14 ünde benimde randevum var
Siz Bekir Sivri'nin ve birçok doktorun sayfasında zaten fazlasıyla reklam yapmışsınız neden birde bizim doktorumuzun sayfasını böyle saçma şeyler yazarak kullanmaya çalışıyorsunuz ki?ArKadaşlar merhaba deli gibi doktor araştırıyorum fiyatlar çok uçuk bekir sivri diye bir doktor buldum fiyat çok uygun yaptığı burunlarıda gördüm face ve instg bi değerlendirin derim
Siz Bekir Sivri'nin ve birçok doktorun sayfasında zaten fazlasıyla reklam yapmışsınız neden birde bizim doktorumuzun sayfasını böyle saçma şeyler yazarak kullanmaya çalışıyorsunuz ki?
Siz daha yeni üyesiniz site kurallarını bilmiyor olabilirsiniz burada biMune ve Kazen varki offf seni fark ettikleri an muhtemelen güle güle diyeceklerdir emin ol buda fazla uzun sürmez
Arkadaşım doktor önerdik kötü bişeymi yaptık bizde sizin gibi doktor arayışındayız fikir alıp vermenin neresi kötü söylermisin
Arkadaşım doktor önerdik kötü bişeymi yaptık bizde sizin gibi doktor arayışındayız fikir alıp vermenin neresi kötü söylermisin
Evet cok haklisin canım. Ben buradan buldm yorum yapip got ekleyenler sayesinde. Muuammet bey guzel yaptgi burunlari gercekten cok guzel yapiyo ama digerlerini de büyük yapiyo. Sekil olarak kotu yaptgi yok ama bazilarini guzel sekilli ama yuze gore buyuj yapiyo insallah herkesin gönlüne göre olur :) ben de haziranda okul bitnce olucam hayırlısı bakalm, mesela emre ilhanin burunlari da küçük oluyo ama sivri ve yapay oluyo diger doktorlari da bilmyorm zaten seceneklermde de ikisnden baskasi yoktu hayirlisi olur insallah hepimiz icin deKızlar ben de 30 Nisan'da Muhammet bey'e ameliyat olacağım. Barış Çakır ve Muhammet bey arasında kalmıştım, bir şekilde birden Muhammet beyde karar kıldım. Burada paylaşılan fotograflara baktığımda hem çok başarılı hem de benim istediğimden çok uzak olan burunlar görüyorum, bu nedenle de korkuyorumArtık şansa kaldı. 1 kere görüştük muhammet bey ile anlayışlı ve hastasını dinleyen bir doktor, ama ameliyat sırasında ne olur bilemiyorum tabi. İnce derili benim burnum, kafamda çok net istediğim bir burun modeli var ama neyi istemediğimi de çok iyi biliyorum. Fotograflara baktığımda istemediğim burun modelinden de bol bol gördüm...Muhammet bey iyi yapınca da çok iyi yapıyor bence. Haydi hayırlısı bakalım... 30 Nisan'da başka ameliyat olacak olan var mı?
Yakın zamanda ameliyata gircek olan var mı? ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?