Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

slm kizlar bende 3 nisanda muhammet beye ameliyat oldum cokta memnunum cok iyi bir doktor kendisi ben suanda Almanyada oldugum icin kontrollere gidemiyorum sorum masaj ameliyat olan arkadaslar masaj veriyormu acaba masaj yapan varmi burnuna ???
Slm canim bende Almanyada yasiyorum maglesef bende kontrollere gidemedim kismetse temmuzun son haftasi Türkiyeye gidecegim .Ameliyattan sonra 1 ay kadar masaj yapmami söylemisdi doktorum daha sonra biraktim ,ama sana masaj yapman gerekseydi mutlaka söylerdi bence

evet canim bisey demedi banada bende temmuzda gidicem insallah kontrole evet bana demedi yoksa soylerdi boyle okuyunca masaj falan kafama takildi canim

İki yıl önce burun estetiğiyle ilgili bu sayfayı bulduğumda bana bir hayal gbi geliyordu estetik olmak.. Burda eski yeni resimlerini gördüğüm kızlara çok özeniyordum ama benm için o fiyatlar ameliyat vs imkansız geliyordu.. Burnumdan hiç memnun olmadım hep ameliyat aklımda vardı ama hep laftaydı içimden bi ses imkansız oldugunu söylüyordu.. Ama imkansız değilmiş bende sonunda ameliyatımı oldum ..doktor konusunda Muhammet bey hep baştan beri bana daha sıcak gelmişti belki de daha havalı olmayışıydı bu sıcaklık.. Selin hemşirede öyle çok tatlı sıcak bi ekipti.. Hepinize burdan tşk ediyorum yardımlarınız için

Muhammet Bey burun ucu ameliyatı yapmıyor muydu? sadece burun ucu? Yapıyorsa ve fiyat hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Arkadaslar Merhaba kısa bir süre önce muhammet beye ameliyatimi yaptırıp kurtuldum:) soru sormak isteyen arkadaslara seve seve yardimci olabilirim.

merhabalarr patik hanım bende burun estetiği olmak istiyorum baya araştırıyoruz doktorunuzdan memnunmusunuz fiyat olarak ne verdiniz sizce başka bir estetisyen olsa hangisi olurdu muhammet bey hariç ve fotoğrafınızıda görmek isterim :) teşekkürlerr

Kızlar Merhaba bende 12 gün önce muhammet beye ameliyat oldum.Burnum kalın deriliydi ve endişelerim vardı olana kadar ama yeni burnumu gördükten sonra boşuna endişe etmişim diyorum o kadar memnun kaldım ki şu an tabiki çok şiş ama bu haliyle bile o kadar değiştirdi ki muhammet beye ameliyat olmakla çok doğru bi karar vermişim olacak olan arkadaslara söylüyorum muhammet bey bu işin en iyisi kesinlikle gönül rhtligi ile guvenblrsnz.

Merhaba, doktor araştırmasını kadinlar kulübünden araştırarak muhammet beyi buldum. Herhangi bir sorun yasamadim doktorumla suan için burnundan da memnunum hala çok sis olsa da.

Merhaba, doktor araştırmasını kadinlar kulübünden araştırarak muhammet beyi buldum. Herhangi bir sorun yasamadim doktorumla suan için burnundan da memnunum hala çok sis olsa da.
Ha pardon diğer sorunuz içinse muhammet beye ameliyat olmasaydım emre ilhanı düşünürdüm. Tarzları apayrı olsa da başarılı bir doktor.

Kızlar bugün tamponların alındı ama han yıkanıyor tekrar neden olabilir ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…