Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar bende ameliyat olalı bir ay oldu ve burnumdaki kemerim duruyo burun deliklerim eşitsiz şişliklerden diye düşünmeye çalışıyorum umarım öyledir..
muhammet dilberemi oldunuz..?kemer halen duruyor.?

Benim bugun tam 2ay oldu bikaç fotoğraf daha ekledim albümüme hala şiş ama sabırla bekliycem :))

kızlar arkadaşım da ameliyat oldu muhammet bey e üç hafta önce fotoğraf yaplaştım bakmak isterseniz. taze kaannnn

ızlar simdi ameliyata giriyorum. Birazcik heyecanliyim ama sakinim. Bana sans dileyin. Diktoeum.muhammet dilber. Biraz uykuluyum su an 8lacin etkisiyle ve karnimcok ac

kızlar arkadaşım da ameliyat oldu muhammet bey e üç hafta önce fotoğraf yaplaştım bakmak isterseniz. taze kaannnn
merhaba karpe, arkadaşına geçmiş olsun dediğimi iletirsin:) resim paylaştığın için de ayrıca teşekkürler arkadaşın nasıl tarif etti burnunun şeklini acaba??

kızlar tampon ameliyattan kaç gün sonra çıkarılıyor? hastanede mi muayenehanede mi ??

Bugun benim 5.gunumdu.bugun cikardik.acibademde cikardi.muayenehanede de cikartiyor.dr neredeyse o gun.ameliyati oldugu icin hastanede aldi bizimkini.

Tamponlar ciktiktan sonra sadece burnunuzdan nefes aldiginizda tikaniklik hissettinizmi ameliyat oncesine gore.deniz suyuyla zamanla temizlenip mi gececek acaba bilgisi olan var mi

Tamponlar ciktiktan sonra sadece burnunuzdan nefes aldiginizda tikaniklik hissettinizmi ameliyat oncesine gore.deniz suyuyla zamanla temizlenip mi gececek acaba bilgisi olan var mi
Evet tıkanıklık vardı benim de hatta tamponlar çıktıktan sonra bile bi süre ağzımdan nefes almaya devam etmiştim alışkanlıktan belki de :) ama tıkanıklık zamanla geçiyor merak etmeyin deniz suyu da baya iyi geliyodu

Canim benimm iyi ki tanismisiz gercekten cok destek olduk birbirimize tesekkur ederim cok ayni gun olcak kisiler haberlesip konusmalilar bence gercekten yararlari oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…