- 4 Şubat 2015
- 85
- 124
- 93
- 32
umarım istediğin burna kavuşursun :) başarılarmuhammet bey şuan ameliyatta bende bekliyorum yatış işlemlerim yapıldı. Şuan çık tırsıyorum
Slm canim bende Almanyada yasiyorum maglesef bende kontrollere gidemedim kismetse temmuzun son haftasi Türkiyeye gidecegim .Ameliyattan sonra 1 ay kadar masaj yapmami söylemisdi doktorum daha sonra biraktim ,ama sana masaj yapman gerekseydi mutlaka söylerdi benceslm kizlar bende 3 nisanda muhammet beye ameliyat oldum cokta memnunum cok iyi bir doktor kendisi ben suanda Almanyada oldugum icin kontrollere gidemiyorum sorum masaj ameliyat olan arkadaslar masaj veriyormu acaba masaj yapan varmi burnuna ???
evet canim bisey demedi banada bende temmuzda gidicem insallah kontrole evet bana demedi yoksa soylerdi boyle okuyunca masaj falan kafama takildi canimSlm canim bende Almanyada yasiyorum maglesef bende kontrollere gidemedim kismetse temmuzun son haftasi Türkiyeye gidecegim .Ameliyattan sonra 1 ay kadar masaj yapmami söylemisdi doktorum daha sonra biraktim ,ama sana masaj yapman gerekseydi mutlaka söylerdi bence
sadece burun ucu ameliyatı yapıyor yani?Muayenehanesini arayip asistanindan fiyat bilgisi alabilirsin
Arkadaslar Merhaba kısa bir süre önce muhammet beye ameliyatimi yaptırıp kurtuldum:) soru sormak isteyen arkadaslara seve seve yardimci olabilirim.
suan sis olduğu için paylaşmayı düşünmüyorum Ne yazikki. Anlayış gosterceginizi tahmin ediyorum.Resim atarsan oncesi sonrasi en guzel sekilde yardimci olmus olursun. :)
walla bana daha önce burun ucunu yapabiliriz demişti ama son gittiğimde tamamen revizyon olması dedi. Kafam karıştı benim de. o nedenle sordum sadece burun ucu olan var mı diye..Onun hakkinda bi bilgim yok
merhabalarr patik hanım bende burun estetiği olmak istiyorum baya araştırıyoruz doktorunuzdan memnunmusunuz fiyat olarak ne verdiniz sizce başka bir estetisyen olsa hangisi olurdu muhammet bey hariç ve fotoğrafınızıda görmek isterim :) teşekkürlerr
Ha pardon diğer sorunuz içinse muhammet beye ameliyat olmasaydım emre ilhanı düşünürdüm. Tarzları apayrı olsa da başarılı bir doktor.Merhaba, doktor araştırmasını kadinlar kulübünden araştırarak muhammet beyi buldum. Herhangi bir sorun yasamadim doktorumla suan için burnundan da memnunum hala çok sis olsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?