muhammet dilberemi oldunuz..?kemer halen duruyor.?Arkadaşlar bende ameliyat olalı bir ay oldu ve burnumdaki kemerim duruyo burun deliklerim eşitsiz şişliklerden diye düşünmeye çalışıyorum umarım öyledir..
Evet aynen öylemuhammet dilberemi oldunuz..?kemer halen duruyor.?
özelden fotoğrafınızı görmem mümkünmü acaba?Evet aynen öyle
Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem o yüzden 1 ay daha beklemek istiyorum fotoğrafları atmak içinözelden fotoğrafınızı görmem mümkünmü acaba?
İnsallah cok basarili.gecer canim. Benim de 5 dk once tamponlarim.cikti.hic acimiyor.ızlar simdi ameliyata giriyorum. Birazcik heyecanliyim ama sakinim. Bana sans dileyin. Diktoeum.muhammet dilber. Biraz uykuluyum su an 8lacin etkisiyle ve karnimcok ac
ızlar simdi ameliyata giriyorum. Birazcik heyecanliyim ama sakinim. Bana sans dileyin. Diktoeum.muhammet dilber. Biraz uykuluyum su an 8lacin etkisiyle ve karnimcok ac
merhaba karpe, arkadaşına geçmiş olsun dediğimi iletirsin:) resim paylaştığın için de ayrıca teşekkürlerkızlar arkadaşım da ameliyat oldu muhammet bey e üç hafta önce fotoğraf yaplaştım bakmak isterseniz. taze kaannnn
Gecmis olsunBugun benim 5.gunumdu.bugun cikardik.acibademde cikardi.muayenehanede de cikartiyor.dr neredeyse o gun.ameliyati oldugu icin hastanede aldi bizimkini.
Herkesin 5. Gün mu çıkarılıyor yoksa doktor mu karar veriyoGecmis olsunBenim tamponlarda Acibagdemde cikarildi
Herkesin 5. Gün mu çıkarılıyor yoksa doktor mu karar veriyo
Evet tıkanıklık vardı benim de hatta tamponlar çıktıktan sonra bile bi süre ağzımdan nefes almaya devam etmiştim alışkanlıktan belki de :) ama tıkanıklık zamanla geçiyor merak etmeyin deniz suyu da baya iyi geliyoduTamponlar ciktiktan sonra sadece burnunuzdan nefes aldiginizda tikaniklik hissettinizmi ameliyat oncesine gore.deniz suyuyla zamanla temizlenip mi gececek acaba bilgisi olan var mi
ızlar simdi ameliyata giriyorum. Birazcik heyecanliyim ama sakinim. Bana sans dileyin. Diktoeum.muhammet dilber. Biraz uykuluyum su an 8lacin etkisiyle ve karnimcok ac[/QUOgecmis olsun.nasil.gecti ameliyatiniz ? Ayni.gun.ayni.hastanede ayni dr a ameliyat oldugum arkadasimturuncucuk destegin icin tesekkurler. Biz cok iyi geldik birbirimize bu surecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?