Maşalah gerçekten çok guzel bir cevap yazmışsınız,keşke hepimiz sizin gibi olabilsek,Allah kimseyi utandırmasın ve verdiği karadan pişmanlık duydurtmasın inşallahArkadaşlar ben de 14 gün önce Muhammet beye ameliyat oldum ve bu forum sayesinde bulmuştum kendisini. Burnum şu an kötü değil ama tam olarak istediğim gibi de değil. Buna bakarak Muhammet bey işini yapamıyor diyemem, o kadar güzel yaptığı burunlar var ki. İnsan işi bu sonuçta ve fireler olabilir. Bunu tüm doktorlar kabul ediyor zaten. Bence herkes özgürce burnum kötü oldu, süper oldu yazabilir, yazmalı da zaten özgür bir forum burası. Kaç yıldır doktor araştırıyorum,her şeye rağmen gördüğüm en iyi sonuçlara sahip doktorlardan biri. çok başarılı sonuçları var. Burnu kötü olan birinin ruh halini çok çok çok iyi anlayabiliyorum, ama biraz daha çözüm odaklı olmak lazım. İyi insan ama beni doktorluğu ilgilendirir dememek lazım. Bence şu kabullenilmeli, doktorların bir başarı oranı var ve şanssız olan arkadaşlar var. Siz de onlardan birisiniz. Kendim için bunu söylemek için henüz erken olduğu için şanslı / şanssız yorum yapmıyorum henüz, belki ben de hiç memnun olmayacağım ya da şişlikler inecek ve inanılmaz begeneceğim bilmiyorum. Ama her türlü şunu söyleyeceğim; ben en iyi doktorlardan birini seçtim ve yapabileceğimi fazlası ile yaptım, o da bir insan ve şans faktörü gerçeği de var. Nasıl düzeltebilirim bunu düşünürüm. Muhammet bey size düzeltmeyi önerdiyse bence kesinlikle güvenmek lazım. İnsanlığı önemli değil doktorluğuna bakarım diyen arkadaşlar, bir doktorun önce insan olması çok çok çok önemli. Daha önce görüştüğüm hiç bir doktor boyle bir durumda düzeltmeye yonelik aksiyon almazdı, muhammet bey bu fire oranını kabul ediyor ve elinden geleni yapacağını söylüyor. Ki bu çok dogru ve insancıl bir hareket. Hasta bunu güzelleşmek için yapıyor ve karşılığında bir bedel ödüyor, doktor da hastayı mağdur etmek istemez. Bence doktorumuza güvenin, yaptığı o kadar güzel iş varken bence ikinci şansı hakediyor, siz de öyle.
Sizin ne gibi bir sıkıntınız oldu kiArkadaslar kimse Tanri deil kimse kusursuz deil bu insanlarda doktor sonucta her yaptiklari guzel olacak diye kaide yok yeterki karsisindaki hastayi bos vaadlerle kandirmasin onun istegi ile kendi yapabileceklerini cok detayli anlatabilsin guzel olucak diyip gecistirmesin..ayrica burnunuzu tek basina degerlendirmeyin hic bir zaman.. yuz ile uyumuna bakin gozler yanaklar cene alin bunlarin ahengi cok onemli sen burnunu begenmesende belkide o burun yuzundeki diger kusurlari ortuyor ya da guzelliklerini vurguluyor olabilir begendiginiz yuzlere bakin sadece burunlara degil her burun heryuze gitmez yakismaz, yuz bir butundur bunu anladiktan sonra gecin ayna karsisina analiz edin..evet belki ameliyattan sonra daha guzel bir burnunuz olabilir ama bu yuzunuzun guzellesecegi anlamina gelmez..ben malesef bunlari ameliyattan sonra anladim ve hata ettim ameliyat olarak
Ben baska doktora oldum ama bu konuyu da takip ediyorum 5ay oldu benim mutsuzlugum sislik fln deil ifademi kaybettim cok pismanim ameliyat oldugum icin oyuzden ameliyat olmak isteyenleri hep uyarmaya calisiyorum burdanSizin ne gibi bir sıkıntınız oldu kiMuhammet bey e mi ameliyat oldunuz ve ne zaman
İnşallah dediğiniz gibi olur ben gerçekten çok korkuyorum yani burnum aman aman iddialı kalkık kavisli olsun istemiyorum ama herkes alçıdan sonraki durumdan bahsediyor ağlayanlar vs çok oluyor bende çok hassasım ya böyle bir goruntuyle karşılaşırsam diye korkuyorum,bence ne olursa olsun alçıdan ilk çıktığındaki durum da psikolojk olarak çok onemliMuhammet beye olursanız ilk ameliyatta büyük ihtimal memnun kalacaksınızdır kalmadınız mı zaten gerekeni yaparım düzeltirim diyo bu teminat verildikten sonra daha ne diyebilir bir doktor başka doktorları bilmiyorum ama hiç sanmıyorum böyle bir şey desinler yani muhammet dilber tercih edildiğinde eninde sonunda güzel bir buruna kavuşulacağını düşünüyorum
doktorlar konusunda partizanlık yapmayı doğru bulmuyorum. arkadaşlar da sizler gibi doktor beyi başarılı bulmuşlar ki onu seçmişler, ona ameliyat olmuşlar. sonucun böyle olmasını arkadaşlar da doktor bey de istemezdi tabi ki.
forumda genel bir tarz var. bir doktor kötüleniyorsa, hemen yılmaz savunucuları devreye giriyor. hatta moderatörler bile devreye giriyor. bu durumun forumun güvenilirliğini etkilendiğini düşünüyorum. sen sonuçtan memnun olabilirsin, ama ben memnun değilim diyen birine "benim burnum çok güzel oldu, bak" şeklinde cevap vermek!?!?!?! bilemiyorum...bana çok vicdansızca geliyor.
sözüm kimseye değil, polemik yapma niyetinde de değilim. sadece sonuçtan memnun olmayan arkadaşların daha anlayışlı karşılanması gerektiğini söylüyorum. biraz empati.
Ben de yaklaşık bi ay sonra ameliyat olacağım insallah canım. 24 haziranda. Sen hangi tarihte olacaksın?Bende 1 ay sonra olacağım nasipsene tavsiye edersiniz peki,sizin eski burnunuz nasıldı ki pişmanlık duydunuz ? Nefes problemim var estetik olarak da büyük uzun kemerli bir burnum var zaten
Merhaba arkadaşlar, yorumlarınızı okudum, bende birseylrr eklemek istedim. Tam 3 ay önce Muhammet Dilbere burun estetiği amelyatı oldum, ve şuan istediğim sonucu elde etmiş değilim, ancak bunu hiçbir zaman doktora bağlamadım. Nedeni ise ameliyata girmeden günlerce araştırma yaptım ,ameliyat sonrası hasta psikolojisi adına, ve bende karakter olarak takıntılı olduğum için neredryse her yorumu okudum. Genelde çoğu insan estetik ameliyatı sonrasi bunalima giriyor diye dusunerek sonucu beğenmememi kendi psikolojime ve mmalesef ödem tutucu vücuduma bağladım. Çunku etrafimdaki tek bir kisi bile kotu oldugunu soylemedi. Her neyse gelelim Muhammet Dilbere, neredryse her hafta dinledi beni her soruma cevap verdi ve buyuk bir anlayisla beni ikna etti. Ben bbaska doktorlarlada gorustum ama bana guven veren doktora ancak ameliyat olabildim. Sonuc olarak doktorum bir sene doldugunda hala açısını begenmiyorsam düzeltebileceğini söyledi. Benim icin bunu soypemesi yeterli, tabi busekilde dusunmemin doktorumun harika bir insan olmasininda buyuk payi var. Acikcasi Benim burnum kotu olmadigi halde bu psikolojideysem kotu olan arkadaslarida anlayabiliyorum. Yani herseyin cozumu var bbirkere olan olmus bundan sonra iyi karar vermek, umarım hrrkes istedigi buruna en kisa zamanda kavusur.
Teşekkür ederim, sendemi ameliyat oldun canımÇok doğru yazmışsın, tamamen aynı şeyleri düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?