Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

B
Yanlız bi olumsuz yön var ince deriliymişim. Transparan gbi düşün hatları belli eder yani bi çıkıntı olsa farkedelir dedi.. 100 kişiden 10 nda elle dokunulunca hissedilir 3 ünde göze gelir dedi
Bana da hemen hemen aynısını soyledi ama ince deriliyi tabi ki kalin deriliye tercih ederiz diye ekledi.

Bende pazartesi gidicem mıayneye yazın ağıstos gibi istiyorum ameliyatımı resimmi götüreyim ne yapayım fikir verin tecrübeli arkadaslar

Ben tarif etmeyi tercih ettim ama tabi fotoğraf götürmek de seçenek.. Ama mutlaka kafanızda tasarlayın nasıl bir burun istediğinizi ve nasıl bir görünüm istemediğinizi de belirtin..

Bende pazartesi gidicem mıayneye yazın ağıstos gibi istiyorum ameliyatımı resimmi götüreyim ne yapayım fikir verin tecrübeli arkadaslar

canım ben istediğim burun tarzının resmini gösterdim.. bazı doktorların yaptığı beğenmediğim burun tarzlarınıda gösterdim ki böyle olmasını istemiyorum dedim misal çook kalkık mandalla sıkıştırılmış burun delikleri büyük görünen vs fotoları.. resmde bnce görsel olarak daha iyi tarif edebilirssin

[Hakkımızda hayrlisidibananickbul, post: 39953924, member: 656688"]Benim kuzenim de salı ameliyat olacak bakalım :) Pazartesi Muhammet Bey'le son görüşmesi var :)[/QUOTE]
Hakkimzda hayırlısı olsun

Arkadaşlar tamponlar çıkarılırken doktor bey neler diyor? Bana umut vaat edici şeyler söylemedi hiç, moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…