Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

İnşallah çok zorlanmayiz canim zaten kalın derili isem ameliyat etmeyebilirmiş senn ameliyat tarihin ne zaman peki
Canim bende henuz yuz yuze gorusmedim muhammet beyle ama resimlerime yaptigi yorumlar cok ic aciciydi. Burun yapimin guzel gorundugunu ve cok guzel sonuclananilecegini soyledi tabi yine kesin konusamamakla birlikte gormeden bisey soyleyemem dedi. Ama guzel bir burun ortaya cikacak gbi gorunuo dedi. Muhammet bey temmuzun ilk haftasi ankara da olacak ameliyatlarini yapmak icin. Nasipse bende orda olacagim ameliyatimi bakalim...

Canim tam olarak hangi tarih araliginda ankarada olacak bilgin var mi

Canim tam olarak hangi tarih araliginda ankarada olacak bilgin var mi
Canim 1 temmuzda ankarada olacakmis. 1 hafta kalacagim dedi. Yani donus tarihini net bilmiyorum. Yani yapacagi ameliyat sayisi artarsa istanbula dönüşünüde erteler belki. ama kesin olan 1 temmuz itibariyle gelip 1 hafta ankarada olacagi. Ameliyatlarini Koru Hastanesinde yapacakmış

Canim verecektir eminim. Bana geri donusu bikac saate yapmışlardı. Tavsiyem mailde numaranida gonder ariyo çünkü

acaba yanlış numaraya mı gönderdim fotoğrafları biri bana özelden telefon numarasını verebilir mi
benim whatsapptan muhammed beyin kendi fotoğrafı da vardı gönderdiğimde fotoğraf yollamamı söyledi gönderdiğim halde baska cevap yazmadı

Ameliyat olan arkadaşlar burun tıkanıklığı ne zman geçiyor 2 hafta olmasına rağmen çok sık tıkanıyorum

Ben 24 haziranda aameliyat olacagim on gun sonra alçı cikacak ama o tarihte ankarada mi olacak doktor şaka gibi gerçekten

Haklisin turuncucuk ankaradaki hastalarinin dikislerini almasi icin hemsiresini gonderecegini dikis alma olayinda bisey olmdigini herhangi birininde alabilecegini soylemisti. Alciyi tamponu ben cikartacagim demisti. Tarihleri sen soyleyince animsadim smdi:) sevimliavukat senin adina bi sorun yok:)

Arkadaşlar burundaki şişlikleri hızlı indirmenin bir yolu var mıdır? Özellikle burun ucundaki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…