Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya verdımm param maramda hazır daa kansızlık cıktı bnde ıkı kere görusmeyede gıttımm ıı gectı sayılır sımdı kan sevıyemı normale çıkartmaya calısıyorumm kuzu:)) bklım tedavım bıtsın gene gıdecegım

Arkadaş merhaba 15 şubatta muhammet beye ameliyat oldum daha önce yazmıştım ama sürece baştan sona tekrar yazmak istedim albümde resimlerim var kalın deriliyim bugün 40. Günüm yeni resim eklicem inşallah bugün görüşmem vardı muhammet bey hala şişliklerimin olduğunu kalın derili olduğum için biraz daha sabretmemi söyledi :) onun haricinde ameliyat sürecimle ilgili hiçbir sorun olmadı şuan sadece burnumun içinde hafif bir koku var onunda normal olduğunu zamanla geçiceğini söyledi doktor bey ama yeni ameliyat olcaklar için tavsiyem hiç telaş etmeyin zaman sandığınızdanda çabuk geçiyor ben nasıl geçtiğini anlamadım benim dezavantaj üstelik burnum kalın deriliydi ve çok fazla işlem gördü ama çok şükür sonuçtan çok memnunum:) aklında soru olanlar ameliyat öncesi ve sonrası elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım seve seve :)

oy allah senden razı olsun :)) ınsallahh bnde bır kalın derılı olarak guzell olurr yaa ınsaşllhh.. endısemm var ama kansız cıkarsam gene dıyee:)) yoksa hocamıza da sonsuz guvenıorumm yalan yok ve senın burnunn cok doğal cok guzell kesınlıkleee tam ıstedıgım gıbı herkesde hızlı gecıor zaman dıor yaa banada gecmıycekmıs gıbı gelıorr ama hızlı gecıcekk gecmelı :))

Geçicek canım hiç merak etme :) inşallah seninkide en az benimki kadar güzel olur:) tahlillerinde iyi olur inşallah inan neden daha erken tanımamışım muhammet beyi diye hayıflanıyorum :)

geçmiş olsun canım:) ne kadar ücret ödediğini öğrenebilir miyim bende düşünüyorum şuan doktor ve fiyat araştırması yapıyorum

Fotograflarınzı nasıl görebilirm

Kızlar benim de 30 Mart Pazartesi günü ameliyatım var, son zamanlar hiç geçmiyor. Sayenizde, tecrübelerinizden çıkardığım kadarıyla acıdan/ağrıdan/sızıdan hiç korkmuyorum, sadece uzun süre dikkat etmesi ve sabretmesi gereken bir süreç. Ama güzel bir burnuş için çekilecek bu hafif çile kutsal tabii :) Ben de elimden geldiğince sizi aydınlatmaya çalışacağım süreç hakkında :)

Arkadaşlar artık özel mesajlara cevap veremiyorum lütfen kusuruma bakmayın. Ben ameliyat sonrasını defalarca buraya yazdim çok zaman özeldende cevapladım. Lütfen ameliyat sonrası sorunları olanlar gitsin doktoruyla görüşsün gorusemiyorsada burada paylaşsın muhakkak cevaplayacak birileri çıkar.
Benim son durumuma gelirsek 3 ay olmasına rağmen burnum istediğim gibi değil ama doktor bey 1 yıl dolduğunda çok güzel olacağını söylüyor eğerki ortaya mutlu olacağım bir sonuç çıkmazsa ufak bir operasyonla duzeltilebilecegini söyledi. Birde sanıyorum geçen aydı burada burnumdaki hafif eğri görünümden bahsetmiştim bunu bana soran çok oluyor burada açıklık getireyim kontrole gittiğimde doktor bunun şişlikler yüzünden olduğunu söyledi yani geçici bir şeymiş bu yüzden artık kafaya takmıyorum. Bunları yazmamın sebebi ameliyat olacak kişilerin bu mesajları okuyup birden paniğe kapılıyor olması sonrasında kafalarında kötü senaryolarla ameliyata giriyorlar benim yüzümdende bu tür şeyler yaşanmasını istemiyorum. Muhammet bey malum başarılı bir doktor gidin kendisiyle görüşün bütün sorularınızı cevaplayacaktir buradaki mesajlara itibar edipte yanlış kararlar almayın sonuçta kendisinden memnun olanda çok bende o mesajları okuduğum için kendisini tercih etmiştim. Ama şuan olsaydı heralde farklı bir tercih yapardım çünkü yaşadığım şehirde ameliyat olmak sanırım daha mantıklı olurdu malum kontroller falan istanbulda değilseniz sıkıntı oluyor. Ben gerçekten burun konusundan çok sıkıldım çünkü asıl problem ameliyat sonrasında ortaya çıkıyor inanin beklemek çok can sıkıcı...

canım burnun nasıl olmasını istiyordun ? şmdi nasıl

canım burnun nasıl olmasını istiyordun ? şmdi nasıl

Bu forumda bi bayan vardı sanırım (karpe) nickli uyeydi. Doktor beye gösterdiğim tek fotoğraf onunkiydi ya böyle olsun yada hiç olmasın demiştim. Doktorda burun yapımın uygun olduğunu ve istediğim gibi yapacağını söylemişti. Şuanki burnumun onunkiyle pek bi alakası yok malum çok şiş ha kötümü dersen tabiki değil şu hali bile yüzüme yakisiyormus öyle söylüyorlar ama ben beğenmiyorum işte daha güzel olmak varken neden bununla yetineyim diye düşünüyorum ama doktor sonucun çok güzel olacağını söylüyor demekki bir bildigi var malum bu işten anlayan sadece o mecburen bende artık 9 ay daha bekleyeceğim.

olsun canım dua etki kötü bi burunla beklemiceksin o 9 ayı.. Ameliyat bişey deil gözümde sonucu beni sabırsızlandırıyor. İster istemez endişeleniyorum. Olmuşken daha iyisi olsun istiyoruz doğal olarak bende öyleyim beklentimi düşük tutamıyorum maalesef.. burun deri yapısı nasıldı senin karpenin bildiğim kadarıyla çok ince yapısı vardı..

Burun gerçekten çok değişiyor arkadaşlar. Benim 50 günü geçti ameliyatımın üzerinden ve burnum ilk günlere nazaran çok daha farklı.. Asıl süreç ameliyattan sonra başlıyor bana sorarsanız zira sabır ve sabır ve daha çok sabır bizi bekliyor.. İnsanların aa burnun büyük, aa yoksa yamuk mu gibi söylemlerine kulak tıkayın bence Benim burnum her gün sağa sola kayma yaşadıktan sonra ödemler geçtikçe şekle girdi :) Moral bozmak yooook

Kizlar bugün benim tam 2 ay 12 gün oldu ameliyat olali ameliyat olali maglesef 3.kez grip oldum burnumu silmekten bi hal oldum bu arada cok korkuyordum acaba burnuma bi zarar verirmiyim diye bugün kulak burun bogazci doktora gittim durumu anlattim, bu arada ben almanyada yasiyorum kendi doktoruma gitme gibi sansim yok maglesef neyse doktor muayne etti ayni zamanda kendiside estetisyen burnumda hic bir sorun olmadigini söyledi icine kamera ile bakti vs doktorun harika calisma yapmis tebrik ederim cok güzel hersey mükemmel görünüyor dedi .icim cok rahatladi ..Muhammet beye binlerce tesekkür ediyorum

ZZinsallah omurluk olur.bugun.benim.de 12. Gunum grip belirtileri var. Ben de cok.korkuyorum.dikis izlerime zarar verirsem.falan diye. Cok silmemek gerek sanki. Hala sis biraz.hepimiz icin gusel.olur ve devam eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…