Canim ben Erzurum da yaşıyorum evet ameliyatım istanbulda muahmmet bey ile planlandıCanim hangi sehirde yasiyosun?? İstanbulda mi ameliyat olacaksin??
Tamam canim teskkur edrim cevabin icin. Bende muhammet beye olmayi planliyorum ve bende sehir disindan gelicem bakalim Allah yardimcimiz olsun...Canim ben Erzurum da yaşıyorum evet ameliyatım istanbulda muahmmet bey ile planlandı
İnşallah çok zorlanmayiz canim zaten kalın derili isem ameliyat etmeyebilirmişTamam canim teskkur edrim cevabin icin. Bende muhammet beye olmayi planliyorum ve bende sehir disindan gelicem bakalim Allah yardimcimiz olsun...
Canim bende henuz yuz yuze gorusmedim muhammet beyle ama resimlerime yaptigi yorumlar cok ic aciciydi. Burun yapimin guzel gorundugunu ve cok guzel sonuclananilecegini soyledi tabi yine kesin konusamamakla birlikte gormeden bisey soyleyemem dedi. Ama guzel bir burun ortaya cikacak gbi gorunuo dedi. Muhammet bey temmuzun ilk haftasi ankara da olacak ameliyatlarini yapmak icin. Nasipse bende orda olacagim ameliyatimi bakalim...İnşallah çok zorlanmayiz canim zaten kalın derili isem ameliyat etmeyebilirmişsenn ameliyat tarihin ne zaman peki
Canim tam olarak hangi tarih araliginda ankarada olacak bilgin var miCanim bende henuz yuz yuze gorusmedim muhammet beyle ama resimlerime yaptigi yorumlar cok ic aciciydi. Burun yapimin guzel gorundugunu ve cok guzel sonuclananilecegini soyledi tabi yine kesin konusamamakla birlikte gormeden bisey soyleyemem dedi. Ama guzel bir burun ortaya cikacak gbi gorunuo dedi. Muhammet bey temmuzun ilk haftasi ankara da olacak ameliyatlarini yapmak icin. Nasipse bende orda olacagim ameliyatimi bakalim...
Canim 1 temmuzda ankarada olacakmis. 1 hafta kalacagim dedi. Yani donus tarihini net bilmiyorum. Yani yapacagi ameliyat sayisi artarsa istanbula dönüşünüde erteler belki. ama kesin olan 1 temmuz itibariyle gelip 1 hafta ankarada olacagi. Ameliyatlarini Koru Hastanesinde yapacakmışCanim tam olarak hangi tarih araliginda ankarada olacak bilgin var mi
evet ama iki haftadır yazmıyor en son profilden foto istemiştiCanim verecektir eminim. Bana geri donusu bikac saate yapmışlardı. Tavsiyem mailde numaranida gonder ariyo çünkü
muhammetdilber@hotmail.com bu adrese mail atmistim ben. Bikac saate donus yapmıştı muhammet beyevet ama iki haftadır yazmıyor en son profilden foto istemişti
Ben 24 haziranda aameliyat olacagim on gun sonra alçı cikacak ama o tarihte ankarada mi olacak doktor şaka gibi gerçektenCanim 1 temmuzda ankarada olacakmis. 1 hafta kalacagim dedi. Yani donus tarihini net bilmiyorum. Yani yapacagi ameliyat sayisi artarsa istanbula dönüşünüde erteler belki. ama kesin olan 1 temmuz itibariyle gelip 1 hafta ankarada olacagi. Ameliyatlarini Koru Hastanesinde yapacakmış
Canim ben 1 haftada alciyi aliyor diye biliyorum. Dedigim gbi olursa dr bey istanbulda olur o zmanaBen 24 haziranda aameliyat olacagim on gun sonra alçı cikacak ama o tarihte ankarada mi olacak doktor şaka gibi gerçekten
Bana on gün demisti hatta burda da on günde ciktigni soyleyen arkadaslar vardi ama bakalım umarm onun hesabini yapmstr :)Canim ben 1 haftada alciyi aliyor diye biliyorum. Dedigim gbi olursa dr bey istanbulda olur o zmana
Alci 5 gunBen 24 haziranda aameliyat olacagim on gun sonra alçı cikacak ama o tarihte ankarada mi olacak doktor şaka gibi gerçekten
alçı ve tampon 5. gün çıkıyor dikişler 10. gün alınıyor :)Bana on gün demisti hatta burda da on günde ciktigni soyleyen arkadaslar vardi ama bakalım umarm onun hesabini yapmstr :)
Tesekkur ederim canim merakimi giderdgn icin ama benm.dikisleri ne zmn alcak o zmn onu anlamadmAlci 5 gun
alçı ve tampon 5. gün çıkıyor dikişler 10. gün alınıyor :)
10 gun sonra alicak iste canim :)Tesekkur ederim canim merakimi giderdgn icin ama benm.dikisleri ne zmn alcak o zmn onu anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?