Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugun 15.gunum.goz alti morluklarim hala tam gecmedi.onerebilceginiz birsey var mi .arnica da fayda etmiyor sanki sonrasi icin.

Özelden sürekli mesaj geliyor son hali nasıl diye şişler nerdeyse kalmadı şiş indikçede ucu daha bir aşağıda ve uzun görünüyor

Eklentiler

• image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 305
canımm turuncucukk senı canlı canlıda görmustumm muayene gunu zaten cok guzeldın ama varyaa enfesss olmussunn yaaaa masalalhhhh masalalhh:))

Burcu kardeş sana öyle geliyor o burun daha ne kadar yukarda olabilir ki için çooookkk ferah olsun güzel olmuş uzun falan da değil biraz daha kısa olsa burun kalmaz kısa burunlar itici olur ve yan prfl düz görünür şuan ki hali çok iyi

ArKadaşlar merhaba deli gibi doktor araştırıyorum fiyatlar çok uçuk bekir sivri diye bir doktor buldum fiyat çok uygun yaptığı burunlarıda gördüm face ve instg bi değerlendirin derim

Arkadaşlar merhaba 14 nisan için muhammet beyden randevu aldım. İlk görüşmeden ortalama ne kadar bir süre sonra ameliyat tarihi verebiliyor? Bilen biri beni aydınlatabilir mi acaba?

Muayene olumlu geçerse genelde 20 gun veya ameliyat yogunluguna gore değişiyor dr gercekten cok acık ve net konusyr olumlu olumsz ne varsa söylüyor

Arkadaslar bende olmayı dusunuyorum. Bilgisi olanlar paylaşabilirmi rica etsem. Özellikle ücret konusunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…