Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

B
6:30 da orda olcakmısım, cok erken ya ,o gelmeden uyuturlarsa die korkuyorum. belirtsemmi acaba ıstedgımı,gelir dedı sekreteri ama.
canim merak etme muhammet bey görüsmelerde zaten not tutuyor nasil bi burun istedigini ayrica ameliyattan öncede yanina gelir.Ben saat 7 de hastanede oldum ameliyatim 11 deydi bana verdikleri sakinlestirici ilacin etkisiyle uyumusum odama geldiginde uyandirmayin demis esimde sagolsun birkac hatirlatma yapmis benim icin sonuc istedigimdende daha güzel oldu agrisiz sizisiz bi sürec gecirdim ins sendede öyle olur

Arkadaslar bende 30 ocakda ameliyat oldum ve su an psikolojim bozuk olarak geziyorum burnum cok duz gelıyor hıc kavıs olmıcakmıs gıbı ve de kasımın bıraz alt kısmında kemıkte egrılık gelıyor dokununca arkadaslarım da farkettı ellediklerinde (( boyle bır durumla karsılasan var mı ?

Dr la konustunuz mu durumu ne diyor ? Kavisli.diye mi tarif etmistiniz. Her bir kisinin.nasil.istedigini kayit ediyor mu acaba.girmeden mi.hatrlatmak lazim

Son hatirlatma iyidir bencede tesekkurler.dua edin.benim de basarili.gecsin hepimizin.insallah

O bahsettiğin ödem canım biraz sabırlı ol eğer kavis istediysen burnun şeklini alması 6 ayda belli olur suan eminim çok şişiyordur dokunnca hisseder sn

Kavis geç belli oluyor hiç canını sıkma. Şu anda ödemler kavisi örtmüş durumda.
Beklemek çok zor yaşayan biri olarak ben de biliyorum ama ilk aylarda kavis çıkmıyor. Eğrilik de yatış pozisyonuyla alakalı. Mesela sağa dönüp yatarsan ödemler sağ tarafa akıyor ve sağa doğru eğikmiş gibi gözüküyor. Hele öncesinde burnunda bir eğiklik yoksa şimdi eğiklik olması mümkün dğl.

Gecmis olsun canim doktorun kimdi acaba

Bence her şey beklentiyle alakalı. Siz ne istediğinizi doktora net olarak belirtmeseniz o da size en çok yakışacağını düşündüğü burnu yapacaktır ki bence burun delikleri aynı olduktan, burnun boyutu absürt derecede küçük ya da büyük olmadıktan, nefes alış verişiniz düzeltikten, burunda çökme ya da kayma (akstaki %10 oran dışında) olmadıktan, burun doğal durup kusurları başarıyla giderildikten sonra doktoru başarısız olarak nitelendirmek doğru değil. Bize düşen nasıl bi burun istediğimizi ayrıntılı olarak tarif etmek diye düşünüyorum. Aşırı kavisli ve kalkık bi burun talebiniz varsa bunu doktora bildirmelisiniz.

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için gerçekten zor bir bekleyiş ödem diye moralimi bozmamaya çalıştıkca şimdi kemiğin eğriliğini dokundugumda net hissetmem cok panikletti. Alta tarafta kesinlikle ödem var ama ust tarafta artık kemık elime gelıyor ince deri kaplı gibi yanı yukseklık değişir mi ki bilemedim?
Hadibananickbul cnm sen muhammet beye ameliyat olduysan net biliyosundur not almayıp bana guven bana bırak dediğini. Gecen gun Emre ilhanın bir paylasımını gordum facebooktan detaylı bır burun resımi ıstenenler ıstenmeyenler seklınde a4 boyutunda bır kagıt full dolu. ben bır kac resim gosterdim begendı guzel sana da yakısır dedi ama okadar kibar bır burun gormuyorum 48. gunumde. Beklentımız tabıkı yuksek olacak muhammet bey ne resimler gosterıyor ınsanın agzı acıkta kalacak şekilde ayrıca burada gordugum resımler de cok guzel. gidipte bir devlet hastanesinde bılınmedık bır yerde 2 bın 3 bıne yaptrsaydm haklısın ama iyi bir doktor sectıgıne ınanıp ve de 7 bın lırayı verınce neyse dıyemıyorsun.

Ben banyo yapamıyoruz diye biliyorum benim bantlar ve Dikisler pazar alınacakmış nihayet kurtuluyorum

merhabalar yaklaşık 2 ay önce ameliyatımı muhammet beye oldum.ben muhammet beyi buradaki yorumlar ve fotoğraflar sayesinde bulup görüşmeye gitmiştim o yüzden ben de araştırma sürecinde olanlara yardımcı olmak için albüm oluşturdum merak edenler bakabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…