Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ArKadaşlar merhaba deli gibi doktor araştırıyorum fiyatlar çok uçuk bekir sivri diye bir doktor buldum fiyat çok uygun yaptığı burunlarıda gördüm face ve instg bi değerlendirin derim
Siz Bekir Sivri'nin ve birçok doktorun sayfasında zaten fazlasıyla reklam yapmışsınız neden birde bizim doktorumuzun sayfasını böyle saçma şeyler yazarak kullanmaya çalışıyorsunuz ki?
Siz daha yeni üyesiniz site kurallarını bilmiyor olabilirsiniz burada bi Mune ve Kazen varki offf seni fark ettikleri an muhtemelen güle güle diyeceklerdir emin ol buda fazla uzun sürmez

Arkadaşım doktor önerdik kötü bişeymi yaptık bizde sizin gibi doktor arayışındayız fikir alıp vermenin neresi kötü söylermisin

Arkadaşım doktor önerdik kötü bişeymi yaptık bizde sizin gibi doktor arayışındayız fikir alıp vermenin neresi kötü söylermisin

Siz iyi niyetli bi şekilde doktor tavsiyesinde bulunuyor olsanız hiç kimse bundan rahatsız olmaz ama sizin gibilerin durumu gerçekten çok farklı. Yeni üyesiniz ve tuhaf bi panik havasında bütün doktorların sayfasında bildiğimiz reklam yapiyorsunuz. Bu yaptığınızı maalesef herkes anlayamıyor ve yazdıklarınıza itibar edenler çıkıyor bence bu çok büyük bi yanlış ve buradaki insanlara yapılan haksızlıktır. Neyseki bu site çok farklı burada öyle bir yönetici varki hergün gelen binlerce mesaja rağmen gece gönderdiğim mesajı hemen dikkate alıp doğru bir şekilde degerlendirmisler ve gerekeni yapmışlar. Teşekkürler Kazen

Son düzenleme:

Birde doktor önerileri bu aşağıdaki yazdiginiz şekilde yalan yanlış bilgiler vererek olmuyor.

Son düzenleme:
Kızlar ben de 30 Nisan'da Muhammet bey'e ameliyat olacağım. Barış Çakır ve Muhammet bey arasında kalmıştım, bir şekilde birden Muhammet beyde karar kıldım. Burada paylaşılan fotograflara baktığımda hem çok başarılı hem de benim istediğimden çok uzak olan burunlar görüyorum, bu nedenle de korkuyorum Artık şansa kaldı. 1 kere görüştük muhammet bey ile anlayışlı ve hastasını dinleyen bir doktor, ama ameliyat sırasında ne olur bilemiyorum tabi. İnce derili benim burnum, kafamda çok net istediğim bir burun modeli var ama neyi istemediğimi de çok iyi biliyorum. Fotograflara baktığımda istemediğim burun modelinden de bol bol gördüm...Muhammet bey iyi yapınca da çok iyi yapıyor bence. Haydi hayırlısı bakalım... 30 Nisan'da başka ameliyat olacak olan var mı?

Hakkında Hayrlısı olsun benimde 26 nisan ameliyat revizyon olucam..cok sanslısın ilk ameliyat ise cok guzel sonuc cıkar ortaya

Günaydın kızlar benim randevum 14 nisandaydı ama planda bi değişiklik oldu 17 veya 18 nisana muayene randevusu alabilir miyim randevu değiştirebiliyor muyuz??

Evet cok haklisin canım. Ben buradan buldm yorum yapip got ekleyenler sayesinde. Muuammet bey guzel yaptgi burunlari gercekten cok guzel yapiyo ama digerlerini de büyük yapiyo. Sekil olarak kotu yaptgi yok ama bazilarini guzel sekilli ama yuze gore buyuj yapiyo insallah herkesin gönlüne göre olur :) ben de haziranda okul bitnce olucam hayırlısı bakalm, mesela emre ilhanin burunlari da küçük oluyo ama sivri ve yapay oluyo diger doktorlari da bilmyorm zaten seceneklermde de ikisnden baskasi yoktu hayirlisi olur insallah hepimiz icin de

Ameliyat olan arkadaşlar yardimci olabilir misiniz?? Ameliyatinizdan ne kadar süre önce muhammet beyle görüştünüz ve en son aşamada neler konustunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…