- 31 Ocak 2015
- 82
- 27
- 18
İyi de bunu doktorun hesaplayıp ona göre yapması gerekmez mi biz buraya girip bilgi ediniyoruz kendimizce edimemeyenler nası düşünsün kalkık isteyemeyenleri en son inince o düzeye gelecek şekilde düşünerek başta kaldırması gerekmiyo mu ki ben bi şey de demedim bant takıldığı ilk günde en ufak bir kalkıklık yoktu benim sadece ve sadece kemiğim törpülenip düz hale getirilmiş bu kadar bu forumda niye doktorun bu kadar abartıldığını da anlamıyorum artık sürü psikolojisi olsa gerek ben de girmiş bulundum
Canım eski yeni koyunca öyle anlaşılıyo yandan evet normal işte bi numarası ve kötü olmayan bi burun ama ben her açıdan fotoğraf çekebileceğim bir burnum olmasını isterdim pek çok açıdan hala eskisi gibi hoş durmuyo biz burda sadece yandan çekişmiş fotoğraflar görüyoruz ki bana çok güzel olmayacak muhteşem olacak şeklinde bi nitelik vaadinde bulunuldu ama ben annemden gizli oldum ve kadın ikinci gün anladı 10 senelik arkadaşım hala fark etmedi bu doğallık değil bence eskisinden çok da bi farkı olmaması artık zira muhteşem bi burun herkes tarafından anlaşılması beğenilmesi gereken bi burundur eğer bana bu şekilde bi nitelik vaadinde buşunulmasa eskisinden çok az fark edicek denilse o kadar para ve acı harcamazdım burnumun uzunluğu hala aynı ne küçültme olmuş ne kaldırma ben çok farklı hayal etmiştimBence senin burnun gayet tatlı olmuş tabi sonucta senin beğenmen önemli o ayrı da ben sana çok yakıştırdım.
Canım eski yeni koyunca öyle anlaşılıyo yandan evet normal işte bi numarası ve kötü olmayan bi burun ama ben her açıdan fotoğraf çekebileceğim bir burnum olmasını isterdim pek çok açıdan hala eskisi gibi hoş durmuyo biz burda sadece yandan çekişmiş fotoğraflar görüyoruz ki bana çok güzel olmayacak muhteşem olacak şeklinde bi nitelik vaadinde bulunuldu ama ben annemden gizli oldum ve kadın ikinci gün anladı 10 senelik arkadaşım hala fark etmedi bu doğallık değil bence eskisinden çok da bi farkı olmaması artık zira muhteşem bi burun herkes tarafından anlaşılması beğenilmesi gereken bi burundur eğer bana bu şekilde bi nitelik vaadinde buşunulmasa eskisinden çok az fark edicek denilse o kadar para ve acı harcamazdım burnumun uzunluğu hala aynı ne küçültme olmuş ne kaldırma ben çok farklı hayal etmiştim
allahım ya bana :)) olumsuzluklar olumsuzluklarrr havalarda ucustuuu dun gıbı aklımda dedıklerı yarın tekrar var görüşmem :) 20 martta olacak ıken ne güzel kan yüzünden olamıorum
bu arada yazın burun amelıyatı olunurmu acaba ?
muhammet bey hep düşük yapıyo bence burunlarıben muhammet beyin yaptığı burunları fazla kalkık buluyorum.ama sizin kararında olmuş..biraz fazlası abes kaçardı.
yüzünüzle uyumlu ve doğal durmuş..
önden kalın ve düşük yapıyo sanki genelde burda resmi olanlar farklı anlamadımAcayiplik bende mi bir ben beğenmiyorum galiba nası bi iş anlamadım11 şubatta oldum
muhammet bey hep düşük yapıyo bence burunları
Kizlar yanlis anlasilmasin benim gözlemledigim birsey bu tek muhammet beye ameliyat olanlar deyil baska doktorlara ameliyat olan arkadaslardada durum böyle ,ilk baslarda cok kalkik duran burunlar zamanla oturuyor yani o asiri kalkiklik iniyor ödemler gidince.Tabi siz dogal ve kalkik olmayan burun isterseniz de ona göre yapiyor doktor sonradan fazla bir degisim görmeyen arkadaslar keske biraz kalkik isteseydim diyor tabi bu herkez icin gecerli deyil
Olunur diyor her yerde ben okudum da tabi tecrübe sahibi kişilerden dinlemek lazım :)
Olunur tabikide canim ama günesden korunman lazimallahım ya bana :)) olumsuzluklar olumsuzluklarrr havalarda ucustuuu dun gıbı aklımda dedıklerı yarın tekrar var görüşmem :) 20 martta olacak ıken ne güzel kan yüzünden olamıorum
bu arada yazın burun amelıyatı olunurmu acaba ?
Selam canim ben bir ay önce yurtdisindan geldim ameliyattan sonra kalacak yerim olmadigindan otelde kaldim hem acibagdeme hemde muhammet beye cok yakin bi otelde kaldim istersen otel adini verebilirim : )
Özelden yazdim canimVerirseniz iyi olur canim nasil menm
Verirseniz iyi olur otelin adini
Böyle bile güzel görünüyor. Simdi nasıl burnun?Düzelir mi? Bugun 16. Gün. Delikler farklı. Saga eğiklik var ve büyük.
Canım çok eski mesajlar onlar. Bu mesajların sahipleri artık foruma girmiyorlar bile o yüzden daha güncellerine bak istersen :)Böyle bile güzel görünüyor. Simdi nasıl burnun?
Canim resim koydun mu?Muhammet Bey'le görüşmeden önce çok araştırma yaptım ben ilk önce onu söyleyeyim hatta başka doktorlarla da görüştüm ve buradakiler dahil milyonlarca yorum okudum Muhammet Bey'e dair ve benim burun tipimdeki burunlarda başarı oranının çok iyi olduğuna emin oldum. Muhammet Bey'e ameliyat olmak istediğimden emin olarak gittim yani aslında görüşmeye. Geçen hafta Çarşamba görüşmeye gittim dertlerimi anlattım. Kendisiyle oturup nasıl bir burun olacağını konuştuk ben esasında daha çok nasıl istemediğimden bahsettim bir kaç burun da gösterdim kendisine bir kaçı sana olmaz dedi hatta :) o şekilde karar verdik. Mart ayı içinde ameliyat tarihi verilecekti esasında ama Perşembe günü birden Cuma için birinin iptal ettiği haberi gelince ben de zaten düşünmek istemediğimden hemen oldum ameliyatı :) yani esasında yalnızca bir defa görüştük bir de ameliyat sabahı odada.. Dediğim gibi ama ben kendisiyle görüşmeden kendisine ameliyat olacağımdan emindim ki kendisi öyle güven veren biri ki ve işini de öyle severek yapıyor ki görüştükten sonra iyice ikna oldum.
Gelelim ameliyata. Ben Bakırköy Acubadem hastanesinde oldum 7. Katta yattım bir gece. Öyle güzel bakıyorlar ki size ağrı sızı hissetmediğim gibi ilk gün şen şakrak kankahalara boğuldum. Hiç ağrım olmadı bu süre zarfında sadece çok fazla şiştim o da biraz benim yapımla alakalı aslında normalde de çok hassastır vücudum. 6. Gün bugün hala davul gibi şişim ama rahatsızlık vermiyor bana öyle rahat bir operasyon dönemi geçirdim ki bu saate kadar korktuğuma inanamıyorum ameliyattan..
Evet bir sürü koydum kaçıncı gün olduklarını da yazdım altlarına..Canim resim koydun mu?
Yeni resmin var mi burcuyoshy?12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?