Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Evet Can'ım fakat burnu çok kötü değil yani ufak tefek kusuru var fakat nefes alma sorunu var diye kkb doktoru olsun istedi nefesini açmak için ayrı para istemiş açıkçası memnun kalmadı
Allah allah ben de görüştüm kendisiyle benim burnum çok problemli ona rağmen nefes icin ayri para istemedi kalin deriliyim üstelik hakkimizda hayirlisi.olur inşallah

Evet Can'ım fakat burnu çok kötü değil yani ufak tefek kusuru var fakat nefes alma sorunu var diye kkb doktoru olsun istedi nefesini açmak için ayrı para istemiş
Allah Allah ben de görüstüm revizyon için üstelik problemli bir burnum var nefes ve görüntü açısından üstelik kalın deriliyim şaşırdım açıkcası

Muhammet bey yaptgi ameliyatta hem görsel hem fonksiyonel olarak düzeltme yapiyor extra bir durum olabilir kardeşinizde artı ne kbb ne plastik cerrahlar simetri için garanti veremez burun yapisi itibariyle basit görunen ama çok karmaşık yapıda bir uzuv yani biz biraz kalksın hafif törpülensin ucu biraz oval olsun heh tamam diyoruzda o òle olmuyor malesef burnun icinde dişinda ne var biz bilemyrz deri buna müsaitmidir bilemeyiz beklentimiz yuksek oluyor sonra doktor göruşunden sonra gerçeklerle hayalkırıklgna ugruyrz kendi kendimize degerlendirme yapmamız saglıksız

Artı ameliyat olmadan once en az on doktorla görustum plastik cerrah kbb docent prof hepsi mevcut iclerinde en insani yonu agir basan muhammet beydi.en azından gerçekçi neyse onu söylüyor bu bizleri uzebilir fakat dogru olanı bu zaten

Önce foto göndermiş artı derisi ince ayrıca çık kötü bir burnu yoktu ufak tefek onlar düzelecekti

Ben de foto gönderdim ama bana denilen şuydu muayene etmeden karar veremeyiz. Hani bilemiyorum. 27 inde muayene olacağım ankara da kendisine bakalım ne diyecek ameliyat yapacak mı ya da fiyatı ne diyecek hepsi belli olur.

Ben de foto gönderdim ama bana denilen şuydu muayene etmeden karar veremeyiz. Hani bilemiyorum. 27 inde muayene olacağım ankara da kendisine bakalım ne diyecek ameliyat yapacak mı ya da fiyatı ne diyecek hepsi belli olur.
Fotolar yanıltıcı olabıliyor o yuzden en dogru karar muayneyle verilicektir.hakkınızda en guzeli neyse o olsun

selam kizlar aradim taradim, önce güncel öztürk istedim sonra asiri dogal burun yapiyo diye caydim, fatih dagdelen de isini iyi yapanlardan ama pek resim göremedim ondanda vazgectim.
Muhamet Dilberde karar kildim 9000tl arti 200 tl görüsme dediler. almanyadan gidicem, sizce hangi hastaneyi seceyim?
ve yurt disindan gidenler hangi otelde kaldiniz acaba?
9000tl nin icinde hastane masraflari varmi ? onuda bilemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
ve hastanede yanimizda refahkatci kalabiliyomu o gece yoksa ona ekstradan ücret mi aliyorlar?
cevaplarinizi bekliyorum :))

Merhaba oncelikle insallah istediginiz gibi bi burna sahip olursunuz 9bin tl hastane masraflari icnde yaninizda refakatci kalabiliyor ve ben aile hastanesinde olacagim digerini bilmiyorum

Fatih dahdelenin reklami cok cikiyor tvlerde yurtdisindakilerine. Bende yurtdisindanim ordan biliyorum, ama burdan olumsuz yorumlar okudum onun hakkinda. Muhammet beyi bende dusundum, 3,4 doktor arasinda kaldim, muhammet beyde icinde dagil. Cok zor doktor secenegi.

Senin aklinda kim var

Senin aklinda kim var

Benim akklimda suleyman tas, haldun kamburoglu, salih emre uregen bide muhammet dilber vardi cnm. amaa bi turlu secemiyorum snra muhammet beyi eledim bilmiyoeum niye (bazi negatif yorumlardana dolayi) ama biri positif bisey paylasti mi geri kafam karisiiooo. Kecileri kacirmakk uzereyiiim. Secim yapmam icin sanirim birileri bana resim gondermesi lazim veya biseler demesi lazim cunki dokorlarla uzaktan oldun mu firsatin yok muhanneye gitmeye. Sececegim simdi bu yaz o kisiye ameliyat olacagim

Merhaba canim,

bende almanyadan gitmeyi düsünüyorum. fakat istanbulda kimsem olmadigi icin yalniz gitmeyi düsünüyorum cekiniyorumda aslinda.... eger isterseniz tanisalim birlikte gidelim. tabi terminler uyarsa ???

Merhaba canim,

bende almanyadan gitmeyi düsünüyorum. fakat istanbulda kimsem olmadigi icin yalniz gitmeyi düsünüyorum cekiniyorumda aslinda.... eger isterseniz tanisalim birlikte gidelim. tabi terminler uyarsa ???

Bana uyar benim terminim 15/16 aralik.

Muhteşem bir burnun olacak denmişti oysa Benim gittikçe şekli bozulan düşen bir burnum var psikolojim bozuldu resmen telefonum burun fotolarıyla doldu başta da beğenmemiştim ama en güzeli ilk hali oluyormuş gerçekten en kısa hali o zamanla şişler indikçe uzun bir görüntü çıkıyor hiç memnun kalamadım

Burnunuz gercekten düzgün iciniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…