Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba cnm yukarida guzel burun alt yapiya. Bagli demissin ama ben oyle oldugunu dusunmiyorum ne burunlar varda nerden nereye geliuorlar tabiki kalin deride sonuc ince deri gibi olmuyormus ama yinede ben oyle oldugunu dusunmuyorum cunku bende ince deriliyim ve burnumun sonucu cok buyuk kalin derili bazi burunlardan cok daha iyi olmasi gerekirken olmadi

Ben sizin yerinizde ılsam bu kadar üzülücğime dr bey yaptığınız o güzel burunlardanistiyoruuuum mdwyip bir daha olurum . Bu kadar ameliyat yapan dr düzeltır heralde

Muhammet bey samimi ve o kadar iyi bir doktor ki tek lafına bakmama rağmen endişemi görünce ameliyat olmamam gerektiğini buna hazır olmadığımı söyledi. Istese bana ol derdi Parasını Güzelce alırdı bir daha da hesap vermek zorunda bile olmazdı. Kendisine çok dua ediyorum beni kaldıramayacağım bir yükün altına koymadığı için

Çok çok haklısınız eğer bana da öyle bir şey derse ona güvenip olmayacağım..ama nefes problemim var ve burnum büyük kemerli ;( size derinizin kalın olduğunu mu soyled peki

Çok çok haklısınız eğer bana da öyle bir şey derse ona güvenip olmayacağım..ama nefes problemim var ve burnum büyük kemerli ;( size derinizin kalın olduğunu mu soyled peki

Size bi tavsiyem olacak yarın muhammet beyin telefonuna birkaç açıdan çekilmiş fotoğraflar gönderin. Kendisi fotoğraflara bakarakta size fikir verecektir. Bende bu şekilde yapmıştım.

Size bi tavsiyem olacak yarın muhammet beyin telefonuna birkaç açıdan çekilmiş fotoğraflar gönderin. Kendisi fotoğraflara bakarakta size fikir verecektir. Bende bu şekilde yapmıştım.
Tavsiyeniz için çok sağolun ama benden istediği gibi gönderdim zaten,muayene etmeden anlayamam mutlaka dokunmam gerekir dedi,eğer kalın derili çıkarsanız sizi ameliyat etmek istemeyebilirim dedi Böyle söylemesi bile ona karşı bir kere daha guvenmemi sağladi gerçekten.Ama sadece biraz uzuldum çok kalın derili çıkarsam diye korkuyorum ;(

Burnunuz çokmu problemli doktor bey neden öyle söyledi acaba? Bence boşuna panik olmayın yada korkuya kapılmayın muhammet bey sizi geri çevirecek degildir. Bizim ameliyat grubu baya bi kalabalıktı ve içimizden birine burnunuz çok kalın derili falan demişti ama ameliyat sonunda ne oldu biliyormusunuz ilk günden beri en güzel burun o arkadaşınki oldu. Sizde boşuna panik yapmayın. Birde sürekli araştırma yapmayı falan bırakın inanın hiç faydası olmuyor daha çok kafanız karışacak acabalar beyninizde dönüp duracak. Siz sadece Muhammet beye ne istediğinizi doğru şekilde anlatın. Ha birde doğal burun istiyorum diye sakın tutturmayin. O şekilde isteyenler sonradan hep pişman oluyorlar birazcık kalkıklık ve azıcıkta kavis iyidir

Yaa gerçekten içime biraz su serptiniz çok teşekkürler. Yaa gerçekten içime biraz su serptiniz çok sağolun.Hayır problemli demedi ama eğer çok kalın derili olursanız ameliyat sonucu başarılı olmayabilir bu yüzden sizi ameliyat etmeyebşlirim dedi.Benim 15 haziran da Muhammet beyle goruşmem 16 sında da ameliyatım var yani henüz hiç görüşemedik sadece resimlerimi atmışım telefonla görüşebildik.çok sıcak ve samimi bir insan olduğunu düşünüyorum ki bunu sadece telefonla goruşerek hissettim,açıkçası gerçekten eğer kalın derilş çıkarsam ve Muhammet bey olmami istemezse bende cesaret edemeyeceğim zaten hasaas bir insanım ameliyat sonrası kotu olacak olan sonucu kaldıramayabilirşm ;(

[QUOTE="Hilal2535, post: benim derim çok idealdi. Ne ince ne kalın. Ama burnum çok küçüktü ve çöküktü küçük burunların Yapımı daha zor malesef. Siz psikolojik olarak hazırsanız muhammet beye kesinlikle güvenin derim. Olun derse de olmayın derse de ve ameliyatımızın risklerini avantajlarını ve dezavantajlarını sorun kararı birlikte verin

Sizin yazdıklarınızı okuyunca birkez daha anladım ki ben körü körüne ameliyat olmuşum. En baştan beri ya muhammet bey yada asla ameliyat olmam diyordum ve hiç umudum yokken ne kadar çok istediysem Allah kendisini bi şekilde karşıma çıkardı. Sonrasinda ise şöylemi olur böylemi olur diye hiç düşünmedim. Kendisine çok güvendim ilk olarak telefonda görüştük ve adam öyle bir konuşuyor ki bildiğiniz hipnotize oldum. Karşı karşıya geldiğimizde ise 5 dakikalık yüz yüze görüşmenin ardından ertesi gün ameliyat olmuştum. Bence sizde biraz oluruna bırakın çok düşünmeyin, araştırmayın hatta Muhammet beyi arayın ve tekrar konuşun ne yapmanız gerektiğini size söyleyecektir.

Ve ben kendimce bir yorumda bulunmak istiyorum. Eğer burnunuz çok çirkin değilse lütfen bir kez daha düşünün derim. Ben 2 Yıldır ameliyat Olmayı düşünüyordum çünkü burnuma odaklanmıştım. Sanki burnum yapılınca çok Daha güzel Olacağım diye şartlanmıştım kendimi. Fakat bur gün aynaya baktım ve aslında güzelliğin bi bütünlük OLDUĞUNU ve burnumun bu güzelliğin bir parçası OLDUĞUNU anladım. Tamamen bakış açımızla alakalı. Tekrar yineliyorum benim gibi güzel değil ama çok çirkin bir burnunuz yoksa yüzünüzün karakterini bozmaya değmez. Çünkü gerçekten çok tek tip insanlar var. Burnu gerçekten kötü olanlar bu ameliyat-ı düşünmeli

Peki ama ben şimdi kendimi hangi psikolojiye ayarlamalıyım bilmiyorum yani 1 ay sonra gideceğim ya ertesi gun ameliyat olacağım ya da olmadan döneceğim kendimi olacak gibi mi hazırlmam gerekir,çünkü herşeyinizi ona göre ayarlıyorsunuz gerçekten kafam çok bulanık.İnanın burnumda deviasyon olmasa-nefes almamı epey engelliyor- bu ameliyata cesaret edemezdim.tabiki Allah ın yarattığı hiç bir şeye kotu demek haddime değil,bin şukur,ama bir topluma girdiğimde estetik anlamında da burnumun dikkat çektiğini düşünüyorum Yoksa gerçekten kucucuk bir problem için ameliyat masasına yatmya değeceğini düşünmüyorum.Dediğiniz gibi burun öyle önemli ki,kotu bile olsa ameliyat sonrası iyi yapılmamış orta halli bir burundan daha iyidir uyum ve her şey açısından

Bugun ameliyatimin 2.ayindayim.Daha simdiden hayatimda cok sey degisti.Herseyden once ozguvenim inanilmaz artti ve bu zaten butun yasaminizi olumlu anlamda etkiliyor. Hem saglik hem gorsellik konusunda uzun suren arastirmalarim sonucunda Muhammet beye karar verdim.Oncelikle onu bulmami ve ona ulasmami saglayan kadinlar klubune ve bizimle bu konuda tecrubelerini paylasan uyelere cok tesekkurler. Cunku isin en zor kismi karar vermek..Suan sadece ' Keske daha once tanisaydim doktorumu ve keske daha once ona ameliyat olsaydim diyorum. Her gidisimde biraz da pipirikli yapim geregi bir soru listesiyle gittim ve - Baslayalım ahiret sorularına- diyerek sakayla karisik her bir sorumu beni rahatlatacak sekilde usenmeden cevaplandirdi.Derim ve burun yapimin cok uygun oldugunu ve ameliyat basarisinin oldukca yuksek oldugunu soyledi. Cok fazla doktorla gorustum ve bu guveni baska kimseden alamadim.Cok konforlu bir ameliyat surecim oldu. Hemsiresi Selin hanimin ilgi ve sabrina da hayran kaldim. Suan aynaya baktigimda gulumseme sebebim.Ona ne kadar tesekkur etsem azdir.Risk her ameliyatta vardir aslinda yasamin kendisi zaten risk degil mi ? Psikolijinizin ve deri yapinizin ameliyat basarisini cok etkiledigini dusunuyorum. Ben cok rahat bir sekilde ve doktoruma guvenerek girdim.Fotograflarimi gormek isteyenlere ozel olarak mesaj atabilirim.

Canim benimde 16 haziran,ama ben galiba kalın deriliyim yani daha muayene olmadim ama öyle tahmin ediyorum zaten muayene tarihim de 15 haziran
Arada bir gun olmasi seni endiselendirdi sanirm ama bence farketmez sonucta beni daha once gordu ama hatrlamadgna eminim sen her seyi ayrntili bi seklde konusursun yine. Ben not aliyorm sormak istedklermi o an heyecandan unutrm diye :)

Bu yazinizi yeni gördüm. Bence buyuk bi ihtmal amelyt olursunz aslnda sizin durumunuz daha iyi amelyt kesn olmadgi icn stresniz de az olur bence :)

Çok teşekkür ederim yorumlarınz için.evet arada 1 gun olması da endişelendiriyor beni ve gittikten sonra ya ertesi gun ameliyat masasına yatacağşm ya da olamadan döneceğim artik hayirlisş için dua edeceğim ama benim için stresli bir donem olacak bu bir ay ;(

Canim hangi sehirde yasiyosun?? İstanbulda mi ameliyat olacaksin??

buruncu estetiği olmak istiyorum burnum güzel bi burun sadece burun ucumu ben beğenmiyorum İstanbulda amelyat olsam kaç gün kalmak zorundayım kemiğe müdahale edilmeyecek birde 8000 çok fazla değil mı narkoz almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…