Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bence senin burnun gayet tatlı olmuş tabi sonucta senin beğenmen önemli o ayrı da ben sana çok yakıştırdım.

Bence senin burnun gayet tatlı olmuş tabi sonucta senin beğenmen önemli o ayrı da ben sana çok yakıştırdım.
Canım eski yeni koyunca öyle anlaşılıyo yandan evet normal işte bi numarası ve kötü olmayan bi burun ama ben her açıdan fotoğraf çekebileceğim bir burnum olmasını isterdim pek çok açıdan hala eskisi gibi hoş durmuyo biz burda sadece yandan çekişmiş fotoğraflar görüyoruz ki bana çok güzel olmayacak muhteşem olacak şeklinde bi nitelik vaadinde bulunuldu ama ben annemden gizli oldum ve kadın ikinci gün anladı 10 senelik arkadaşım hala fark etmedi bu doğallık değil bence eskisinden çok da bi farkı olmaması artık zira muhteşem bi burun herkes tarafından anlaşılması beğenilmesi gereken bi burundur eğer bana bu şekilde bi nitelik vaadinde buşunulmasa eskisinden çok az fark edicek denilse o kadar para ve acı harcamazdım burnumun uzunluğu hala aynı ne küçültme olmuş ne kaldırma ben çok farklı hayal etmiştim

Ben kendi adına kendi burnumdan çok memnunum zira gerçekten her açıdan çok değişti.. Ameliyata girmeden öncesinde de görüşmede de tek tek bir, iki, üç diye nası istediğimi anlattım ama ve nasıl istemediğimi.. Umarım zaman geçtikçe seni tatmin edici bi değişim gösterir burnun.. Bn her ne kadar senin beynini beğensem de üzüldüm seni tatmin etmiyo olmasına çünkü cidden insan büyük beklentiler içine giriyor.

allahım ya bana :)) olumsuzluklar olumsuzluklarrr havalarda ucustuuu dun gıbı aklımda dedıklerı yarın tekrar var görüşmem :) 20 martta olacak ıken ne güzel kan yüzünden olamıorum

bu arada yazın burun amelıyatı olunurmu acaba ?

Olunur diyor her yerde ben okudum da tabi tecrübe sahibi kişilerden dinlemek lazım :)

kızlar çok merak ettiğim bi konu var burun ucu kalkık olsun veya normal olsun ilerleyen zamanlarda yapılan kalkıklık iniyor mu?

Kizlar yanlis anlasilmasin benim gözlemledigim birsey bu tek muhammet beye ameliyat olanlar deyil baska doktorlara ameliyat olan arkadaslardada durum böyle ,ilk baslarda cok kalkik duran burunlar zamanla oturuyor yani o asiri kalkiklik iniyor ödemler gidince.Tabi siz dogal ve kalkik olmayan burun isterseniz de ona göre yapiyor doktor sonradan fazla bir degisim görmeyen arkadaslar keske biraz kalkik isteseydim diyor tabi bu herkez icin gecerli deyil

Olunur diyor her yerde ben okudum da tabi tecrübe sahibi kişilerden dinlemek lazım :)
Olunur tabikide canim ama günesden korunman lazim

Verirseniz iyi olur canim nasil menm
Selam canim ben bir ay önce yurtdisindan geldim ameliyattan sonra kalacak yerim olmadigindan otelde kaldim hem acibagdeme hemde muhammet beye cok yakin bi otelde kaldim istersen otel adini verebilirim : )

Verirseniz iyi olur otelin adini

Bana sorarsanız ne istediğinizi bilerek gitmek çok önemli.. Evet doktorla karar veriliyor günün sonunda ama yine de sizin tarifiniz yıl gösterici oluyor.. O yüzden bence gitmeden önce herkes kafasında tasarlayıp anlatsın istediği burunu..

Canim resim koydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…