- 12 Ocak 2015
- 14
- 6
- 3
- 40
Merhaba hatırladım sizi sanırım :) benim dikişlerimin alındığı gün Muhammet bey tamponlarınızı alıyodu sizin sonra beni gösterdi size :) o gün bandajlıydı burnunuz ama güzel oldupu belli oluyodu şiş olmasına ragmen Muhammet Bey yapmış yine yapıcağını harika görünüyo, suratınız değişmiş :)Arkadaşlar öncesi ve sonrası hallerime ait bi sürü resim koydum, bakabilirsiniz. Böylelikle bu güzel siteye ve onun kadınlarına karşı olan sorumluluğumu yerine getirmiş sayıyorum kendimi. Sizin paylaşımlarınız ve koyduğunuz resimler olmasaydı bu operasyona asla cesaret edemezdim. Burun estetik operasyonuna dair yaşadıklarını, yaşayacaklarını düşündüklerini, faydalı yorumlarını, bilgilerini, resimlerini, endişelerini, korkularını, v.s. burada ayrıntılı ve yürekli bir şekilde paylaşmış olup da, bütün bu paylaşımlarını uzaktan takip ettiğim ve beni tanımamalarına rağmen kendimi onlara yakın hissettiğim gerek kendi doktorum Muhammet Dilber'in, gerekse diğer doktorların bu sitede paylaşımda bulunmuş hastalarına çok teşekkür ediyorum.
Arkadaslar merhaba tekrar
Dun gorüştüm Muhammet Bey'le.Haberleşeceğiz bir iki gün içinde tekrar.Mayıs sonuna kadar doluymuş.2 ay güneş gözlüğü yasak.Güneş kremi lazım sürekli.O tarihlerde ameliyat düşünen var mı?Bilemedim yaz nasıl geçer..
Arkadaşlar selam,
Burun ameliyatı olmayı olmayı düşüüyorum, revizyon olacak.Muhammet Bey'den randevu aldım bugune.Muayene ücretsiz diye biliyordum ama asistanı ücretli olduğunu söyledi.Bilginiz var mı bu konuda?
bende gecen sene görüşmeye gittiğim de ödemeiştim canım yazdım ama whatsupdan kaynamış mesajlardan:)))))
bekle beniii dedim beraber oluruz be yaaahele akalım gecelere sonra acele etme
hayirlisi olsun canim insallah istedigin burna kavusursunKızlar bugün ameliyata giriyorum bende sonunda inş bana dua edin
masaj veriyor ama her hastaya durumuna göre veriyor, burda öğrendiğin masajları doktoruna danışmadan uygulamanı önermem.slm kizlar bende 3 nisanda muhammet beye ameliyat oldum cokta memnunum cok iyi bir doktor kendisi ben suanda Almanyada oldugum icin kontrollere gidemiyorum sorum masaj ameliyat olan arkadaslar masaj veriyormu acaba masaj yapan varmi burnuna ???
hayırlısı sağlıklısı guzelı olur ınsallarr hakkında :) ömürlük olsunKızlar bugün ameliyata giriyorum bende sonunda inş bana dua edin
tesekkur ederim cnm en iyisi ellememek kendi kendine gecmesini bekliycez artikmasaj veriyor ama her hastaya durumuna göre veriyor, burda öğrendiğin masajları doktoruna danışmadan uygulamanı önermem.
gerekli olsaydı Muhamed bey söylerdi zaten.tesekkur ederim cnm en iyisi ellememek kendi kendine gecmesini bekliycez artik
hic korkma gercekten korkulcak bir sey yok agrin sizin olmuyo uyuycsksin uyancaksin hersey bitmis benim hic agrim olmadi bende cok korkuyodum bilseydim bu kadar korkmazdim inanmuhammet bey şuan ameliyatta bende bekliyorum yatış işlemlerim yapıldı. Şuan çık tırsıyorum
muhammet bey şuan ameliyatta bende bekliyorum yatış işlemlerim yapıldı. Şuan çık tırsıyorum
olmaz, canım tez..de gece içemicem galiba.ameliyat öncesi iyi olmaz..havaya girerim inşallah..
başarılı sonuçlar dilerim şimdiden geçmiş olsun.Kızlar bugün ameliyata giriyorum bende sonunda inş bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?