma yanı 20 mart amelıyatım var, doktora nasıl bir burun ıstedıgımı soyledım fakat unutmasından karıstırmasından korkuyorum. amlıyatım sabah 8 de, amelıyata girmeden once görüşme fırsatımız olur mu acaba?
tampon atel vs cıkartılma surecı kaç gun suruyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?