canim merak etme muhammet bey görüsmelerde zaten not tutuyor nasil bi burun istedigini ayrica ameliyattan öncede yanina gelir.Ben saat 7 de hastanede oldum ameliyatim 11 deydi bana verdikleri sakinlestirici ilacin etkisiyle uyumusum odama geldiginde uyandirmayin demis esimde sagolsun birkac hatirlatma yapmis benim icin sonuc istedigimdende daha güzel oldu agrisiz sizisiz bi sürec gecirdim ins sendede öyle olur6:30 da orda olcakmısım, cok erken ya ,o gelmeden uyuturlarsa die korkuyorum. belirtsemmi acaba ıstedgımı,gelir dedı sekreteri ama.
Gerçekler forumdaki fotoğraflar kAdar pembe olmuyor her zaman ne yazık kiDr la konustunuz mu durumu ne diyor ? Kavisli.diye mi tarif etmistiniz. Her bir kisinin.nasil.istedigini kayit ediyor mu acaba.girmeden mi.hatrlatmak lazim
B
canim merak etme muhammet bey görüsmelerde zaten not tutuyor nasil bi burun istedigini ayrica ameliyattan öncede yanina gelir.Ben saat 7 de hastanede oldum ameliyatim 11 deydi bana verdikleri sakinlestirici ilacin etkisiyle uyumusum odama geldiginde uyandirmayin demis esimde sagolsun birkac hatirlatma yapmis benim icin sonuc istedigimdende daha güzel oldu agrisiz sizisiz bi sürec gecirdim ins sendede öyle olur
Arkadaslar bende 30 ocakda ameliyat oldum ve su an psikolojim bozuk olarak geziyorumburnum cok duz gelıyor hıc kavıs olmıcakmıs gıbı ve de kasımın bıraz alt kısmında kemıkte egrılık gelıyor dokununca arkadaslarım da farkettı ellediklerinde (( boyle bır durumla karsılasan var mı ?
Kavis geç belli oluyor hiç canını sıkma. Şu anda ödemler kavisi örtmüş durumda.Arkadaslar bende 30 ocakda ameliyat oldum ve su an psikolojim bozuk olarak geziyorumburnum cok duz gelıyor hıc kavıs olmıcakmıs gıbı ve de kasımın bıraz alt kısmında kemıkte egrılık gelıyor dokununca arkadaslarım da farkettı ellediklerinde (( boyle bır durumla karsılasan var mı ?
Dualarimiz seninle canim insallah hersey gönlünce olurSon hatirlatma iyidir bencedetesekkurler.dua edin.benim de basarili.gecsin hepimizin.insallah
Gecmis olsun canim doktorun kimdi acabaArkadaslar bende 30 ocakda ameliyat oldum ve su an psikolojim bozuk olarak geziyorumburnum cok duz gelıyor hıc kavıs olmıcakmıs gıbı ve de kasımın bıraz alt kısmında kemıkte egrılık gelıyor dokununca arkadaslarım da farkettı ellediklerinde (( boyle bır durumla karsılasan var mı ?
çok teşekkürler :)) aminnnDualarimiz seninle canim insallah hersey gönlünce olur
Sizin foto var mi merak ettim ben de ameliyat oldum 7.günüm daha
Yapabiliyorsun canim ben alciliyken bile yaptimBenim alçım çıktı ama burnumda bant var. Banyo yapabiliyor muyuz bu halimizle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?