Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar öncesi ve sonrası hallerime ait bi sürü resim koydum, bakabilirsiniz. Böylelikle bu güzel siteye ve onun kadınlarına karşı olan sorumluluğumu yerine getirmiş sayıyorum kendimi. Sizin paylaşımlarınız ve koyduğunuz resimler olmasaydı bu operasyona asla cesaret edemezdim. Burun estetik operasyonuna dair yaşadıklarını, yaşayacaklarını düşündüklerini, faydalı yorumlarını, bilgilerini, resimlerini, endişelerini, korkularını, v.s. burada ayrıntılı ve yürekli bir şekilde paylaşmış olup da, bütün bu paylaşımlarını uzaktan takip ettiğim ve beni tanımamalarına rağmen kendimi onlara yakın hissettiğim gerek kendi doktorum Muhammet Dilber'in, gerekse diğer doktorların bu sitede paylaşımda bulunmuş hastalarına çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar öncesi ve sonrası hallerime ait bi sürü resim koydum, bakabilirsiniz. Böylelikle bu güzel siteye ve onun kadınlarına karşı olan sorumluluğumu yerine getirmiş sayıyorum kendimi. Sizin paylaşımlarınız ve koyduğunuz resimler olmasaydı bu operasyona asla cesaret edemezdim. Burun estetik operasyonuna dair yaşadıklarını, yaşayacaklarını düşündüklerini, faydalı yorumlarını, bilgilerini, resimlerini, endişelerini, korkularını, v.s. burada ayrıntılı ve yürekli bir şekilde paylaşmış olup da, bütün bu paylaşımlarını uzaktan takip ettiğim ve beni tanımamalarına rağmen kendimi onlara yakın hissettiğim gerek kendi doktorum Muhammet Dilber'in, gerekse diğer doktorların bu sitede paylaşımda bulunmuş hastalarına çok teşekkür ediyorum. İlk yazımda belirttiğim gibi, operasyon öncesindeki sancılı süreçte takip etmekten gına gelecek kadar yorulduğum bu siteye, affınıza sığınarak uzun bir süre girmek istemiyorum. Eski çaresiz günlerimi hatırlatıyor bana bu pembe sayfalar..Ama merak edenler için 3 ayda bir resim koyup çıkarım diye düşünüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.. Henüz ameliyat olmamışlara kolaylıklar, olmuşlara ise yeni burunlarının şans getirdiği, sağlıklı ve neşeyle dolu bir hayat diliyorum. Hoşçakalın...

Ameliyattan bir gün önce kendimi videoya almıştım. Onu da, şu adreste bulabilirsiniz:

Estetik Burun Ameliyatı Sürecim - Rinoplasti - Rhinoplastic Surgery in Turkey

Merhaba, Muhammet Bey muayene icin esktra bir ucret aliyor mu? Bir de revizyonda iyi midir? :) cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Merhaba hatırladım sizi sanırım :) benim dikişlerimin alındığı gün Muhammet bey tamponlarınızı alıyodu sizin sonra beni gösterdi size :) o gün bandajlıydı burnunuz ama güzel oldupu belli oluyodu şiş olmasına ragmen Muhammet Bey yapmış yine yapıcağını harika görünüyo, suratınız değişmiş :)

bekle beniii dedim beraber oluruz be yaaahele akalım gecelere sonra acele etme

bende gecen sene görüşmeye gittiğim de ödemeiştim canım yazdım ama whatsupdan kaynamış mesajlardan:)))))

bende gecen sene görüşmeye gittiğim de ödemeiştim canım yazdım ama whatsupdan kaynamış mesajlardan:)))))

görmemişim canım. ama arkadaşların ikisi ,önceden randevu aldıkları için ödemeyeceklerini yazdılar..2 sene önceden randevu almış olamazlar..neyse sorun değil zaten..:)))

slm kizlar bende 3 nisanda muhammet beye ameliyat oldum cokta memnunum cok iyi bir doktor kendisi ben suanda Almanyada oldugum icin kontrollere gidemiyorum sorum masaj ameliyat olan arkadaslar masaj veriyormu acaba masaj yapan varmi burnuna ???

slm kizlar bende 3 nisanda muhammet beye ameliyat oldum cokta memnunum cok iyi bir doktor kendisi ben suanda Almanyada oldugum icin kontrollere gidemiyorum sorum masaj ameliyat olan arkadaslar masaj veriyormu acaba masaj yapan varmi burnuna ???
masaj veriyor ama her hastaya durumuna göre veriyor, burda öğrendiğin masajları doktoruna danışmadan uygulamanı önermem.

muhammet bey şuan ameliyatta bende bekliyorum yatış işlemlerim yapıldı. Şuan çık tırsıyorum

olmaz, canım tez..de gece içemicem galiba.ameliyat öncesi iyi olmaz..havaya girerim inşallah..

yahu içemeyeceksen gündüz benim mekanda toplanak o zaman ne ayran mı içecan o ortam da :)))))))))) kahvaltı yaparız olmadı yine sor bi dr yeee ona göre yaparız organizasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…