- 25 Şubat 2015
- 37
- 0
- 13
- 40
Bana da hemen hemen aynısını soyledi ama ince deriliyi tabi ki kalin deriliye tercih ederiz diye ekledi.Yanlız bi olumsuz yön var ince deriliymişim. Transparan gbi düşün hatları belli eder yani bi çıkıntı olsa farkedelir dedi.. 100 kişiden 10 nda elle dokunulunca hissedilir 3 ünde göze gelir dedi
B
Bana da hemen hemen aynısını soyledi ama ince deriliyi tabi ki kalin deriliye tercih ederiz diye ekledi.
Bende pazartesi gidicem mıayneye yazın ağıstos gibi istiyorum ameliyatımı resimmi götüreyim ne yapayım fikir verin tecrübeli arkadaslar
canım ben istediğim burun tarzının resmini gösterdim.. bazı doktorların yaptığı beğenmediğim burun tarzlarınıda gösterdim ki böyle olmasını istemiyorum dedim misal çook kalkık mandalla sıkıştırılmış burun delikleri büyük görünen vs fotoları.. resmde bnce görsel olarak daha iyi tarif edebilirssinBende pazartesi gidicem mıayneye yazın ağıstos gibi istiyorum ameliyatımı resimmi götüreyim ne yapayım fikir verin tecrübeli arkadaslar
sildiniz mi acaba resimlerinizi? görebilir miyiz bizde?Evet bir sürü koydum kaçıncı gün olduklarını da yazdım altlarına..
Tabi görebilirsiniz izlemeye aldım sizisildiniz mi acaba resimlerinizi? görebilir miyiz bizde?
İlk ameliyatınızı M.dilbere olup tekrar ameliyatmi olmanız gerekıo muhammed hocama?????Merhaba arkadaşlar dr.muhammet dilbere ameliyat olup tekrar ameliyat olmak zorunda olan var mi aranızda ???
Kaca yapioEvet bende bugün görüştüm muhammet beyle revizyon için gün aldık hayırlı ugurlu olsun ..Mart ayı
Genelde bi çok kişi profilinde paylaşıyo.. Albüm kısmından da görebilirsiniz.Muhammed. Beye ameliyat olup resim paylaşanlara nasıl bakabılırıg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?