Neden ilk kez olumsuz bir yorum duydum Muhammet bey hakkındaKizlar muhammet dilberi kesinlikle tavsiye etmiyorum ben hic memnun degilim
Neden ilk kez olumsuz bir yorum duydum Muhammet bey hakkında
Canim biraz anlatabilir misin surecini memnun olmadığın şey nedir ? Ne zaman ameliyat oldun ? 2 tane foton gozukuyor
Eger yakin zamanda olduysan ameliyat sisligidir. En az 3 ay beklemen gerekir. Tikanmasi da normal. Bu iş de çok sabirli olup beklemek gerekiyor. Ama ameliyatin yeni degilse bisey diyemem tabii..Bariz ortada burnumda ucunu kaldima disinda hic bir sey drgismedi egriydi burnum duzelmedi simdide durmadan tikaniyo ustune simdide burun deliklerim assimetrik oldu
Eger yakin zamanda olduysan ameliyat sisligidir. En az 3 ay beklemen gerekir. Tikanmasi da normal. Bu iş de çok sabirli olup beklemek gerekiyor. Ama ameliyatin yeni degilse bisey diyemem tabii..
Size katılıyorum.Peki Muhammet bey bu duruma ne diyorEger yakin zamanda olduysan ameliyat sisligidir. En az 3 ay beklemen gerekir. Tikanmasi da normal. Bu iş de çok sabirli olup beklemek gerekiyor. Ama ameliyatin yeni degilse bisey diyemem tabii..
Burnunuzun eski hali nasıldıCanim keske 3 ayim olsa 8 ay oldu ustelik ben ince deriliyim
Peki dr la gorustun mu? Ne diyo muhammet bey?Canim keske 3 ayim olsa 8 ay oldu ustelik ben ince deriliyim
Burnunuzun eski hali nasıldıBöyle bir şey yaşamanıza uzuldum bende nasipse 1 ay sonra Muhammet bey e ameliyat olacağım,ama böyle şeyler duydukça insan korkuyor tedirgin oluyor ;( kime olsak bu riskler geçerli çünkü
Peki dr la gorustun mu? Ne diyo muhammet bey?
Hayirlisi olsun. Uzme kendini dunyanin sonu degil. Tabii boyle olmasaydi iyiydi ama canin sagolsun. Takma kafana :)Muhammet bey gel duzeltim dedi ama ben artik hic guvenmiyorum cunku bu kadarida olamaz albumume bakanlar gormustur ufak tefek bsy olsa tamam dicem ama bunu ustune 2 riski alamam
Selam, Muhammet bey'in yaptığı burunları çok beğeniyorum genellikle, sizin resimlerinize baktım eski burnunuzla şu anki arasında bariz fark var, bir yorumunuzda eskiye döndü demişsiniz böyle bir şey yok benim görüşüme göre, bir de ne kadar üzerinden 8 ay zaman geçmiş olsa da açık ameliyatlarda iyileşme süresi daha uzun oluyor en azından 1 yıla kadar sabırla bekleyin zaten revizyonu 2 yılı doldurmadan olamazsınız, dokular anca kendine geliyor.....İyileşme süreci kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor ince derili olduğunuz için daha hızlı bir iyileşme bekliyorsunuz ama kimi 6 ayda büyük oranda iyileşir ama minimum düzeyde iyileşmesi ve burnun son halini alması 1,5 -2 yılı bulur, kiminde de yavaş yavaş iyileşir 6 ayda alınacak yolu 1,5-2 yılda alır, bunlar estetikte olabilen şeyler, bence boşuna kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz....Doktorunuz düzeltme öneriyorsa operasyonu hemen mi yapacak yoksa 1,5-2 yıl sonramı ? Bir hata olduğunu mu düşünerekmi düzeltme öneriyor? Çevrenizden aldığınız tepkiler nasıl? Bir burada resimden bakıp yorumluyoruz ama resimle gerçeği farklı olabiliyor.Muhammet bey gel duzeltim dedi ama ben artik hic guvenmiyorum cunku bu kadarida olamaz albumume bakanlar gormustur ufak tefek bsy olsa tamam dicem ama bunu ustune 2 riski alamam
Selam, Muhammet bey'in yaptığı burunları çok beğeniyorum genellikle, sizin resimlerinize baktım eski burnunuzla şu anki arasında bariz fark var, bir yorumunuzda eskiye döndü demişsiniz böyle bir şey yok benim görüşüme göre, bir de ne kadar üzerinden 8 ay zaman geçmiş olsa da açık ameliyatlarda iyileşme süresi daha uzun oluyor en azından 1 yıla kadar sabırla bekleyin zaten revizyonu 2 yılı doldurmadan olamazsınız, dokular anca kendine geliyor.....İyileşme süreci kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor ince derili olduğunuz için daha hızlı bir iyileşme bekliyorsunuz ama kimi 6 ayda büyük oranda iyileşir ama minimum düzeyde iyileşmesi ve burnun son halini alması 1,5 -2 yılı bulur, kiminde de yavaş yavaş iyileşir 6 ayda alınacak yolu 1,5-2 yılda alır, bunlar estetikte olabilen şeyler, bence boşuna kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz....Doktorunuz düzeltme öneriyorsa operasyonu hemen mi yapacak yoksa 1,5-2 yıl sonramı ? Bir hata olduğunu mu düşünerekmi düzeltme öneriyor? Çevrenizden aldığınız tepkiler nasıl? Bir burada resimden bakıp yorumluyoruz ama resimle gerçeği farklı olabiliyor.
Karalama yaptığınızı düşünmedim zaten, çok üzgünsünüz ama inanın estetikte bazen daha fazla zamana ihtiyaç oluyor iyileşmek için, bence zamanla daha tatmin edici olacaktır burnunuz....Canim insallah duzelir ama 8 ay oldugu icin tedirginim artik burda amacim dr mu karalamak degil kendisi cok iyi bir insan sadece baskalarindan da yorum almak istedim cevmremdekilere gelince ben soylemeden kimse fark etmiyor
Evet inşallah en nihai sonuç çok iyi olurKaralama yaptığınızı düşünmedim zaten, çok üzgünsünüz ama inanın estetikte bazen daha fazla zamana ihtiyaç oluyor iyileşmek için, bence zamanla daha tatmin edici olacaktır burnunuz....
Canim insallah duzelir ama 8 ay oldugu icin tedirginim artik burda amacim dr mu karalamak degil kendisi cok iyi bir insan sadece baskalarindan da yorum almak istedim cevmremdekilere gelince ben soylemeden kimse fark etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?