- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
Oyle diyenlerin eski usul tampondur belki senin ki slikon tampondur. Cunku ben slikon tampon varkende nefes akabiliyodum o yuzden bende oyle bi sey hissetmedim =)Birde tamponlar çıkınca daha önce nefes almıyormuşum gibi beynime oksijen doldu vs söz eden arkadaşlar olmuştu ama bende böle bi durum söz konusu olmadı nedende acaba
düz bir şekilde uzanmaması gerekiyor. oturuyormuş gibi hafif arkaya yaslanarak birkaç gününü geçirmeli. zaten kanamalar da o kadar sürüyor. ben hiç bir sorun yaşamamıştım bu konuda. sadece 2 gün kanadı burnum.Ameliyat olan arkadaslara bi sorum olacak. Bi yakinim da baska bi doktorda amelyt oldu ama ilk gun tamponlardan dolayi kan genzine akmis ve bes kere kusmus ilk gün midesi bulanms kandan dolayi. Sizden de böyle bi rahatsizlkk yasayan oldu mu acaba?
Tesekkur ederim cvpladgn icin canim peki sen hic genzinde hissediyo muydun kan tadını benm midem fazla hassastir da acikcasi endiselendimdüz bir şekilde uzanmaması gerekiyor. oturuyormuş gibi hafif arkaya yaslanarak birkaç gününü geçirmeli. zaten kanamalar da o kadar sürüyor. ben hiç bir sorun yaşamamıştım bu konuda. sadece 2 gün kanadı burnum.
yok hiç kan tadı, kokusu vs hissetmedim. ama muhammet beye ameliyat olmuş başka bir arkadaşım genzine dolduğunu söylemişti. fakat onu yatırmışlar ameliyattan sonra. dümdüz yatmamaya dikkat edilirse zaten akan kan yer çekimi gereği burun deliklerinden dışarı doğru akacaktır. sanırım sen de ameliyat olacaksın. Açık söyleyeyim. hiç bir sorun yok. morluk şişlik vs ancak 5 gün sürüyor. 5. günden sonra makyajla kolaylıkla kapatılabiliyor. benim fotolara bakabilirsin. özellikle günleri de yazmıştım.Tesekkur ederim cvpladgn icin canim peki sen hic genzinde hissediyo muydun kan tadını benm midem fazla hassastir da acikcasi endiselendim
Evet gordm canim ve cok.begendm seni zaten. Demek ki arkadasm yatay yatti bu uyarilarini dikkate alacagim tesekkur ederim :)yok hiç kan tadı, kokusu vs hissetmedim. ama muhammet beye ameliyat olmuş başka bir arkadaşım genzine dolduğunu söylemişti. fakat onu yatırmışlar ameliyattan sonra. dümdüz yatmamaya dikkat edilirse zaten akan kan yer çekimi gereği burun deliklerinden dışarı doğru akacaktır. sanırım sen de ameliyat olacaksın. Açık söyleyeyim. hiç bir sorun yok. morluk şişlik vs ancak 5 gün sürüyor. 5. günden sonra makyajla kolaylıkla kapatılabiliyor. benim fotolara bakabilirsin. özellikle günleri de yazmıştım.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. resim varsa görme şansımız olur mu???
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. resim varsa görme şansımız olur mu???
Bende midem hassas ama bende kan hissetmedim.. Ameliyattan iki saat sonra fon lavaboya gitmek için yatakta oturdum o sıra mideme akan narkozu Kanı dışarı çıkarttım ondan sonra o kadar çook rahatladım ki rahatça uyudum bankada hiç bi sıkıntım olmadı çok şükürTesekkur ederim cvpladgn icin canim peki sen hic genzinde hissediyo muydun kan tadını benm midem fazla hassastir da acikcasi endiselendim
Gercekten miBende midem hassas ama bende kan hissetmedim.. Ameliyattan iki saat sonra fon lavaboya gitmek için yatakta oturdum o sıra mideme akan narkozu Kanı dışarı çıkarttım ondan sonra o kadar çook rahatladım ki rahatça uyudum bankada hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür
Hadi ya demek ki bünye öyle atiyo narkozu. Gerci ben daha once gogus estetigi oldm o zmn kusma olmadi ama muhtemelen bogazla ve dolayisyla mideyle alakali bi sey burun belki ondandirBende narkozdan uyanır uyanmaz kustum ve ogün ikikere daha kustum ağrı felan olmadı merak etme hatta burnumada dolmuştu birşey olmadı
Kesinlikle öyle olmuyor rahatça çıkarabiliyorsun annem istifra ederken alnımı tuttu geriye doğru belkide o yüzden raht çıkardımGercekten mipeki hic burnun acimadi mi kusarken sonucta agzni cok acman gerekiyo burnun gergide kalmadi mi?
Kusmak iyidir zaten mideyi temizliyor, ameliyatta kan mideye iniyor, siyah kusmuştumHadi ya demek ki bünye öyle atiyo narkozu. Gerci ben daha once gogus estetigi oldm o zmn kusma olmadi ama muhtemelen bogazla ve dolayisyla mideyle alakali bi sey burun belki ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?