İşte bu şekilde ifadenizle ilk mesajınızdani ifadeniz çok farklı ben de düzeleceğine eminim ameliyattan sonra bi şey oluyor muhakkak doktorun ameliyat esnasında öyle bıraktığını asla düşünmüyorum o da en güzel şekilde yapmak ister uğraşmak istemez kadınlarla uğraşmayı kim göze alabilir ki :) ama ilk mesaj da iki yorum olumsuz nolmuş olcak o kadar gibi bir hava takınmanı hoş karşılamamıştım şimdi onlar için üzülüyorum diyosun bi şey diyemem artık özelden konuştuğum fotoğrafları gördüklerimden genelleme yapsam ben de memnun olmayan daha çok diyebilirim mesela ama bu da gerçek bi tespit olmaz insan kendininkini beğenmeyince direk olumsuzlar gözüne çarpıyo kendi burnundan memnun olunca da onları görmezden gelebiliyo normal bi durum her neyse inşallah herkes hayal ettiği buruna kavuşur er ya da geç muhammet hocaya güvenmekten başka yapabilecek bir şey yokgördüğüme göre analiz ediyorum. Bu foruma bakarsanız hata payı en az olan doktorları seçmekte zorlanmazsınız. Uzun süredir takip ediyorum burayı ve memnun olmayan 3-5 tane. Memnun olanları saymak oldukça zor. Arkadaşların şuanki burunları hoş gözükmüyor doğal olarak haklılar kimse başarısız bi operasyon geçirmek istemez ne kadar üzüldüklerini tahmin edemiyorum gerçekten zor çok üzüldüm ama düzeltilmeyecek birşey olduğunu düşünmüyorum kişinin kendi isteğine bağlı. kişisel olarak kimseyi eleştirmek bana düşmez. Ben sadece bu foruma dayanarak genelleme yapıyorum.
bence siz ilk attığım mesajı yanlış anladınız. Kızların fotoğraflarını gördüğüm andan itibaren üzüldüm şaşırdım ama dediğim gibi her doktorda oluyo böyle şeyler bizde bile oluyo,belki bende sağlık sektöründe olduğum için gördüğüm için bu şekilde konusuyo olabilirim. Herkesin konuştuğu gördüğü insanlar farklıdır. Ben sadece kendi adıma konuştum kendi adıma genelleme yaptım , elbetteki herkesin görüşü farklıdır :) herkesin görüşüne saygılı olunması gerekir.İşte bu şekilde ifadenizle ilk mesajınızdani ifadeniz çok farklı ben de düzeleceğine eminim ameliyattan sonra bi şey oluyor muhakkak doktorun ameliyat esnasında öyle bıraktığını asla düşünmüyorum o da en güzel şekilde yapmak ister uğraşmak istemez kadınlarla uğraşmayı kim göze alabilir ki :) ama ilk mesaj da iki yorum olumsuz nolmuş olcak o kadar gibi bir hava takınmanı hoş karşılamamıştım şimdi onlar için üzülüyorum diyosun bi şey diyemem artık özelden konuştuğum fotoğrafları gördüklerimden genelleme yapsam ben de memnun olmayan daha çok diyebilirim mesela ama bu da gerçek bi tespit olmaz insan kendininkini beğenmeyince direk olumsuzlar gözüne çarpıyo kendi burnundan memnun olunca da onları görmezden gelebiliyo normal bi durum her neyse inşallah herkes hayal ettiği buruna kavuşur er ya da geç muhammet hocaya güvenmekten başka yapabilecek bir şey yok
peganumu cok iyi tanirim ve sandiginiz kisi degil oTamam ben artik burda hic kimseye cvp yazmicam burda nasilki guzel olan burunlar paylasiliyo bende kendi albumumu yaptim herkese acik isteyen istedigi gibi yorumlasin
Merhaba cmn ben anlicagimi anladim burnumun 3 aydan sonra eski halini aldigini aneliyattan snr cok kanadigini vs.. sadece iki kisi yle konustugum seylerdi ne bu forumda nede albume bunlari yazmadim .. biraz daha uyanik olabilirdin kim oldugunu anlamak zor olmadi
Kesinlikle siz yanılıyorsunuz, burnunuzun 3 aydan sonra eski halini aldığı bilgisini "BURUN DÜŞMESİ YAŞAYAN VARMI ARANIZDA YA DA ÇEVRENİZDE " adlı konu başlığı altında pazar günü saat 03:36 da yazmış olduğunuz mesaja dayanarak yazdım....O mesajınızı bir kontrol edin. Kanama v.s bilgisini de şu an siz kendiniz paylaştınız benim Muhammet bey'in hiç bir hastasıyla özel den mesajlaşmam olmadı, başka üyelerle mesajlaştığım bilgilerde bana sır olarak verilmişse sır olarak bende kalmıştır kimse ifşa olmamıştır....Üye olduğumdan beride tek hesaba sahibim farklı hesaplar v.s açmadım...Kısaca kiminle mesajlaştınızsa o 2 kişide masumdur bu durumda....Bu konu artık benim için kapanmıştır....
Kesinlikle siz yanılıyorsunuz, burnunuzun 3 aydan sonra eski halini aldığı bilgisini "BURUN DÜŞMESİ YAŞAYAN VARMI ARANIZDA YA DA ÇEVRENİZDE " adlı konu başlığı altında pazar günü saat 03:36 da yazmış olduğunuz mesaja dayanarak yazdım....O mesajınızı bir kontrol edin. Kanama v.s bilgisini de şu an siz kendiniz paylaştınız benim Muhammet bey'in hiç bir hastasıyla özel den mesajlaşmam olmadı, başka üyelerle mesajlaştığım bilgilerde bana sır olarak verilmişse sır olarak bende kalmıştır kimse ifşa olmamıştır....Üye olduğumdan beride tek hesaba sahibim farklı hesaplar v.s açmadım...Kısaca kiminle mesajlaştınızsa o 2 kişide masumdur bu durumda....Bu konu artık benim için kapanmıştır....
Bence de kapa canım yeteri kadar açık yazdınKesinlikle siz yanılıyorsunuz, burnunuzun 3 aydan sonra eski halini aldığı bilgisini "BURUN DÜŞMESİ YAŞAYAN VARMI ARANIZDA YA DA ÇEVRENİZDE " adlı konu başlığı altında pazar günü saat 03:36 da yazmış olduğunuz mesaja dayanarak yazdım....O mesajınızı bir kontrol edin. Kanama v.s bilgisini de şu an siz kendiniz paylaştınız benim Muhammet bey'in hiç bir hastasıyla özel den mesajlaşmam olmadı, başka üyelerle mesajlaştığım bilgilerde bana sır olarak verilmişse sır olarak bende kalmıştır kimse ifşa olmamıştır....Üye olduğumdan beride tek hesaba sahibim farklı hesaplar v.s açmadım...Kısaca kiminle mesajlaştınızsa o 2 kişide masumdur bu durumda....Bu konu artık benim için kapanmıştır....
bence siz ilk attığım mesajı yanlış anladınız. Kızların fotoğraflarını gördüğüm andan itibaren üzüldüm şaşırdım ama dediğim gibi her doktorda oluyo böyle şeyler bizde bile oluyo,belki bende sağlık sektöründe olduğum için gördüğüm için bu şekilde konusuyo olabilirim. Herkesin konuştuğu gördüğü insanlar farklıdır. Ben sadece kendi adıma konuştum kendi adıma genelleme yaptım , elbetteki herkesin görüşü farklıdır :) herkesin görüşüne saygılı olunması gerekir.
Belliki beni cok iyi takip eden birisin :)
bence siz ilk attığım mesajı yanlış anladınız. Kızların fotoğraflarını gördüğüm andan itibaren üzüldüm şaşırdım ama dediğim gibi her doktorda oluyo böyle şeyler bizde bile oluyo,belki bende sağlık sektöründe olduğum için gördüğüm için bu şekilde konusuyo olabilirim. Herkesin konuştuğu gördüğü insanlar farklıdır. Ben sadece kendi adıma konuştum kendi adıma genelleme yaptım , elbetteki herkesin görüşü farklıdır :) herkesin görüşüne saygılı olunması gerekir.
Gecmis olsun agzinizi acarak rahatca hapsirabilirsiniz ve alerji ilaciniz duzenli kullanin :)arkadaslar dun ameliyat oldum bugun de nezle gibiyim burnum akıyor tabi akamıyor tamponlardan dolayı, hapsiriyorum arada sırada..ameliyat sonrası bunu yasayan olmustur heralde, zararı var mıdır , ne önerirsiniz bilgisi olan var mı?yarın kulaktan kıkırdak alınmıştı, onun kontrolüne gittiğimde soracağım .umarım tamponlar değişirtirilebiliyodur..
Çok geçmiş olsunhapşurmak çok acı veriyor mu ameliyatlı iken
Gecmis olsun agzinizi acarak rahatca hapsirabilirsiniz ve alerji ilaciniz duzenli kullanin :)
Rica ederim basinc konusunda bir fikrim yok , ben de surekli hapsiriyodum , 2 hafta hapsirdim resmendaha iyiyim teşekkürler..:) zararı olmamasına sevindim, hapşırmanın...
doktorlar konusunda partizanlık yapmayı doğru bulmuyorum. arkadaşlar da sizler gibi doktor beyi başarılı bulmuşlar ki onu seçmişler, ona ameliyat olmuşlar. sonucun böyle olmasını arkadaşlar da doktor bey de istemezdi tabi ki.
forumda genel bir tarz var. bir doktor kötüleniyorsa, hemen yılmaz savunucuları devreye giriyor. hatta moderatörler bile devreye giriyor. bu durumun forumun güvenilirliğini etkilendiğini düşünüyorum. sen sonuçtan memnun olabilirsin, ama ben memnun değilim diyen birine "benim burnum çok güzel oldu, bak" şeklinde cevap vermek!?!?!?! bilemiyorum...bana çok vicdansızca geliyor.
sözüm kimseye değil, polemik yapma niyetinde de değilim. sadece sonuçtan memnun olmayan arkadaşların daha anlayışlı karşılanması gerektiğini söylüyorum. biraz empati.
Canım geçmiş olsun hele doktora bir sor bi zararı olmasınacı ağr yok da basınç zarar verir mi onu merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?