Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Birde tamponlar çıkınca daha önce nefes almıyormuşum gibi beynime oksijen doldu vs söz eden arkadaşlar olmuştu ama bende böle bi durum söz konusu olmadı nedende acaba

Ameliyat olan arkadaslara bi sorum olacak. Bi yakinim da baska bi doktorda amelyt oldu ama ilk gun tamponlardan dolayi kan genzine akmis ve bes kere kusmus ilk gün midesi bulanms kandan dolayi. Sizden de böyle bi rahatsizlkk yasayan oldu mu acaba?

Birde tamponlar çıkınca daha önce nefes almıyormuşum gibi beynime oksijen doldu vs söz eden arkadaşlar olmuştu ama bende böle bi durum söz konusu olmadı nedende acaba
Oyle diyenlerin eski usul tampondur belki senin ki slikon tampondur. Cunku ben slikon tampon varkende nefes akabiliyodum o yuzden bende oyle bi sey hissetmedim =)

düz bir şekilde uzanmaması gerekiyor. oturuyormuş gibi hafif arkaya yaslanarak birkaç gününü geçirmeli. zaten kanamalar da o kadar sürüyor. ben hiç bir sorun yaşamamıştım bu konuda. sadece 2 gün kanadı burnum.

Tesekkur ederim cvpladgn icin canim peki sen hic genzinde hissediyo muydun kan tadını benm midem fazla hassastir da acikcasi endiselendim

Tesekkur ederim cvpladgn icin canim peki sen hic genzinde hissediyo muydun kan tadını benm midem fazla hassastir da acikcasi endiselendim
yok hiç kan tadı, kokusu vs hissetmedim. ama muhammet beye ameliyat olmuş başka bir arkadaşım genzine dolduğunu söylemişti. fakat onu yatırmışlar ameliyattan sonra. dümdüz yatmamaya dikkat edilirse zaten akan kan yer çekimi gereği burun deliklerinden dışarı doğru akacaktır. sanırım sen de ameliyat olacaksın. Açık söyleyeyim. hiç bir sorun yok. morluk şişlik vs ancak 5 gün sürüyor. 5. günden sonra makyajla kolaylıkla kapatılabiliyor. benim fotolara bakabilirsin. özellikle günleri de yazmıştım.

Evet gordm canim ve cok.begendm seni zaten. Demek ki arkadasm yatay yatti bu uyarilarini dikkate alacagim tesekkur ederim :)

yazacak soyleyecek cok seyim var vallahi bu yola girdiginizde cilginlar gibi arastiriyorsunuz okuyorsunuz gordugunuz herkesin burun yapisini inceliyorsunuz senelerdir kafamda olan ama bir turlu cesaret edemedigim amelyatimin 3.ayindayim :) korku cesaret bir yana operasyonun tek gercegi SABıR ve ben ne kadar sabirsizmisim onu anladim yapim geregi ve yapilan islem sonrasi normaline gore kat kat fazla sistim alcim ciktiginda annemin bana dehsetle bakisi eyvah dedim olmadim ben oyle bir odem vardi ki burnumu gecin yuzum kare olmustu baaladim aglamaya tam 24 saat susmadim esim ailem hepsi moralimi yuksek tutabilmek icin seferber oldu Muhammet Bey i de cok uzdum bana GUVEN dedi inicek gercekten kendini bosuna uzuyorsun dedi ( adam isini biliyordu ve hakliydi bense keske paramiz olmasaydi da amelyat olamasaydim diye agliyordum :) simdi ise guluyorum o halime cunku gun gun ne kadar degistigi fark ediliyor ben dogal bir burun istedim kimse anlamiyor ve bu benim cok hosuma gidiyor

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 213
Bende midem hassas ama bende kan hissetmedim.. Ameliyattan iki saat sonra fon lavaboya gitmek için yatakta oturdum o sıra mideme akan narkozu Kanı dışarı çıkarttım ondan sonra o kadar çook rahatladım ki rahatça uyudum bankada hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür

Gercekten mi peki hic burnun acimadi mi kusarken sonucta agzni cok acman gerekiyo burnun gergide kalmadi mi?

Bende narkozdan uyanır uyanmaz kustum ve ogün ikikere daha kustum ağrı felan olmadı merak etme hatta burnumada dolmuştu birşey olmadı
Hadi ya demek ki bünye öyle atiyo narkozu. Gerci ben daha once gogus estetigi oldm o zmn kusma olmadi ama muhtemelen bogazla ve dolayisyla mideyle alakali bi sey burun belki ondandir

Arkadaşlar sanırımnihayet kararımı verdim muhammet bey e nasipse ameliyat olacağım ama ben erzurumdan gideceğim.Lütfen yaşadığınız tecrubeleri ameliyat oncesi sonrasi işk saatleri ayrıntılı anlatabilir misiniz çok ihtiyacım var.Bir de ben yarın muhammet beyi arasam haziran 15 gibi randevu alabilir miyim ameliyat için yoksa O da Emre bey gibi çok geç tarihe mi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…