Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar ben de 14 gün önce Muhammet beye ameliyat oldum ve bu forum sayesinde bulmuştum kendisini. Burnum şu an kötü değil ama tam olarak istediğim gibi de değil. Buna bakarak Muhammet bey işini yapamıyor diyemem, o kadar güzel yaptığı burunlar var ki. İnsan işi bu sonuçta ve fireler olabilir. Bunu tüm doktorlar kabul ediyor zaten. Bence herkes özgürce burnum kötü oldu, süper oldu yazabilir, yazmalı da zaten özgür bir forum burası. Kaç yıldır doktor araştırıyorum,her şeye rağmen gördüğüm en iyi sonuçlara sahip doktorlardan biri. çok başarılı sonuçları var. Burnu kötü olan birinin ruh halini çok çok çok iyi anlayabiliyorum, ama biraz daha çözüm odaklı olmak lazım. İyi insan ama beni doktorluğu ilgilendirir dememek lazım. Bence şu kabullenilmeli, doktorların bir başarı oranı var ve şanssız olan arkadaşlar var. Siz de onlardan birisiniz. Kendim için bunu söylemek için henüz erken olduğu için şanslı / şanssız yorum yapmıyorum henüz, belki ben de hiç memnun olmayacağım ya da şişlikler inecek ve inanılmaz begeneceğim bilmiyorum. Ama her türlü şunu söyleyeceğim; ben en iyi doktorlardan birini seçtim ve yapabileceğimi fazlası ile yaptım, o da bir insan ve şans faktörü gerçeği de var. Nasıl düzeltebilirim bunu düşünürüm. Muhammet bey size düzeltmeyi önerdiyse bence kesinlikle güvenmek lazım. İnsanlığı önemli değil doktorluğuna bakarım diyen arkadaşlar, bir doktorun önce insan olması çok çok çok önemli. Daha önce görüştüğüm hiç bir doktor boyle bir durumda düzeltmeye yonelik aksiyon almazdı, muhammet bey bu fire oranını kabul ediyor ve elinden geleni yapacağını söylüyor. Ki bu çok dogru ve insancıl bir hareket. Hasta bunu güzelleşmek için yapıyor ve karşılığında bir bedel ödüyor, doktor da hastayı mağdur etmek istemez. Bence doktorumuza güvenin, yaptığı o kadar güzel iş varken bence ikinci şansı hakediyor, siz de öyle.
 
Maşalah gerçekten çok guzel bir cevap yazmışsınız,keşke hepimiz sizin gibi olabilsek,Allah kimseyi utandırmasın ve verdiği karadan pişmanlık duydurtmasın inşallah çok doğru yerlere değinmişsiniz
 
Arkadaslar kimse Tanri deil kimse kusursuz deil bu insanlarda doktor sonucta her yaptiklari guzel olacak diye kaide yok yeterki karsisindaki hastayi bos vaadlerle kandirmasin onun istegi ile kendi yapabileceklerini cok detayli anlatabilsin guzel olucak diyip gecistirmesin..ayrica burnunuzu tek basina degerlendirmeyin hic bir zaman.. yuz ile uyumuna bakin gozler yanaklar cene alin bunlarin ahengi cok onemli sen burnunu begenmesende belkide o burun yuzundeki diger kusurlari ortuyor ya da guzelliklerini vurguluyor olabilir begendiginiz yuzlere bakin sadece burunlara degil her burun heryuze gitmez yakismaz, yuz bir butundur bunu anladiktan sonra gecin ayna karsisina analiz edin..evet belki ameliyattan sonra daha guzel bir burnunuz olabilir ama bu yuzunuzun guzellesecegi anlamina gelmez..ben malesef bunlari ameliyattan sonra anladim ve hata ettim ameliyat olarak
 
Sizin ne gibi bir sıkıntınız oldu ki Muhammet bey e mi ameliyat oldunuz ve ne zaman
 
Sizin ne gibi bir sıkıntınız oldu ki Muhammet bey e mi ameliyat oldunuz ve ne zaman
Ben baska doktora oldum ama bu konuyu da takip ediyorum 5ay oldu benim mutsuzlugum sislik fln deil ifademi kaybettim cok pismanim ameliyat oldugum icin oyuzden ameliyat olmak isteyenleri hep uyarmaya calisiyorum burdan
 
Bende 1 ay sonra olacağım nasipse ne tavsiye edersiniz peki,sizin eski burnunuz nasıldı ki pişmanlık duydunuz ? Nefes problemim var estetik olarak da büyük uzun kemerli bir burnum var zaten
 
Muhammet beye olursanız ilk ameliyatta büyük ihtimal memnun kalacaksınızdır kalmadınız mı zaten gerekeni yaparım düzeltirim diyo bu teminat verildikten sonra daha ne diyebilir bir doktor başka doktorları bilmiyorum ama hiç sanmıyorum böyle bir şey desinler yani muhammet dilber tercih edildiğinde eninde sonunda güzel bir buruna kavuşulacağını düşünüyorum
 
İnşallah dediğiniz gibi olur ben gerçekten çok korkuyorum yani burnum aman aman iddialı kalkık kavisli olsun istemiyorum ama herkes alçıdan sonraki durumdan bahsediyor ağlayanlar vs çok oluyor bende çok hassasım ya böyle bir goruntuyle karşılaşırsam diye korkuyorum,bence ne olursa olsun alçıdan ilk çıktığındaki durum da psikolojk olarak çok onemli
 
Muhammet bey ile ameliyattan once sadece tek görüşmem var bu durumda ona neler soylemeliyim bilmiyorum
 
Merhaba arkadaşlar, yorumlarınızı okudum, bende birseylrr eklemek istedim. Tam 3 ay önce Muhammet Dilbere burun estetiği amelyatı oldum, ve şuan istediğim sonucu elde etmiş değilim, ancak bunu hiçbir zaman doktora bağlamadım. Nedeni ise ameliyata girmeden günlerce araştırma yaptım ,ameliyat sonrası hasta psikolojisi adına, ve bende karakter olarak takıntılı olduğum için neredryse her yorumu okudum. Genelde çoğu insan estetik ameliyatı sonrasi bunalima giriyor diye dusunerek sonucu beğenmememi kendi psikolojime ve mmalesef ödem tutucu vücuduma bağladım. Çunku etrafimdaki tek bir kisi bile kotu oldugunu soylemedi. Her neyse gelelim Muhammet Dilbere, neredryse her hafta dinledi beni her soruma cevap verdi ve buyuk bir anlayisla beni ikna etti. Ben bbaska doktorlarlada gorustum ama bana guven veren doktora ancak ameliyat olabildim. Sonuc olarak doktorum bir sene doldugunda hala açısını begenmiyorsam düzeltebileceğini söyledi. Benim icin bunu soypemesi yeterli, tabi busekilde dusunmemin doktorumun harika bir insan olmasininda buyuk payi var. Acikcasi Benim burnum kotu olmadigi halde bu psikolojideysem kotu olan arkadaslarida anlayabiliyorum. Yani herseyin cozumu var bbirkere olan olmus bundan sonra iyi karar vermek, umarım hrrkes istedigi buruna en kisa zamanda kavusur.
 

Sayın 280415,
ameliyat olanların ya da olacakların doktorlarla ilgili tavırlarını eleştirmekte haklı olabilirsiniz, yalnız üyelerin yanlış anlamaması için renklendirdiğim kısma açıklama getirmem gerekiyor zira olumsuz yorumların önüne set çekiyormuşuz gibi anlaşılıyor yazınızdan.

Moderatör benim, bu bölümde ben ya da sitenin kurucusu Kazen bey dışında kimse müdahale etmez, etmiyor.

Biz yasalar gereği doktor, merkez, hastane reklamı veya karalaması, site kuralları gereğiyse üyeler arası hakaret, polemik vb durumlarda müdahalede bulunuyoruz, onun dışında üyelerin olumlu, olumsuz doktor tecrübelerine asla ve hiçbir zaman karışıp müdahil olmadık.

Üyeler burda herhangi bir doktor/hastane hakkında beğeni veya eleştirilerini reklama ya da karalamaya kaçmadan dile getirebilirler.

Estetik bölümü tecrübeler paylaşılsın diye açılmış bir bölümdür, burada paylaşılan bilgi ve tecrübelerden istifade edilebilir ama ameliyat olacak kişiler kime ameliyat olacaklarına karar vermek için akıllarındaki doktorlarla birebir görüşmeli, beklentilerini en iyi karşılayacağına inandığı kişiye ameliyat olmalıdır, seçim ve karar kendilerine ait olmalıdır.

Üyelerce X doktora yönlendirme yorumları varsa lütfen bildiriniz çünkü sitede reklam/yönlendirme yasaktır.

Aynı şekilde kişi/doktor/merkez/hastane karalaması da yapılamaz, bizler yani Kadınlar Kulübü Sitesi ve üyeler 5651 sayılı kanuna uymakla yükümlüyüz çünkü, bu sebeple hiçbir kurum, kuruluş, kişi hakkında karalama/kötüleme yapılmasına izin vermiyoruz, hastalar haklarını yasal merciilerde aramalıdır, burası paylaşım platformudur.

Saygılarımla...
 
Kusura bakmayın topiğinizi haddinden fazla meşgul ediyorum fakat gördüğüm kadarıyle burada ufak çaplı da olsa bir polemik yaşanmış, bir üyemiz itham edilmiş.

Üyeler hakkında bir şüpheniz olduğunda lütfen bunu yönetime bildiriniz, polemiğe girmek yasaktır, ayrıca topiklerde ithamda bulunmak hem konuyu dağıtır hemde suçlamada bulunan kişi masumsa kırılmasına, sürekli takip edemeyenlerin aklında farklı kalmasına sebep olur.

Şayet kişiler reklam amacıyla üye olmuşsa yönetim deşifre etmekten asla kaçınmaz, bu sebeple lütfen bildirim yapın.

 
Bende 1 ay sonra olacağım nasipse ne tavsiye edersiniz peki,sizin eski burnunuz nasıldı ki pişmanlık duydunuz ? Nefes problemim var estetik olarak da büyük uzun kemerli bir burnum var zaten
Ben de yaklaşık bi ay sonra ameliyat olacağım insallah canım. 24 haziranda. Sen hangi tarihte olacaksın?
 


Çok doğru yazmışsın, tamamen aynı şeyleri düşünüyorum.
 
İyiki özel mesaj diye bişey var. Yoksa kimin kaç yüzü var kime ne kadar güvenilir nasıl anlayacaktık. Arkadaşlar unuttuğunuz bişey var söz uçar yazı kalır.
 
ameliyat olmadan önce bu konuyu okuyarak yatıp kalkıyordum, şu an ameliyat olalı tam 6 ay oldu, merak edenler albümüme bakabilir :)
 
Herkese merhaba bende Muhammet Bey'e ameliyat olacağım yakında inşallah.. Muhammet Bey'i bu forum sayesinde tanıdım ben de ameliyat sürecimi paylaşacağım .. 2 hafta kaldı heyecanlıyım
 
regen merhaba canım, sanırım özel mesajda problem var cevap yazamadım. Bende durumlar aynı bi sıkıntı yok. Birkaç gündür şöylemi böylemi diye çokta takılmıyorum. Zaten bir sürü fotoğraf ekledim oradada durumları yazıyorum. Burnuma kötü diyenlerde var hayır asla bundan güzeli olamaz diyenlerde var. Herkesin bakışı farklı işte. Ben artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü kafaya taktıkca hem kendimi hemde Muhammet beyi bunaltmaktan baska bisey yapmıyorum. Şu an tek istediğim bir an önce bir yılı doldurmak beklemek gerçekten çok can sıkıcı.
 
Ben bunforum da görüp muhammet beye görüşmeye gittim geçtiğimz aylarda. Dr un bana dediklerınden anladığın iyi burun biraz alt yapıyada bağlı. Önümüzdeli hafta tekrar randevu var artık amelıyat tarihi alıcam. Amaaaa içime kurt düştü herkes muh beyı yerlere höklere sığdıramazken bir sürü memnuniyetsiz msj okudum. Napıcammmm((( tamda herseyı ayrlamışken ameliyat için(
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…